djuan1988 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, 11osmikrosmhtsos said: Ειναι αρκετα καλη τιμη ρωτα τους ομως αν προκειται να βγαλουν πανελ και λοιπα, ιδιατερα αν εισαι frameless Η αλήθεια είναι ότι δε ρώτησα, αλλά από τα posts στα social δε νομίζω να βγάζουν κάτι. Θα ρωτήσω φυσικά. 5 hours ago, broxopios said: Κορυφαία τιμή και μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ποιος σου έδωσε την προσφορά; Wrap & signs Κάτω Τούμπα και Doctor X Films η ακριβότερη προσφορά. Επεξ/σία 6 Απριλίου από djuan1988
rkb Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 19 ώρες πριν, djuan1988 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πήρα προσφορά από μαγαζί της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες 5* κριτικές στα 280€ για XPEL XR PLUS για όλα τα παράθυρα πλην παμπρίζ. Είναι καλή τιμή; Ρώτησα σε ακόμη ένα με καλές κριτικές και μου είπε για τις ίδιες 350€. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Εάν επιτρέπεται για τι αμάξι πρόκειται; Πριν 1 χρόνο είχα ρωτήσει εγώ σε πόλη της επαρχίας και μου είχαν πει 700+ (με παρμπρίζ) και το είχα αφήσει.
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Δεν είναι λογική τιμή τα 700€+. Και τα 280€ χωρίς παρμπρίζ πολλά είναι, αλλά ανέβηκαν οι τιμές τα τελευταία χρόνια. Με τόσα (μπορεί και 260€, δεν είμαι σίγουρος) είχα βάλει Madico Black Pearl σε πεντάθυρο συν παρμπρίζ, το 2020. 2
mike15 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 19 ώρες πριν, djuan1988 είπε Η αλήθεια είναι ότι δε ρώτησα, αλλά από τα posts στα social δε νομίζω να βγάζουν κάτι. Θα ρωτήσω φυσικά. Wrap & signs Κάτω Τούμπα και Doctor X Films η ακριβότερη προσφορά. καλα μαγαζια και τα 2. ομως στο πρωτο νομιζω οτι δουλευουν μια γαλλικη.sun κατι...στην οποια εχει μια με πολυ ωραιο μπλε χρωμα αλλα δυστυχως δεν την φερνουν ελλαδα.η εντυπωση που μου εδωσαν ειναι οτι εχουν μεγαλυτερη εξειδικευση στις μεμβρανες αλλαγης χρωματος. 17 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είναι λογική τιμή τα 700€+. Και τα 280€ χωρίς παρμπρίζ πολλά είναι, αλλά ανέβηκαν οι τιμές τα τελευταία χρόνια. Με τόσα (μπορεί και 260€, δεν είμαι σίγουρος) είχα βάλει Madico Black Pearl σε πεντάθυρο συν παρμπρίζ, το 2020. καλη τιμη τοτε.θα ρωτησω την carglass και θα σας πω.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 40 λεπτά πριν, mike15 είπε καλη τιμη τοτε.θα ρωτησω την carglass και θα σας πω. Ειχα ρωτησει εγω, μαζι με αφαιρεση (που αρνηθηκαν να την κανουν στο πισω και στο πισω δεξια αντιστασεις κεραιες και τετοια) μου ειχαν πει οτι περνανε στανταρτ πραγματα. Στανταρτ εμπρος στανταρτ πισω, πισω διαλεγεις αποχρωση αλλα δε μου ελεγε κατι. Μπροστα βαζανε κεραμικες. Παρμπιζ ζηταγανε εξτρα 150 "Στα εμπρόσθια πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού, συνοδηγού, τοποθετούμε μόνο την νόμιμη απόχρωση (XPEL XR BLUE 80) με ποσοστό φωτεινότητας 78%, ενώ στα υπόλοιπα μπορείτε να επιλέξετε εσείς την απόχρωση από την υπόλοιπη γκάμα μας." Η υπολοιπη γκαμα ειναι XPEL HP 35,20,5 "Για το 3θυρο, η αρχική τιμή για ολικό ντύσιμο του οχήματος εκτός του εμπρόσθιου παρμπρίζ, ανέρχεται στα 215€" Εγω δεν ημουν διατεθιμενος να το κανω καραγκιοζη το αμαξι. 80αρα μπροστα και 35αρα πισω ειναι καραγκιοζης. Πολυ ασχημο look. Εγω ηθελα η ενα flat 70%-75% ή ενα flat 50%. Την XR BLUE 80 θα την εβαζα ομως στο παρμπριζ ανετα. Γενικα φανηκαν πολυ τυπικοι και θα κανανε το δικο τους. Εν τελει αποφασισα να κρατησω αυτες που ειχε το αμαξι απο το 2006
mike15 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) madico δεν βαζουν αυτοι? ετσι γραφει στην σελιδα της madico. εχουν αλλαξει εταιρεια? και εμενα δεν μαρεσει η διχρωμια ,αν και δεν ειναι η σωστη λεξη..βασικα τοτε που αρχισαν να βαζουν σωρηδον εκαναν ελεγχους και γιαυτο καποιοι εχουν μεινει με την διχρωμια.τωρα σπανια να σε πουνε κατι. εμενα οι φιλοι μου βαζουν πλεον 45% ,παντου..παμπριζ δεν εβαλε κανεις.την μεσαια μου λενε..αν ηταν απλα για τις ακτινες θα εβαζα 70% παντου.ετσι μαρεσει.ομως πλεον θελω και διακριτικοτητα οποτε παω σαυτην την λυση.ασε που και ο ηλιος ενοχλει πολυ το καλοκαιρι γενικα. Επεξ/σία 7 Απριλίου από mike15
djuan1988 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 06/04/2025 at 17:50, rkb said: Εάν επιτρέπεται για τι αμάξι πρόκειται; Πριν 1 χρόνο είχα ρωτήσει εγώ σε πόλη της επαρχίας και μου είχαν πει 700+ (με παρμπρίζ) και το είχα αφήσει. Honda ZRV. Σε 4 ώρες θα είναι έτοιμο μου είπε. Για ppf στο μπροστινό μέρος 1500€ και 3 ημέρες. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, mike15 είπε και εμενα δεν μαρεσει η διχρωμια ,αν και δεν ειναι η σωστη λεξη..βασικα τοτε που αρχισαν να βαζουν σωρηδον εκαναν ελεγχους και γιαυτο καποιοι εχουν μεινει με την διχρωμια.τωρα σπανια να σε πουνε κατι. Εξαρταται το μερος, τον χρονο, τον τροπο και τις γενικοτερες συνθηκες 3 ώρες πριν, mike15 είπε εμενα οι φιλοι μου βαζουν πλεον 45% ,παντου..παμπριζ δεν εβαλε κανεις.την μεσαια μου λενε..αν ηταν απλα για τις ακτινες θα εβαζα 70% παντου.ετσι μαρεσει.ομως πλεον θελω και διακριτικοτητα οποτε παω σαυτην την λυση.ασε που και ο ηλιος ενοχλει πολυ το καλοκαιρι γενικα. μια απο τα ιδια κι εγω, ειτε ενα 70αρι ειτε ενα 50αρι, αν υπηρχε κατι ενδιαμεσο επισης θα το εβαζα. Η διακριτικοτητα χρειαζεται ΠΟΛΥ, στις μερες μας δυστυχως.
mike15 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 17 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε μια απο τα ιδια κι εγω, ειτε ενα 70αρι ειτε ενα 50αρι, αν υπηρχε κατι ενδιαμεσο επισης θα το εβαζα. Η διακριτικοτητα χρειαζεται ΠΟΛΥ, στις μερες μας δυστυχως. δεν ξερω να διαλεγω σωστα αυτο το τοπικ η' εκεινο με τις καμερες αυτοκινητου ,αλλα..αν εχει καποιος καμερα ,μια 45% μεμβρανη θα κοβει λογικα την φωτεινοτητα και την θεαση προς τα εξω ,για τους ενοχλητικους? εχει κανει να μας πει?
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 53 λεπτά πριν, mike15 είπε δεν ξερω να διαλεγω σωστα αυτο το τοπικ η' εκεινο με τις καμερες αυτοκινητου ,αλλα..αν εχει καποιος καμερα ,μια 45% μεμβρανη θα κοβει λογικα την φωτεινοτητα και την θεαση προς τα εξω ,για τους ενοχλητικους? εχει κανει να μας πει? Προσωπικά, στο εμπρός παρμπρίζ δεν θα τοποθετούσα τίποτα χαμηλότερο από 70άρα κεραμική μεμβράνη. Γενικά, προτιμώ τις μεμβράνες για τον ίδιο λόγο που δεν επιθυμώ την παρουσία κάμερας καμπίνας: για την προστασία της ιδιωτικότητας και του εσωτερικού του οχήματος. Δεν θέλω να βλέπουν τι κάνω μέσα στο αυτοκίνητο, ποιος είναι συνοδηγός, τι υπάρχει στο εσωτερικό, κ.λπ. Και για να είμαι σαφής: δεν το λέω από «παρανομία» — αλλά από αρχή. Όπως κανείς δεν θέλει να τον βλέπουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, έτσι κι εγώ θεωρώ το αυτοκίνητό μου ιδιωτικό μου χώρο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν. Όταν, για παράδειγμα, παρκάρεις και βάζεις ηλιοπροστασία, δεν θα έπρεπε κανείς να μπορεί να δει τι υπάρχει μέσα. Αν βλέπει, και είναι από τους «καλοθελητές», μπορεί να σου σπάσει το τζάμι — όχι γιατί θα βρει κάτι αξιόλογο να κλέψει, αλλά απλώς για να προκαλέσει ζημιά. Και η ζημιά αυτή, μόνο, αρκεί για να σου στοιχίσει ακριβά. Ή ας πούμε, πας μια απλή βόλτα. Καλώς ή κακώς, το αυτοκίνητο τραβάει κάπως την προσοχή (όπως και εγώ κοιτάζω κάποια συγκεκριμένα οχήματα). Δεν έχω αμφιβολία ότι το 90% των ανθρώπων είναι απλώς περίεργοι ή καλοπροαίρετοι. Όμως, το υπόλοιπο ποσοστό —ειδικά σε μικρές πόλεις— μπορεί να αποδειχθεί «ιδιαίτερο». Γι' αυτό και επιλέγω να προστατεύσω την ιδιωτικότητα και τη δική μου και της συνοδηγού.
mike15 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου αν υπαρχει αλλο ατομο μεσα ,πριν υπαρξει,την κλεινεις ειναι απλο.ετσι δεν παραβιαζεις την ιδιωτικοτητα του αλλου.και οταν μεινεις μονος την ξανανοιγεις για τους ιδιαιτερους που θελουν να παραβιασουν την δικια σου ιδιωτικοτητα. επισης αν θες δνε την βαζεις να τραβα εσωτερικο αλλα μονο προς τα εξω.εγω γιαυτο ρωτησα προς αυτην την κατευθυνση. παραδειγμα ερχεται καποιος να σου γρατζουνισει το καπω. αν βαλεις μεμβρανες θα μπορει η καμερα να δειξει καθαρα αποτι αν δεν ειχε μεμβρανες ωστε να τον πιασεις μετα? ξαναλεω ,καμερα που βλεπει απο το παμπριζ προς τα εξω.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 9 ώρες πριν, mike15 είπε αν υπαρχει αλλο ατομο μεσα ,πριν υπαρξει,την κλεινεις ειναι απλο.ετσι δεν παραβιαζεις την ιδιωτικοτητα του αλλου.και οταν μεινεις μονος την ξανανοιγεις για τους ιδιαιτερους που θελουν να παραβιασουν την δικια σου ιδιωτικοτητα. Οκευ ειναι και αυτο μια λυση ή απλως σβηνεις την cabin. 9 ώρες πριν, mike15 είπε επισης αν θες δνε την βαζεις να τραβα εσωτερικο αλλα μονο προς τα εξω.εγω γιαυτο ρωτησα προς αυτην την κατευθυνση. O ασφαλιστης μου ειπε πρεπει να δειχνει και καμπινα και ταχυτητα. Ειναι καπως invasive δε νομιζεις? 9 ώρες πριν, mike15 είπε παραδειγμα ερχεται καποιος να σου γρατζουνισει το καπω. αν βαλεις μεμβρανες θα μπορει η καμερα να δειξει καθαρα αποτι αν δεν ειχε μεμβρανες ωστε να τον πιασεις μετα? ξαναλεω ,καμερα που βλεπει απο το παμπριζ προς τα εξω. Ναι θα διξει κανει αυτοματο exposure compensation
vamvakoolas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said: Οκευ ειναι και αυτο μια λυση ή απλως σβηνεις την cabin. O ασφαλιστης μου ειπε πρεπει να δειχνει και καμπινα και ταχυτητα. Ειναι καπως invasive δε νομιζεις? Ναι θα διξει κανει αυτοματο exposure compensation ντου γιου σπικ γκρικ; Επεξ/σία 9 Απριλίου από vamvakoolas 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε ντου γιου σπικ γκρικ; κουαιτ δε κοντραρι αι αμ ματς μορ φλουεντ ιν ινγκλις γκιβεν δε φακτ αιβ' λιβντ αμπροαντ φορ ε καπλ οφ γιαρς 1 1
mike15 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε O ασφαλιστης μου ειπε πρεπει να δειχνει και καμπινα και ταχυτητα. Ειναι καπως invasive δε νομιζεις? οκ,αλλη χρηση εσυ ,αλλη εγω.σε εμενα δεν θα δειχνει.ασε που και για την χρηση σου πολυ αμφιβαλλω με αυτα που λενε αυτοι και αυτα που νομικα ισχυουν.δλδ.πχ δεν επιτρεπεται να εχεις στο παρκινγκ σου καμερα που να κοιταει στον δρομο.μπορεις να τιμωρηθεις με προστιμο μετα απο καποιανου καταγγελια αλλα τα blue coats οταν γινεται μια κλοπη τρυγυρω ερχονται να παρουν αντιγραφο απο την παρανομη καμερα μετα,γινεται νομιμη ! εμενα με ενδιαφερει περισοτερο η κλοπη,εκει no one is excluded ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα