Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xsterg είπε

κατι αλλο παιζεται. η εισαι ανταγωνιστης τους, η φοβασαι για να μην σου ανταποδωσουν στην δικη σου εταιρεια (δικαια) στην περιπτωση που κατι δεν κανεις καλα.

μπα απλως ειμαι τιμιος μονο αν υπαρχει λογος κανω αρνητικη αξιολογηση.

29 λεπτά πριν, xsterg είπε

αυτο το Pianfei τι ειναι

η κατασκευαστρια των πανελ η Pianfei

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 9:51 ΠΜ, MontzOlee είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

Επειδή το νήμα έχει πολλές σελίδες, μήπως υπάρχει κάποιος να ξέρει για καλές μεμβράνες σε ποιότητα - τιμή στην περιοχή της Πάτρας και πέριξ ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αν εχει car glass στη Πατρα κανε μια βολτα να δεις τι μαρκα βαζουν. 

Να επιλεξεις με βαση τη μαρκα και την ποιοτητα. 

Δημοσ.

madico νομιζω βαζουν στην car glass .ειχα ρωτησει καποτε,δεν ξερω αν αλλαξαν.καλες ειναι και εχουν την ωραια μπλε αποχρωση που ψαχνω και δεν βρισκω σε αλλη εταιρεια εκτος αυτης.οι περισοτερες εχουν αυτην την γκρι η΄ πρασινη αποχρωση,tint.

Δημοσ.

Ωραία ας επαναδιατυπώσω την ερώτηση καθώς η επαρχία είναι "προβληματική" μέχρι και σε αυτή όπως φαίνεται.

μπορώ να τις βάλω και Αθήνα, κατ α προτίμηση Πειραιά που πηγαινοέρχομαι, ιδέες - προτάσεις ; 

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 9:38 ΜΜ, MontzOlee είπε

μπορώ να τις βάλω και Αθήνα, κατ α προτίμηση Πειραιά που πηγαινοέρχομαι, ιδέες - προτάσεις ; 

ask around για προσφορες μεθοδους εφαρμογης και υλικα εφαρμογης

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ask around για προσφορες μεθοδους εφαρμογης και υλικα εφαρμογης

Ναι αλλά τι ψάχνω άμα δεν ξέρω ;

ιδέα δεν έχω από υλικά εφαρμογής - μεθόδους 

μόνο από τιμές έχω πάρει μια άποψη κάνοντας μια έρευνα στο ιντερνετ ..

Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 4:05 ΜΜ, MontzOlee είπε

Ναι αλλά τι ψάχνω άμα δεν ξέρω ;

ιδέα δεν έχω από υλικά εφαρμογής - μεθόδους 

μόνο από τιμές έχω πάρει μια άποψη κάνοντας μια έρευνα στο ιντερνετ ..

εφοσον εχεις αποφασισει να βαλεις μεμβρανες πηγαινε σε νανοκεραμικες που ειναι τελευταιας τεχνολογιας , εχουν πολυ καλη αποδοση ανεξαρτητως σκουροτητας . εγω εχω βαλει της MADICO δινουν και εφορο ζωης εγγυηση γραπτη, μετα παιζει ρολο αυτος που τις τοποθετει . οσο καλες και να ειναι οι μεμβρανες αν πεσεις σε αρπακολα θα εχεις προβληματα .
εγω τις εβαλα Γερακα Αττικης ,https://giannikelis.gr/index.php/online-store/membranes-auto/madico-nano-ceramic-ir εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος . αλλα αν μπεις στην σελιδα της MADICO εδω ελλαδα ισως βρεις προς Πειραια που θες ,καποιον  συνεργατη της . 
εγω εβαλα και παμπριζ την νομιμη και αξιζε , αν πας απο κει θα σου δειξει και με τεστ τι γλυτωνεις . 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris_nak είπε

εφοσον εχεις αποφασισει να βαλεις μεμβρανες πηγαινε σε νανοκεραμικες που ειναι τελευταιας τεχνολογιας , εχουν πολυ καλη αποδοση ανεξαρτητως σκουροτητας . εγω εχω βαλει της MADICO δινουν και εφορο ζωης εγγυηση γραπτη, μετα παιζει ρολο αυτος που τις τοποθετει . οσο καλες και να ειναι οι μεμβρανες αν πεσεις σε αρπακολα θα εχεις προβληματα .
εγω τις εβαλα Γερακα Αττικης ,https://giannikelis.gr/index.php/online-store/membranes-auto/madico-nano-ceramic-ir εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος . αλλα αν μπεις στην σελιδα της MADICO εδω ελλαδα ισως βρεις προς Πειραια που θες ,καποιον  συνεργατη της . 
εγω εβαλα και παμπριζ την νομιμη και αξιζε , αν πας απο κει θα σου δειξει και με τεστ τι γλυτωνεις . 

ευχαριστω για την απάντηση, θα το κοιτάξω αν κι εγώ προς νανοκεραμικές με βλέπω, μια φορά βάζεις.

Απλά επειδή τα πίσω τζάμια + πορτ παγκαζ  ειναι ήδη μαυρα απο την αντιπροσωπεία θέλω να πετύχω σωστή αποχρωση στο αμαξι ..

Γενικά η γραπτή εγγύηση για παντα ισχυει ή απλα στο δινουν ετσι για τα μάτια του κόσμου ? εννοω μπορεις να το κάνεις χρήση ?

πόσο σου πήγε αδερφέ αν επιτρέπεται? εγω σκεφτομαι για παμπριζ και 2 τζάμια προστα.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

ευχαριστω για την απάντηση, θα το κοιτάξω αν κι εγώ προς νανοκεραμικές με βλέπω, μια φορά βάζεις.

Απλά επειδή τα πίσω τζάμια + πορτ παγκαζ  ειναι ήδη μαυρα απο την αντιπροσωπεία θέλω να πετύχω σωστή αποχρωση στο αμαξι ..

Γενικά η γραπτή εγγύηση για παντα ισχυει ή απλα στο δινουν ετσι για τα μάτια του κόσμου ? εννοω μπορεις να το κάνεις χρήση ?

πόσο σου πήγε αδερφέ αν επιτρέπεται? εγω σκεφτομαι για παμπριζ και 2 τζάμια προστα.

χρηση της εγγυησης δεν εχω καναει γιατι δεν εχει χρειαστει , αυτο θα το δω αν και οταν . παντως στην τοποθετηση οταν σε ενα παραθυρο δεν του πηγε καλα , δεν λυπηθηκε να πεταξει την μενβρανη και να κοψει αλλη αν λεει κατι αυτο .
πριν ενα χρονο περιπου μου πηγαν αν θυμαμαι καλα 450 'η 500 σε ολα τα τζαμια . 
οσο αφορα τα μαμησια σκουρα τζαμια , να ξερεις δεν δινουν την προστασια που δινει η μεμβρανη , αν πας εκει θα στα εξηγησει και θα το δεις στην πραξη με μετρηση .
μπορεις να βαλεις απλα να ειναι διαφανη εφοσον ειναι ηδη σκουρα . και στα μπροστινα να βαλεις αναλογη σκουροτητα .( αν και εδω υπαρχουν καποιοι περιορισμοι , αλλα αν δεν πας σε ακραια πραγματα δεν θα εχεις θεμα , εννοειται οτι το παμπριζ ειναι σχεδον διαφανο,) εγω εβαλα 45 σε ολα και παμπριζ 75 που ειναι το νομιμο . 
να μην σε κουραζω αλλο , κανε ενα κοπο και περνα απο εκει να στα πει και σου κοστολογισει την φαση σου !!!

Δημοσ.

Έχω αποφασίσει να βάλω της Xpel νανοκεραμικές για τον επόμενο μήνα. Επειδή είμαι επαρχία θα πάω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Για Αθήνα ξέρω tint town που έχω ακούσει τα καλύτερα. Αν όμως πάω για Θεσσαλονίκη που είναι ελαφρώς και πιο κοντά σε μένα, υπάρχει κάποιο αντίστοιχα αξιόπιστο μαγαζί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, broxopios είπε

Έχω αποφασίσει να βάλω της Xpel νανοκεραμικές για τον επόμενο μήνα. Επειδή είμαι επαρχία θα πάω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Για Αθήνα ξέρω tint town που έχω ακούσει τα καλύτερα. Αν όμως πάω για Θεσσαλονίκη που είναι ελαφρώς και πιο κοντά σε μένα, υπάρχει κάποιο αντίστοιχα αξιόπιστο μαγαζί;

Εγώ έβαλα στον Κιμπιρη. Πολύ καλός και και πολύ καλή δουλειά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/3/2025 στις 9:00 ΜΜ, Dimitris_nak είπε

η  MADICO  BLACK PEARL Nano-Ceramic IR που βλεπω στην αρχικη σελιδα της εταιρειας να εξηγειται ειναι αυτη που φοραει και η E-CLASS σε μια απο τις φωτο? αν ειναι αυτη εχει ετσι οπως φαινεται μια καπως μπλε-γκρι αποχρωση η' ειναι γκρι και ετσι φαινεται στην φωτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, mike15 είπε

η  MADICO  BLACK PEARL Nano-Ceramic IR που βλεπω στην αρχικη σελιδα της εταιρειας να εξηγειται ειναι αυτη που φοραει και η E-CLASS σε μια απο τις φωτο? αν ειναι αυτη εχει ετσι οπως φαινεται μια καπως μπλε-γκρι αποχρωση η' ειναι γκρι και ετσι φαινεται στην φωτο?

λογικα αυτη φοραει η Ε CLALL  σου δινει μια εντυπωση οτι "μπλεδιζει" καποιες στιγμες , παιζει ρολο το φως του ηλιου και του περιβαλον ( και δεν ξερω ποσο ρολο παιζει και το τζαμι σαν τζαμι τι αποχρωσεις εχει ) εμενα με μπερδευει πολλες φορες , παντως εχει εκει δειγματα να τα βαλεις πανω στο τζαμι σου και να δεις .
Υ.Γ και λεω την εμπειρια μου με τον συγκεκριμενο μαστορα . δεν ξερω αν οι αλλοι που συνεργαζονται με την φιρμα αυτη , ειναι τοσο λεπτομερεις στην επιδειξη τους . 

Επεξ/σία από Dimitris_nak
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 6:21 ΜΜ, mike15 είπε

μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες? και αν εχεις καποια φωτο να δουμε? θες να πεις οτι ειναι διαφανες,οχι με σκουρα αποχρωση αλλα κανουν δουλεια στην απομακρυνση της ζεστης? τις εχεις μετρησεις? και ποια μαρκα ειναι? πολλες ερωτησεις😊

Δε τις έχω μετρήσει.

Είναι Νανοκεραμικες το ελάχιστο σκούρο χρώμα , νούμερο 1 . Τις έβαλα Ιούλιο 2024 και αμέσως είχε διαφορά .

Είναι της Solar Screen τις είχα βάλει σε τοπικό αντιπρόσωπο στην επαρχία .

Γιατί αντίστοιχα σε 3Μ και Llumar πήγαινε 500-600€ , και δε άξιζε σε αμάξι αξίας 3000€. Μου κόστισαν 160€ εμπρός παράθυρο και τα 2 οδηγού / συνοδηγού . 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

λογικα αυτη φοραει η Ε CLALL  σου δινει μια εντυπωση οτι "μπλεδιζει" καποιες στιγμες , παιζει ρολο το φως του ηλιου και του περιβαλον ( και δεν ξερω ποσο ρολο παιζει και το τζαμι σαν τζαμι τι αποχρωσεις εχει ) εμενα με μπερδευει πολλες φορες , παντως εχει εκει δειγματα να τα βαλεις πανω στο τζαμι σου και να δεις .
Υ.Γ και λεω την εμπειρια μου με τον συγκεκριμενο μαστορα . δεν ξερω αν οι αλλοι που συνεργαζονται με την φιρμα αυτη , ειναι τοσο λεπτομερεις στην επιδειξη τους . 

μαρεσει αυτο καθως τα δικα μου λιγο πρασινιζουν και θα δωσει ωραια αποχρωση ,γενικα στα γυαλια κυνηγαω αυτην την αποχρωση και οχι το γκρι.με γυαλια πολωτικα λες να κανει ειδωλα η μεμβρανη? γιατι παλια εκαναν,καποιος ειχε πει οτι πλεον δεν κανουν..αν εχει καποιος εμπειρια ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...