Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Davidoff Cool Water θεωρείτε ότι είναι πολύ "μεγαλίστικο" για έναν 20χρονο; 

φέρνει λίγο σε after shave,  κάτι old spice. επομένως δε θεωρώ πως είναι μεγαλίστικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Armani Code και θα τις φορτώνεις 2-2 (εαν είσαι belvedere τύπος)

http://www.skroutz.gr/c/1776/Andrika-aromata.html?keyphrase=armani+code

Χαχαχα ωραίος. 

Είδα αρκετοί την χαρακτηρίζουν χειμωνιάτικη και βαριά κολόνια. Αλλά έχει πολύ θετικά σχόλια. Θα την έχω υπόψιν μου. Thanks  ;)

EDIT: Με πρόλαβε ο billdanos  :-D

Δημοσ.

ειναι γαματη κολωνια αλλα σε καμια περιπτωση ελαφρια, ειναι αρκετα βαρια

για πιο ελαφρια τσεκαρε και savage της dior

• Super Moderators
Δημοσ.

ειναι γαματη κολωνια αλλα σε καμια περιπτωση ελαφρια, ειναι αρκετα βαρια

για πιο ελαφρια τσεκαρε και savage της dior

no no no! Αυτή είναι ακόμη χειρότερη! :)

Δημοσ.

οτι η savage ειναι πιο βαρια απο την code εννοεις;;;  wtf???

σιγουρα ρουθουνι με ρουθουνι ειναι διαφορετικο αλλα η savage σιγουρα θα μπαινει στο "σακι" με τις ελαφριες

Δημοσ.

Sauvage προσωπικά δε μου αρέσει το άρωμα παιδιά.

Την Invictus την είχα, καλή για χειμώνα και βράδυ, αλλά βαριά για αυτό που ψάχνω τώρα, ιδίως για καλοκαίρι. Ευχαριστώ όμως!

Δημοσ.

Θα πρότεινα Joop Jump ή Joop Nightflight, παρόμοια μυρωδιά έχουν....Πάνω από 30 δεν κάνουν....και επίσης, δεν κάνει η τιμη το άρωμα :)

Αυτο. Υπαρχει και αλλη μια της joop που δε θυμαμαι λως λεγετε (joop summer νομιζω).

Για λιγο πιο ακριβες ωραιες ειναι οι DG light blue, nautica blue (εχω παρει πολλα κοπλιμεντα μαυτη), clainborne sport

Δημοσ.

Ή απλά βάζεις λιγότερο άρωμα ξέρω γω. :P

Χαχα εε εντάξει ρε 'συ, εννοώ δε συμπαθώ ειδικά για καλοκαίρι τις βαριές μυρωδιές, τις έντονες. Θέλω κάτι πιο aquatic, δροσιστικό, καθαρό.

Αυτο. Υπαρχει και αλλη μια της joop που δε θυμαμαι λως λεγετε (joop summer νομιζω).

Για λιγο πιο ακριβες ωραιες ειναι οι DG light blue, nautica blue (εχω παρει πολλα κοπλιμεντα μαυτη), clainborne sport

Tην Nautica την έχω σταμπάρει, αλλά όχι την Blue, την Voyage. Μήπως έχεις δοκιμάσει και τις δύο να μου πεις κάποια γνώμη;

Δημοσ.

Χαχα εε εντάξει ρε 'συ, εννοώ δε συμπαθώ ειδικά για καλοκαίρι τις βαριές μυρωδιές, τις έντονες. Θέλω κάτι πιο aquatic, δροσιστικό, καθαρό.

https://www.fragrantica.com/perfume/Nautica/Nautica-Summer-Voyage-12140.html

Προτεινω nautica. Σαυτο το σαιτ μπορεις να δεις πως μυριζει η καθε μια, reviews κτλ

Μονο τη voyage εχω, προτεινα τη μπλου αλλα voyage εννοουσα. Παρα πολυ φρεσκια και καθαρη μυρωδια. Οχι την summer voyage αλλα voyage σκετο. Δε γνωριζω για τη summer.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...