Dimitris_nak Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου επειδη φοραω και εγωπολωτικα , οχι δεν μου εκανε ουτε ιριδες ουτε ειδωλα . αυτο το καλο εχουν οι νανοκεραμικες 1
aenaos15 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 13 ώρες πριν, mike15 είπε στην carglass που βαζει madico γινεται καλη δουλεια? Σε 2 αυτοκίνητα που είχα βαλει στο παρελθόν δεν είχα κανένα προβλημα. Και μιλάμε για σχεδόν για μια δεκαετία πρίν. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 16 ώρες πριν, mike15 είπε στην carglass που βαζει madico γινεται καλη δουλεια? δεν παιρνουν ευθυνη αφαιρεσης ομως
mike15 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) απο κακη τοποθετηση εννοεις? επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα,μεχρι τωρα δεν εβαζα γιατι μου αρεσει το φως.απλα τωρα ο ηλιος εχει γινει πολυ δυνατος.και υπαρχουν και πολλοι περιεργοι Επεξ/σία 25 Μαρτίου από mike15 1
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mike15 είπε απο κακη τοποθετηση εννοεις? επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα,μεχρι τωρα δεν εβαζα γιατι μου αρεσει το φως.απλα τωρα ο ηλιος εχει γινει πολυ δυνατος.και υπαρχουν και πολλοι περιεργοι Επειδή παρακολούθησα τη τοποθέτηση. Το όλο θέμα είναι το καλά καθάρισμα του παρμπρίζ στη τοποθέτηση. Έπειτα με ειδική σπάτουλα πατάνε τη μεμβράνη . 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Εμενα στο dolphin μου κανανε δωρο τις πισω απο την αντιπροσωπεια. Και εσκασα 181 ευρω για να βαλω τις πιο ακριβες ceramic στην LLumar στην Γλυφαδα. Στα 2 μπροστα αριστερα δεξια παραθυρα, και τα 2 μικρα φινιστρινια. Ενα μηνα τις εχω και μεχρι στιγμης ειναι αψογες. Πανακριβες μεν, αλλα τωρα σε καινουριο αμαξι δεν ψηνομουν να τσιγκουνευτω 60 ευρω για να παω σε κατι πιο φτηνο. Στο παλιο μου ειχα βαλει παλι στο ιδιο καταστημα το 2004 (!) και κρατησαν ~19 χρονια του οδηγου συνοδηγου, οι οποιες ξεφλουδισαν λογω ξεραμενων λαστιχων στα παραθυρα. Οι 3 πισω κρατανε ακομα και ειναι αψογες 20+ χρονια.
broxopios Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εμενα στο dolphin μου κανανε δωρο τις πισω απο την αντιπροσωπεια. Και εσκασα 181 ευρω για να βαλω τις πιο ακριβες ceramic στην LLumar στην Γλυφαδα. Στα 2 μπροστα αριστερα δεξια παραθυρα, και τα 2 μικρα φινιστρινια. Ενα μηνα τις εχω και μεχρι στιγμης ειναι αψογες. Πανακριβες μεν, αλλα τωρα σε καινουριο αμαξι δεν ψηνομουν να τσιγκουνευτω 60 ευρω για να παω σε κατι πιο φτηνο. Στο παλιο μου ειχα βαλει παλι στο ιδιο καταστημα το 2004 (!) και κρατησαν ~19 χρονια του οδηγου συνοδηγου, οι οποιες ξεφλουδισαν λογω ξεραμενων λαστιχων στα παραθυρα. Οι 3 πισω κρατανε ακομα και ειναι αψογες 20+ χρονια. Από Llumar τις νανοκεραμικές έβαλες; Λογικά όχι γιατί βλέπω ότι οι νανοκεραμικές είναι αρκετά πιο πάνω σε τιμή.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για να δειτε ποσο ξεγελαει η οπτικη σε συνδυασμο με τις συνθηκες εξωτερικου και εσωτερικου φωτισμου Αυτο το φιμε ποσο το κανετε? Επεξ/σία 25 Μαρτίου από 11osmikrosmhtsos
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, broxopios είπε Από Llumar τις νανοκεραμικές έβαλες; Λογικά όχι γιατί βλέπω ότι οι νανοκεραμικές είναι αρκετά πιο πάνω σε τιμή. Ναι, και στις 2 περιπτωσεις. Στο dolphin εβαλα τις ακριβες απο τις 2 νανοκεραμικες. 1
phanispal Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Για να δειτε ποσο ξεγελαει η οπτικη σε συνδυασμο με τις συνθηκες εξωτερικου και εσωτερικου φωτισμου Αυτο το φιμε ποσο το κανετε? 35άρα; 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, phanispal είπε 35άρα; 70% Για αυτο σας λεω μην ξεγελιεστε ευκολα με τα ποσοστα και την "οπτικη" κριση τους το συγκεκριμενο συστημα τζαμιου μεμβρανης πιανει για να ειμαστε απολυτα ακριβεις 66%
giannos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Θέλω να βάλω και εγώ φιμέ μεμβράνες σε SUV. Αυτό που θέλω με τις μεμβράνες είναι να μειωθεί η ακτινοβολία του ήλιου και η θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα. Δεν θέλω όμως να είναι μαυρίλα απέξω. Θέλω απλώς να σκουρείνει ελαφρώς με την μέγιστη δυνατή προστασία. Τι έχετε να προτείνετε; Δεν θέλω κάτι τρελό σε κόστος μιας και το αμάξι είναι παλιό. Τι διαφορά έχουν οι νανοκεραμικές;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μόλις τώρα, giannos13 είπε Θέλω να βάλω και εγώ φιμέ μεμβράνες σε SUV. Αυτό που θέλω με τις μεμβράνες είναι να μειωθεί η ακτινοβολία του ήλιου και η θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα. Δεν θέλω όμως να είναι μαυρίλα απέξω. Θέλω απλώς να σκουρείνει ελαφρώς με την μέγιστη δυνατή προστασία. Τι έχετε να προτείνετε; Δεν θέλω κάτι τρελό σε κόστος μιας και το αμάξι είναι παλιό. Τι διαφορά έχουν οι νανοκεραμικές; Η αισθητη θερμοκρασια εχει να κανει με την υπέρυθρη, κοιτα το IRR των μεμβρανων
C(r)y Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σας, θέλω να βάλω και εγώ με τη σειρά μου μεμβράνες , στην Llumar συγκεκριμενα στην ανω γλυφαδα, εκεί είχα βάλει κ τις προηγούμενες κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. ερώτηση τώρα : το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακό φιμε πίσω στα 3 παράθυρα, θέλω να βάλω κ στα 2 πλαινά μπροστά αλλά και στο μπροστινό καπό. βλέπω IRX & nano ceramic οτι λέτε και εσείς. αλλά μεταξύ τους τι διαφορές έχουν πραγματικές? αξίζει το έξτρα κόστος? επίσης έχει περιορισμό στην σκοτεινότητα ανάλογα το ποια θα διαλέξω ? φαντάζομαι μπροστά θα μπει 0% και στα πλαινά να ταιριάξω το φιμέ το εργοστασιακό λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα