Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο στρατό είχα δει μερικούς με Veet στις τουαλέτες που ετοιμάζονταν για έξοδο. Μια φορά που χρειάστηκε να βάλω κι εγώ λίγο Veet στο στήθος (για τεστ κοπώσεως* - καρδιογράφημα) πέθανα στην φαγούρα για μήνες μετά καθώς ξανάβγαινε. Η γκόμενα που είχα τότε μόλις με είδε για πρώτη φορά άτριχο ήθελε να με χωρίσει. Και όλες οι γυναίκες μου γουστάρανε τρίχα στο στήθος. Οι περισσότερες μου έχουν πει ότι μετά από μένα δεν θα μπορούν να πάνε με άτριχο άντρα :P

*η εναλλακτική αν πας με τρίχες είναι να σε ξυρίσει μια χοντρή νοσοκόμα απότομα με ξυραφάκι και νερό σκέτο..

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο με το θρεντ...αλλά έχω προσέξει ότι οι αρκουδιάρηδες (δηλαδή αυτοί που έχουν τρίχα ακόμα και σε σημεία όπως ώμοι και πλάτη) ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ κάνουν καράφλα νωρίς. Σπάνια θα δεις αρκουδιάρη άνω των 30 με τριχωτό σκαλπ. Γενικά στην Ελλάδα αραίωση από νωρίς και έντονη τριχοφυΐα παίζει πολύ σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο με το θρεντ...αλλά έχω προσέξει ότι οι αρκουδιάρηδες (δηλαδή αυτοί που έχουν τρίχα ακόμα και σε σημεία όπως ώμοι και πλάτη) ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ κάνουν καράφλα νωρίς. Σπάνια θα δεις αρκουδιάρη άνω των 30 με τριχωτό σκαλπ. Γενικά στην Ελλάδα αραίωση από νωρίς και έντονη τριχοφυΐα παίζει πολύ σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δε ξερω αν ισχύει σίγουρα. Εγω ειμαι σχεδον αυτο που λες αλλα δεν έχω καραφλα ακόμα ενώ αλλοι γνωστοι ατριχοι φυσικά εχουν καραφλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...