haris_216 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όσοι είχαν τις όποιες συναλλαγές μαζί μου (αγορά/πώληση) ξέρουν ότι είμαι συνεπής σε ότι πω (από περιγραφή μέχρι ώρα συνάντησης) και πάντα ευγενικός στην επικοινωνία. Κάτι άλλο που έχω, που προφανώς δεν είναι γνωστό, είναι ότι δεν μου αρέσουν να είναι γεμάτα τα inbox μου (σε mail, forum, κλπ). Όταν λοιπόν κάποια επικοινωνία τελειώσει συνήθως τη σβήνω asap (εννοείται αφού έχουμε χαιρετισθεί). Μια μέρα λοιπόν υπήρχε μια επικοινωνία, με το σχετικό παζάρι, με κάποιο παλικάρι που ενδιαφερόταν για κάτι που έδινα. Μου είπε τι έδινε, του έκανα αντιπρόταση, δεν τα βρήκαμε και χαιρετισθήκαμε. Στο τελευταίο μήνυμα και αφού είχε ξεκαθαρίσει ότι ήταν η τελική του τιμή, του έγραψα κάτι σαν "Σ' ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να πέσω τόσο χαμηλά. Καλή συνέχεια και καλό σ/κ. Χάρης". Το έστειλα και λίγο μετά έσβησα τη συζήτηση (αφού δεν είχε μείνει να πούμε κάτι άλλο). Ε, στράβωσε άσχημα και μου την είπε. Του εξήγησα βέβαια ότι δεν συνηθίζω να κρατάω συζητήσεις που τέλειωσαν αλλά παρέμεινε στραβωμένος. Φαντάζομαι ότι γι' αυτόν ο αγενής ήμουν εγώ
star12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 εγω θυμαμαι πριν χρονια πουλουσα ενα τηλ της lg και ενας τυπος εδειχνε να ενδιαφερεται,ε σε ενα πμ μου λεει ακου τι θα κανεις ακουω θα μου στειλεις το κιν <αυτος αθηνα εγω σαλονικα,>,να το δοκιμασω μερικες μερες. και θα σου απαντησω τελικα αν με βολευει Τελεια το στελνω λεω 10 χρονια μετα ακομα.....Περιμενει Βρε αι με τον καθε
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγω δεν μπορεσα να καταλαβω ποτε γιατι επειδη καποιος θελει κατι σε καλυτερη τιμη ειναι υποχρεωμενος ο αλλος να του το δωσει. Βλεπω και οσους κατακρινουν τις τιμες των μεταχειρισμενων. Βλακεια του καθε πωλητη που ψαχνει για μαλακα οταν πουλαει κατι αρκετα μεταχειρισμενο σε τιμη σχεδον καινουργιου ναι αλλα αν δεν σου αρεσει η τιμη απλα προσπερνα, δεν υπαρχει λογος ουτε να την πεις σε καποιον ουτε τπτ. Γενικα ο κοσμος εχει ξεφυγει με αυτα που διαβαζω.
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πονταρουν στην κριση .Θαχεις αναγκη σου λενε .Αντιθετα το ιδιο αλλοι για αρπακτη
Haldol Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εμένα μ' εκνευρίζει η κατηγορία που γράφεις "τάδε αντικείμενο, 80-100-130 ευρώ, όχι παζάρια, όχι ανταλλαγές" και τσουπ, σκάει μηνυματάκι "θέλω το τέτοιο και δίνω 50 ευρώ" ή "ανταλλάζεις με ρολόι / galaxy / παπάκι;". Στα τέτοια τους όσα έγραψα. Και να 'θελα να το δώσω στη μισή τιμή απ' όσο λέω στην αγγελία, αυτοί δε θα το 'παιρναν, καλύτερα να το στείλω στο Will It Blend. 4
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πολλοι ρωτανε για σκοπο.Να δουν ποσο πιανει.Να πουλησουν μετα δικα τους
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εγω θυμαμαι πριν χρονια πουλουσα ενα τηλ της lg και ενας τυπος εδειχνε να ενδιαφερεται,ε σε ενα πμ μου λεει ακου τι θα κανεις ακουω θα μου στειλεις το κιν <αυτος αθηνα εγω σαλονικα,>,να το δοκιμασω μερικες μερες. και θα σου απαντησω τελικα αν με βολευει Τελεια το στελνω λεω 10 χρονια μετα ακομα.....Περιμενει Βρε αι με τον καθε χαχαχαχαχα
Salvation81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τουλαχιστον δεν ετυχαν μονο σε εμενα κουφα, κατι ειναι και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα