Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κάβιλ έβγαζε ενέργεια από μέσα του, ακόμα και στην κακή σεζόν. Ο Χέμσγουορθ δεν βγάζει απολύτως τίποτα. Διαβάζει τα λόγια του στην αρχή λες και διαβάζει κάποιο ποίημα. Οι εκφράσεις του προσώπου του είναι επιπέδου "μία λήψη και cut", τέλος, πάμε για καφέ. Μηδέν ενέργεια. 

• Like 2
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 15/09/2025 at 02:43, Arkin said:

Ωχ ωχ ωχ. Ελεγα να την πιασω αλλα 3η σεζον βλεπω τα παρακατω οποτε ναι. 2 πρωτες σεζον και μετα τελος αξιζει η δεν εχει νοημα? 

Screenshot-4.png

Εγώ τα παράτησα μετά την 2η.

Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με Witcher, μπορούμε να ξαναπαίξουμε τα παιχνίδια ή να διαβάσουμε τα βιβλία.

• Like 4
Δημοσ.

Όποιος έχει αγαπήσει τα παιχνίδια - βιβλία μόνο κακό θα του κάνει η συγκεκριμένη σκατοσειρά. 

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, panther_512 said:

Εγώ τα παράτησα μετά την 2η.

Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με Witcher, μπορούμε να ξαναπαίξουμε τα παιχνίδια ή να διαβάσουμε τα βιβλία.

Τωρα αμα πω οτι δε θυμαμαι τιποτα απο την τριτη season, σημαινει οτι αρχισα να μεγαλωνω;

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Ή τα studios το εχουν ξεχεσει το θεμα και θελουν 2-3 χρονια για νεα σεζον που εχεις ξεχασει τι γινοταν. Και να ηταν τιποτα σεζον 20-24 επεισοδιων οπως παλαια αντε πες οτι υπαρχει μια δικαιολογια, αλλα με σεζον 8-10 επεισοδιων τι να πεις.

Δημοσ.
38 minutes ago, Witcher1st said:

Τωρα αμα πω οτι δε θυμαμαι τιποτα απο την τριτη season, σημαινει οτι αρχισα να μεγαλωνω;

Έκατσα και είδα όλες τις σεζον τωρα που εχω χτυπήσει το χέρι και δεν μπορώ να κάνω και πολλά, και η τρίτη είναι όντως κακή. Δεν θυμόμουν καν τι είχε γίνει και αν μου άρεσε αλλά όταν τις είδα back το back το κατάλαβα. Κάποια στιγμή απλά το είχα αφήσει να παίζει και έκανα άλλα πράγματα. Ακόμα και το τέλος της ηταν αδιάφορο, σαν να μην έγινε τίποτα. Ελπίζω να έχει λίγο ενδιαφέρον η 4η

Δημοσ.
9 minutes ago, just_a_dude said:

Άλλαξαν ηθοποιό στον Γκέραλντ;

AI  είναι. Είναι δυνατόν τέτοιος άντρας να είναι αληθινός;

Spoiler

1.webp.cd24aefcaef2af660d4c79e3d0a8abd2.webp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/09/2025 at 07:22, just_a_dude said:

Άλλαξαν ηθοποιό στον Γκέραλτ;

Όχι. Ήπιε ληγμένο φίλτρο και χάλασε η μάπα του.

Επεξ/σία από panther_512
  • Haha 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...