Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω ψάξει ακόμη για ποιότητες. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στο παράθυρο του οδηγού είχε πέσει ρετσίνι στο σημείο της τσιμούχας του παραθύρου με αποτέλεσμα να το καθαρίσω άλλα να έχει μπει μέσα.

Με το ανεβοκατέβασμα έχει φύγει άλλα όταν έχει ζέστη μου εμφανίζει μικρά σημάδια σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου το καθαρίζω με λίγο άζαξ.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, d4mage είπε

Θέλω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω ψάξει ακόμη για ποιότητες. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στο παράθυρο του οδηγού είχε πέσει ρετσίνι στο σημείο της τσιμούχας του παραθύρου με αποτέλεσμα να το καθαρίσω άλλα να έχει μπει μέσα.

Με το ανεβοκατέβασμα έχει φύγει άλλα όταν έχει ζέστη μου εμφανίζει μικρά σημάδια σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου το καθαρίζω με λίγο άζαξ.

Λογικα θα εχει μεινει πανω στην τσιμουχα σου καποιο υπόλειμμα ,αφαίρεσε την τσιμουχα και καθαρισε την θα είσαι οκ μετα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Επειδή το νήμα έχει πολλές σελίδες, μήπως υπάρχει κάποιος να ξέρει για καλές μεμβράνες σε ποιότητα - τιμή στην περιοχή της Πάτρας και πέριξ ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Ομαδα καλημερα. Θελω να βαλω μεμβρανη διαφανη στο γιαρις στο παρμπριζ να μη το καιει ο ηλιος το καλοκαιρι. Εχω δει τα καλυτερα για την babyguard απο το μαγαζι all star applies αλλα δεν θελω να τραβαω θεσσαλονικη. Εχετε κατι να προτεινετε για εδω αθηνα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Ομαδα καλημερα. Θελω να βαλω μεμβρανη διαφανη στο γιαρις στο παρμπριζ να μη το καιει ο ηλιος το καλοκαιρι. Εχω δει τα καλυτερα για την babyguard απο το μαγαζι all star applies αλλα δεν θελω να τραβαω θεσσαλονικη. Εχετε κατι να προτεινετε για εδω αθηνα?

Δες και τύπου Νανοκεραμικες Ν1 . Είναι σαν να μην υπάρχει και κάνουν δουλειά .

Τέτοιες έχω βάλει σε Opel Corsa C. Για πρακτικούς λόγους λόγω ηλίου . Δε ήθελα να βάλω καν αντηλιακές μεμβράνες 

Επεξ/σία από meletis_m
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

εισαι σιγουρος πως δεν εχεις αθερμικο παρμπιζ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Δες και τύπου Νανοκεραμικες Ν1 . Είναι σαν να μην υπάρχει και κάνουν δουλειά .

Τέτοιες έχω βάλει σε Opel Corsa C. Για πρακτικούς λόγους λόγω ηλίου . Δε ήθελα να βάλω καν αντηλιακές μεμβράνες 

μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες? και αν εχεις καποια φωτο να δουμε? θες να πεις οτι ειναι διαφανες,οχι με σκουρα αποχρωση αλλα κανουν δουλεια στην απομακρυνση της ζεστης? τις εχεις μετρησεις? και ποια μαρκα ειναι? πολλες ερωτησεις😊

Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 6:21 ΜΜ, mike15 είπε

μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες? και αν εχεις καποια φωτο να δουμε? θες να πεις οτι ειναι διαφανες,οχι με σκουρα αποχρωση αλλα κανουν δουλεια στην απομακρυνση της ζεστης? τις εχεις μετρησεις? και ποια μαρκα ειναι? πολλες ερωτησεις😊

Xpel plus

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Xpel plus

Σε περίπου 1 μήνα θα βάλω κι εγώ και σκέφτομαι τις συγκεκριμένες για τις οποίες έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Τι ποσοστά έβαλες; Μόνο Παρμπρίζ δε θα βάλω.

Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 9:51 ΠΜ, MontzOlee είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

Επειδή το νήμα έχει πολλές σελίδες, μήπως υπάρχει κάποιος να ξέρει για καλές μεμβράνες σε ποιότητα - τιμή στην περιοχή της Πάτρας και πέριξ ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

φιλε μου γεια σου. θα πας Patras Glass Automotive στα Μποζαιτικα. ακριβως διπλα απο την μερσεντες. στο φαναρι. δεν παιζονται. η ποιοτητα των προιοντων τους ειναι αριστη οπως αριστη ειναι και η συμεριφορα τους και η τοποθετηση στο αυτοκινητο. σου τα λεει αυτα ανθρωπος που ειναι "ψειρας" με το αυτοκινητο. πηγαινε και θα με θυμηθεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, xsterg είπε

Patras Glass Automotive

Δε θα πας, βαζουν Johnson Window Films που δεν ειναι κατι κορυφαιο (καλες ειναι δε λεω), και ειναι απιστευτα ακριβοι μου πηραν 150 ευρω για μια πανοραμικη. 

7 λεπτά πριν, xsterg είπε

σου τα λεει αυτα ανθρωπος που ειναι "ψειρας"

και εγω ψειρας ειμαι αλλα δεν αξιζε τα 150 ευρω, 80 αντε βαρια 100 150 ειναι νταβατζομα ανευ λογου

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Δε θα πας, βαζουν Johnson Window Films που δεν ειναι κατι κορυφαιο, και ειναι απιστευτα ακριβοι μου πηραν 150 ευρω για μια πανοραμικη.

και εγω ψειρας ειμαι αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος... τα σπυρακια τα εχει τα φαλτσοκοψιματακια τα εχει κλπ κλπ

φιλε μου δεν ξερω για το δικο σου αυτοκινητο. στο δικο μου εκαναν αψογη δουλεια. εστειλα και αλλους δυο που εψαχναν να βαλουν και σε αυτους εγινε η ιδια επαγγελματικη δουλεια. κοιταξε και τις αξιολογησεις τους και κοιταξε και σε αλλους στην πατρα και θα καταλαβεις. 

αφου δεν σου εκαναν καλη δουλεια γιατι δεν επεστρεψες για να σου αποκαταστησουν τις οποιες ατελειες? γιατι δεν αξιολογησες αναλογα για να γνωριζουν και οι επομενοι? και κατι αλλο. οι τζονσον δεν ειναι κορυφαιες? ειναι οπως και οι 3Μ και οι llumar. ειναι μεγαλες εταιρειες στον τομεα τους. 

α και κατι αλλο. εχει στο google 4,9/5. 

Επεξ/σία από xsterg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, xsterg είπε

αφου δεν σου εκαναν καλη δουλεια γιατι δεν επεστρεψες για να σου αποκαταστησουν τις οποιες ατελειες? γιατι δεν αξιολογησες αναλογα για να γνωριζουν και οι επομενοι? και κατι αλλο. οι τζονσον δεν ειναι κορυφαιες? ειναι οπως και οι 3Μ και οι llumar. ειναι μεγαλες εταιρειες στον τομεα τους. 

γιατι δεν ειμαι κ@ρ@γκ!οζης, απλως δεν τους συστηνω σε κανενα δεδομενου του vfm που (δεν) προσφερουν, αυτο σου λενε και αυτοι οσων αφορα την ποιοτητα της JWF vs την 3M αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα απο πισω. εγω αρνητικες αξιολογησεις δεν κανω εκτος και αμα χρειαζεται

27 λεπτά πριν, xsterg είπε

κοιταξε και τις αξιολογησεις τους και κοιταξε και σε αλλους στην πατρα και θα καταλαβεις. 

στους τυφλους ο μονοφθαλμος δηλαδη?

Εγω ειπα την γνωμη μου ελευθερα, μην πας, για ολο το αμαξι μου (δηλαδη αστειο πισω φινιστρινια + ενα μικρο πισω τζαμακι μαξ 1,5m^2 ολο το υλικο) λεγανε 350ευρω για metalised ΔΙΧΩΣ την αφαιρεση, οχι ευχαριστω. Με 450 ντυνεις ολο το αμαξι με κεραμικες. Οποτε αποφασισα να κρατησω τις πλεον (απο τα χρονια) "νομιμες" μεμβρανες 14 ετων. Να μην σχολιασω πως θελανε να βγαλουν και τα πανελ των πορτων. Που αναγκαστικα δηλαδη θα το εκανα εγω διοτι δεν εμπιστευομαι κανεναν να ακουμπησει τα Pianfei μου (για να καταλαβεις οτι μιλαει ενας "ψειρας").

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

γιατι δεν ειμαι κ@ρ@γκ!οζης, απλως δεν τους συστηνω σε κανενα δεδομενου του vfm που (δεν) προσφερουν, αυτο σου λενε και αυτοι οσων αφορα την ποιοτητα της JWF vs την 3M αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα απο πισω. εγω αρνητικες αξιολογησεις δεν κανω εκτος και αμα χρειαζεται

στους τυφλους ο μονοφθαλμος δηλαδη?

Εγω ειπα την γνωμη μου ελευθερα, μην πας, για ολο το αμαξι μου (δηλαδη αστειο πισω φινιστρινια + ενα μικρο πισω τζαμακι μαξ 1,5m^2 ολο το υλικο) λεγανε 350ευρω για metalised ΔΙΧΩΣ την αφαιρεση, οχι ευχαριστω. Με 450 ντυνεις ολο το αμαξι με κεραμικες. Οποτε αποφασισα να κρατησω τις πλεον (απο τα χρονια) "νομιμες" μεμβρανες 14 ετων. Να μην σχολιασω πως θελανε να βγαλουν και τα πανελ των πορτων. Που αναγκαστικα δηλαδη θα το εκανα εγω διοτι δεν εμπιστευομαι κανεναν να ακουμπησει τα Pianfei μου (για να καταλαβεις οτι μιλαει ενας "ψειρας").

ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω. οποιος κανει αρνητικη ειναι καραγκιοζης? κατι αλλο παιζεται. η εισαι ανταγωνιστης τους, η φοβασαι για να μην σου ανταποδωσουν στην δικη σου εταιρεια (δικαια) στην περιπτωση που κατι δεν κανεις καλα. αυτο το Pianfei τι ειναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Σε περίπου 1 μήνα θα βάλω κι εγώ και σκέφτομαι τις συγκεκριμένες για τις οποίες έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Τι ποσοστά έβαλες; Μόνο Παρμπρίζ δε θα βάλω.

Μπροστά το νόμιμο, πίσω 20%.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...