xgol Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Σα να μην έγραψα τίποτα παραπάνω. Χαρακτηριστικό του έλληνα να του δειχνεις το σωστό, να του το εξηγείς με επιχειρήματα και στο τέλος πάλι να λέει τα δικά του.
jennyV Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Όσες φορες το χρησιμοποιησα ήταν πολύ χρησιμο. Επειδη τώρα είμαι ανασφάλιστη, με βολευει να ψαχνω ιατρούς κι εξετασεις με ειδικές προσφορές. Κι εύχρηστο κι αξιόπιστο μου φάνηκε.
djcat Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ωραίο φαίνεται, αν και δεν έχει καταχωρημένους πολλούς γιατρούς. Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό το βιογραφικό του γιατρού...
Zerg13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Βρηκα και γιατρους που ετσι κι αλλιως επισκεπτομαι. Οποτε εχεις εκπτωση, γιατι ειναι 5 ευρω πιο λιγα απ οσο παιρνουν. Οποτε αν βρειτε γιατρους γνωστους, εχετε εκπτωση λογο της σελιδας. Ειναι λιγο sneaky βεβαια. Επισης υπαρχουν γιατροι που εχουν 100 ευρω επισκεψη. Φανταστειτε κερδος αν βρειτε καποιον απο αυτους μεσα, και πρεπει να πατε σε αυτον.
vasilk Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Σα να μην έγραψα τίποτα παραπάνω. Χαρακτηριστικό του έλληνα να του δειχνεις το σωστό, να του το εξηγείς με επιχειρήματα και στο τέλος πάλι να λέει τα δικά του. Επειδή το post σου είναι πίσω από το δικό μου, το σχόλιο απευθύνετε σε εμένα? Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά το σχόλιο σου για μένα το βρίσκω αρκετά απαξιωτικό. Το κύριο μέρος του post μου (το on topic κομμάτι) απευθυνόταν αποκλειστικά στο φίλο που άνοιξε το topic και ρώτησε για το Doctoranytime. Αν σε αφορούσε κάτι, ήταν στο off topic κομμάτι που έγραψα να μην «θάψουμε» το θέμα μέσα στην αντιπαράθεση δημόσιο ή ιδιωτικό σύστημα υγείας. Ποια είναι η ένσταση σου? Στο αν μπορεί κάποιος να αποφασίσει ποια ειδικότητα να επισκεφτεί? Μιλάμε για την πρώτη επίσκεψη αν κάποιος έχει κάποιο θέμα υγείας. Δεν κλείνεις από το Doctoranytime ραντεβού για καμιά εγχείρηση που έχεις αποφασίσει ο ίδιος. Μιλάμε για την πρώτη επαφή. Από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Αν το θέμα είναι κάπως συγκεκριμένο (πχ. δόντι, μάτι, αυτί, δέρμα κτλ) ξεκινάς από τον ειδικό που το καλύπτει. Αν είναι πιο γενικό ξεκινάς από παθολόγο ή γενικό ιατρό. Το ίδιο δεν γίνεται και στα νοσοκομεία? Πως θα μπορούσε να γίνει δηλαδή? Μετά ο ιατρός αφού σε εξετάσει θα δει αν το θέμα το καλύπτει ο ίδιος ή αν θα πρέπει να σε παραπέμψει σε άλλων ειδικό. Αν έχει οικογενειακό ιατρό ή έχει κέντρο υγείας κοντά σου ξεκινάς από εκεί. Αν δεν έχεις από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Έχεις καμιά ένσταση σχετικά με αυτά? Καμία άλλη πρόταση για το πώς μπορεί να γίνει? Ή έχεις καμιά ένσταση γενικά για το Doctoranytime? Αν έχεις να την γράψεις και να την ακούσουμε. Προφανώς έχεις σχέση με το αντικείμενο οπότε η άποψη σου θα μπορούσε να βοηθήσει. 3
Zerg13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ο σκοπος ειναι να κλειδωθει μαλλον. Ανακυκλωνεις μια συζητηση που δεν βγαζει καπου παρα μονο σε κλειδωμα 1
xgol Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το δερμα δηλαδη ειναι συγκεκριμενο? Μια πετεχεια δηλαδη, ενα εξανθημα λοιμωδους αιτιολογιας, το ορατο επιφλεβο, μεσοδακτυλια εξανθηματα ή δικην πεταλουδας, νομιζεις μπορουν να διαγνωστουν παντα απο εναν δερματολογο? Που εχει κανει 1 ετος παθολογια στην ειδικοτητα? Καλα για θεραπεια δε μιλαμε καν καθως δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με δερματολογο. Ειδες γιατι σου λεω πως δεν εχεις γνωσεις επι του θεματος? Τυχαια τα παραδειγματα και τυχαια η ειδικοτητα.
vasilk Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Φυσικά και δεν έχω γνώσεις ιατρικής, ούτε το είπα, ούτε το υπονόησα. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Εσύ που έχει γνώσεις πες μας λοιπόν από πρέπει να ξεκινήσει κάποιος που βλέπει στο δέρμα του ένα "μια πετεχεια δηλαδη, ενα εξανθημα λοιμωδους αιτιολογιας, το ορατο επιφλεβο, μεσοδακτυλια εξανθηματα ή δικην πεταλουδας" 2
duende Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 μια χαρα ειναι το doctoranytime, αν ξερεις συγκεκριμενα σε τι ειδικοτητας γιατρο θελεις να πας και γιατι. και αξιολογησεις εχει και τα ραντεβου κλεινονται ευκολα, οσες φορες το χρειαστηκα εμεινα ευχαριστημενος. σαν το taxibeat των γιατρων ενα πραμα προσωπικα, δε νομιζω να το χρησιμοποιουν τοσο πολυ αυτοι δεν εχουν ιδεα τι εχουν και που πρεπει να πανε, αυτοι ειτε πηγαινουν νοσοκομειο και τους κατευθυνουν (οι περισσοτεροι), η οπου αλου κρινουν μονοι τους. το τελευταιο ειναι οντως θεμα (που εθιξε ο xgol, ασχετο ομως με το doctoranytime) αλλα απο την αλλη σε ενα διαλυμενο συστημα δημοσιας υγειας και εφοσον πρακτικα οικογενειακος ιατρος δεν υφισταται (εκτος απο ιδιωτες), τι θα κανει ο αλλος? θα παει στα επειγοντα η οπου αλλου του καπνισει. αλλα και παλι, ασχετο με το doctoranytime 3
vasilk Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Γενικο Ιατρό / Παθολογο. - Ακόμα δεν έχω καταλάβει την ένσταση σου σε σχέση με το Doctoranytime. - Ακόμα δεν έχω καταλάβει πιο είναι το σωστό σύμφωνα με εσένα. - Ακόμα δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς με αυτά που έγραψα στο post μου και γιατί με χαρακτήρισες "τον Έλληνα να του δείχνεις το σωστό του το εξηγείς με επιχειρήματα και στο τέλος πάλι να λέει τα δικά του." - Ακόμα δεν έχω ακούσει καμία πρόταση από εσένα. (Εκτός αν εννοείς πως όλοι και για όλα πρέπει να πάμε την αρχή στον παθολόγο ή τον γενικό ιατρό. Δεν το νομίζω αλλά αν αυτό εννοείς τότε θα σου απαντήσω πως για τον 1/10-2/10 που όντως δεν θα βρει την λύση στον ιατρό που πήγε αρχικά (και θα τον παραπέμψει σε άλλον ειδικό) υπάρχουν άλλοι 8/10-9/10 που θα έχουν πάει στο σωστό ιατρό.) Κάνε καμιά πρόταση (αν έχεις) αντί να παίζουμε την κολοκύθα σε ανούσια post. 3
louilouiCK Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Επιτέλους κάνανε την σελίδα!! Πάντα περίμενα κάποιος να την κάνει... να θες να βρεις γιατρό και να μην ξέρεις ποιόν γιατρό και που να πας... και με επιδότηση μάλιστα έγινε σωστός ο μάγκας που την έκανε.
vasilk Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ξανά την κολοκύθα. Πιο αναλυτικά φίλε μου @xgol? Τι λες και τι δεν κατάλαβα? Σε τι διαφωνίες, σε τι συμφωνείς? Τι έχεις να πεις για το Doctoranytime που είναι και το θέμα μας? 2
zianna Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Οτι μπορει ο ασθενης να διαλεξει ποια ειδικοττα θα επισκεφτει, ειναι ελληνικη πατεντα. Και δυστυχως, τραγικό.Το να έχει περάσει από παθολόγο που να του σύστησε να επισκεφθεί πχ γυναικολόγο για να κάνει τεστ ΠΑΠ, (παράδειγμα) δεν σου πέρασε από το μυαλό, έτσι; Ελληνική πατέντα ΔΕΝ είναι, όλα τα νοσοκομεία και οι κλινικές στο Βέλγιο πχ με αυτό το σύστημα δουλεύουν, πας online ή τηλέφωνο ακόμα και προσωπικά στη ρεσεψιόν/γραμματεία, διαλέγεις ειδικότητα που χρειάζεσαι και κλείνεις ραντεβού. Αν δεν γνωρίζεις τι χρειάζεσαι θα σου κλείσουν ραντεβού με παθολόγο τους. Αν δεν σε ξέρει ο γιατρός μετά θα σε ρωτήσει ποιος παθολόγος σε έστειλε σ'αυτόν, ή αν δεν σε έστειλε για ποιον λόγο πήγες κτλ Αν δει ότι πήγες σε λάθος ειδικότητα θα σε παραπέμψει στην ανάλογη ειδικότητα ιατρικής. Πχ, δεν θα σε εξετάσει ο γυναικολόγος αν έκλεισες ραντεβού μαζί του και είσαι μαντράχαλος (aka άντρας), ούτε θα σε εξετάσει/χρεώσει ο ΩΡΛ αν εσύ χρειάζεσαι ορθοπεδικό. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2017 από zianna 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα