atheatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 αφου τα smart bands ειναι wearable η πρωτη θεση ανηκει χαλαρα στο xiaomi smart band 2 Και το βραχιολάκι με τις χάντρες είναι wearable άρα η πρώτη θέση ανήκει χαλαρά στο βραχιολάκι...
MiltiadeDeGrand Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εγώ πριν μία εβδομάδα το πήρα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Αρκετά γρήγορο και ευχάριστο λειτουργικό, ωραία οθόνη, μπαταρία μου πάει 2-3 μέρες , πολλές εφαρμογές , ωραίο design . Τέλος άριστο ταίριασμα με iphone . Ποιότητα apple ρε παιδί μου . Στα αρνητικά μόνο η τιμή θα έλεγα 300-350 ευρώ θα ήταν πιο fair price. Αλλά εντάξει κλασική apple.
Leo360 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν και έχω LG G Watch R (και πρώην κάτοχος Moto 360, Sony SW 3, Gear S2), μπορώ να πω πως το Apple Watch είναι το πιο "ολοκληρωμένο" και ίσως το ομορφότερο smartwatch που υπάρχει... 1
alexinhogr Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Dz09 18 euro με ελληνικά,απλα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Χεχε
Jmod Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 smartwatch smartTV smartphones... να σπασουμε το κεφαλι να βρουμε τι μας λειπει σε smart και να το λανσαρουμε!
unforgiven Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Προσωπική άποψη: Μου είναι άχρηστο. Εδώ στο Fenix που έχω είναι εκνευριστικές η ειδοποιήσεις, σιγά μην αγόραζα και ρολόι μόνο γι αυτές. Ακόμα, ως sport watch το Apple είναι, επιεικώς, άχρηστο. Μεγάλη ανακρίβεια, μηδέν παραμετροποίηση, αστείες εφαρμογές.
Neg Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Προσωπική άποψη: Μου είναι άχρηστο. Εδώ στο Fenix που έχω είναι εκνευριστικές η ειδοποιήσεις, σιγά μην αγόραζα και ρολόι μόνο γι αυτές. Ακόμα, ως sport watch το Apple είναι, επιεικώς, άχρηστο. Μεγάλη ανακρίβεια, μηδέν παραμετροποίηση, αστείες εφαρμογές. Γιατί το δοκίμασες και ήταν ανακριβές; Γιατί εγώ που το είχα μια χαρά ακρίβεια είχε στις μετρήσεις. Μην λέμε ότι θέλουμε στον τομέα άθλησης και υγείας είναι από τα καλύτερα Smartwatch άσχετα τα άλλα μειονεκτήματα του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μεγάλη ανακρίβεια, μηδέν παραμετροποίηση, αστείες εφαρμογές. Ίσα ίσα είναι το πιο ακριβές από όσα έχω δοκιμάσει (και bands και άλλα smart watches). 1
Dts_Dimensions Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ρε συ πατε καλα ;;; ο αλλος κανει αναφορα για το mi band τη σχεση εχει αυτο; οπως εχω ξαναπειΟΛΑ εχουν το κοινο τους....δηλαδη σας ειναο αδιανοητο.... εχετε το κινητο στη τσεπη στο γραφειο στο εργοστασιο γυρνατε γυρω γυρω και οταν εχετε κληση βλεπετε την αναγνωριση στο ρολοι και απαντατε στο bluetotoh, θελετε να κανετε μια κληση,, μπαμ μπαμ απο το ρολοι και τελος. Λαμβανετε ενα σμς το βλεπετε απαντατε με φωνη και τελος ...δεν αναφερομαι απο ειδοποιησης :) εχετε να περνετε το χαπακι της πιεσης μπαμ μπα ειδοποιηση και τελος. Και οσο αφορα την αυτονομια οκ... το apple watch κραταει8 πρωι μεχρι 8 βραδυ για 2 μερες (μην μου πειτε καμια αλλη μαλακι γιατι τοσο κραταει) δηλαδη ποιανου το κηνητο κραταει τοσο;;; γιατι εαν το κινητο σου ειναι εργαλειο δουλειας κραταει 1-1,5 μερα. Προσωπικα χρησιμοποιω και το miband2 επειδη με βολευει αφανταστα να με ξυπναει το πρωι με την δονηση διακριτικα. Επειδη το ξυπνητηρη μου κοβει την ανασα Έλεος! Για να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις μάλλον θα πρέπει εκεί κάπου κοντά (λέω εγώ) να έχεις και το κινητό σου. Είναι δυνατόν να έχω το κινητό μαζί μου και εκεί με bluetooth το smart watch και για να μιλήσω με bluetooth στο αυτί..Δηλαδή 3 συσκευές. Εκτός βέβαια αν μέσα σε μια συνάντηση φωνάζεις στο κινητό και ακούς τον συνομιλητή σου μέσω ηχείου από το κινητό. Πιο ΚΙΤΣ πεθαίνεις! Φυσικά είναι η γνώμη μου και δεν θεωρώ πως είναι και η σωστή. Με ένα band όπως το mi2 παίρνεις διακριτικά τις ειδοποιήσεις σου + όλα τα άλλα και όλα καλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος με βάση τις σημερινές εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο που λέγεται smart watches θα πρέπει να δώσει μια περιουσία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έλεος! Για να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις μάλλον θα πρέπει εκεί κάπου κοντά (λέω εγώ) να έχεις και το κινητό σου. Είναι δυνατόν να έχω το κινητό μαζί μου και εκεί με bluetooth το smart watch και για να μιλήσω με bluetooth στο αυτί..Δηλαδή 3 συσκευές. Εκτός βέβαια αν μέσα σε μια συνάντηση φωνάζεις στο κινητό και ακούς τον συνομιλητή σου μέσω ηχείου από το κινητό. Πιο ΚΙΤΣ πεθαίνεις! Φυσικά είναι η γνώμη μου και δεν θεωρώ πως είναι και η σωστή. Με ένα band όπως το mi2 παίρνεις διακριτικά τις ειδοποιήσεις σου + όλα τα άλλα και όλα καλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος με βάση τις σημερινές εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο που λέγεται smart watches θα πρέπει να δώσει μια περιουσία. Περπατάς έξω και έχεις το κινητό μέσα στο σακίδιο της πλάτης και έχεις το apple watch για να βλέπεις όλες τις ειδοποιήσεις σου, να χειρίζεσαι στη μουσική σου στα ασύρματα ακουστικά και ταυτόχρονα να καταγράφει και τα βήματα/απόσταση/θερμίδες κλπ. Σαφώς δεν θα μιλήσεις έξω από το ρολόι χωρίς ακουστικά, αλλά πολλές φορές στο σπίτι απαντώ σε απλά τηλεφωνήματα από αυτό, αντί να πιάσω το κινητό στα χέρια μου. 2
whoever81 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έλεος! Για να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις μάλλον θα πρέπει εκεί κάπου κοντά (λέω εγώ) να έχεις και το κινητό σου. Είναι δυνατόν να έχω το κινητό μαζί μου και εκεί με bluetooth το smart watch και για να μιλήσω με bluetooth στο αυτί..Δηλαδή 3 συσκευές. Εκτός βέβαια αν μέσα σε μια συνάντηση φωνάζεις στο κινητό και ακούς τον συνομιλητή σου μέσω ηχείου από το κινητό. Πιο ΚΙΤΣ πεθαίνεις! Φυσικά είναι η γνώμη μου και δεν θεωρώ πως είναι και η σωστή. Με ένα band όπως το mi2 παίρνεις διακριτικά τις ειδοποιήσεις σου + όλα τα άλλα και όλα καλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος με βάση τις σημερινές εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο που λέγεται smart watches θα πρέπει να δώσει μια περιουσία. Σωστός, αλλά: Υπάρχουν πλέον αρκετα smartwatches που είναι αυτόνομα, με ενσωματωμένη sim ή τη λεγόμενη esim. Ως απόλυτα αυτόνομη συσκευή λοιπόν έχει μεγαλύτερο νόημα ύπαρξης αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητη για τους περισσότερους και σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει συνολικά το smartphone καθαρά λόγω φυσικής μορφής και design (μικρή οθόνη κτλ.).
unforgiven Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γιατί το δοκίμασες και ήταν ανακριβές; Γιατί εγώ που το είχα μια χαρά ακρίβεια είχε στις μετρήσεις. Μην λέμε ότι θέλουμε στον τομέα άθλησης και υγείας είναι από τα καλύτερα Smartwatch άσχετα τα άλλα μειονεκτήματα του. Ίσα ίσα είναι το πιο ακριβές από όσα έχω δοκιμάσει (και bands και άλλα smart watches). Δεν το συγκρίνω με smartwatches, ούτε και με fitness trackers, αλλά με αθλητικά ρολόγια. Πέρα από τις μεγάλες ελλείψεις στα data που εμφανίζει στην οθόνη, στην παραμετροποίηση κτλ, έχει και πολύ μεγάλα σφάλματα στον στιγμιαίο ρυθμό. Δεν το έχω εγώ, το έχει κάποιος φίλος που τρέχει και αυτός και σχολιάζουμε ο ένας τις προπονήσες του άλλο. Επίσης, του έχει κρασάρει η εφαρμογή. Ο γνωστός DCRainmaker έκανε πολλές μετρήσεις σε ένα πολύ αναλυτικό, όπως πάντα, review To συμπέρασμα; The accuracy of both the optical HR and even the GPS leaves something to be desired. Of course, some of that is hard to really dissect given that Apple locks much of your GPS data behind a wall. They also fail to make it easy (or even possible) for 3rd party apps to gather data like your runs and share it on other platforms like Strava or MapMyFitness. Albeit, the instant pace is easy to dissect: It sucks. 1
great Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δυο βδομάδες κάτοχος του Apple Watch και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος, το θέλω πρωτίστως για alerts και notifications με βολεύει παρα πολύ, πλέον δεν σηκώνω κινητό να διαβάσω ή να απαντήσω σε μήνυμα, το dictation και το ελληνικό είναι άψογο και αισθάνεσαι σαν Michael Night. Τις προάλλες πήγα Village και με το Apple Pass, έβαλα το ρολοι στο barcode και βρήκε το εισιτήριο μου. Πολύ φουτουριστικά όλα αυτά Μοναδικό μείον και δεν το ήθελα για τέτοια χρήση είναι τα στατιστικά από "ασκήσεις". Όλη μέρα καθισιό στο γραφείο και μου λέει ότι έχω κάνει 2.300 βήματα. Σάββατο στον καναπέ και λέει συγχαρητήρια έπιασες τον στόχο των 12η ορθοστασία. Η αυτό είναι τρελό ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος σε έναν κόσμο γεμάτος ρολόγια γύρω του,να αγοράσει κανείς ρολόι για την ώρα. Άρα ο όρος ρολόι, είναι καθαρά διακοσμητικός. Εξαιρούνται όσοι χρειάζονται τα ρολόγια σε εργασιακό περιβάλλον που δεν υπάρχουν κινητά κτλ. ή για επαγγελματικούς σκοπούς,σαν χρονογράφους. Όλοι οι υπόλοιποι τα φοράνε σαν κόσμημα , παρά σαν ρολόι, από την στιγμή που πολύ απλά ένα κινητό τους δείχνει την ώρα. Με λίγα λόγια μόδα είναι και θέμα design. Φυσικό είναι ,ένας από τους μεγαλύτερους designer στο κόσμο να έχει ανταπόκριση και κοινό. Τι δεν καταλαβαίνετε? χθες που ήμουν έξω και είχα ξεχάσει το ρολόι μου κάτι πέθαινε μέσα μου κάθε φορά που κοιτούσα την ώρα στο κινητό μου 1
atheatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 χθες που ήμουν έξω και είχα ξεχάσει το ρολόι μου κάτι πέθαινε μέσα μου κάθε φορά που κοιτούσα την ώρα στο κινητό μου Φαντάζομαι τι μπορεί να συμβαίνει σε περίπτωση που ξεχάσεις το κινητό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα