Mr.Perfect Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω την βοήθεια σας έχω έναν φίλο που ζήτησε την βοήθεια μου αυτός έχει μια κόρη που τώρα θα πάει Δευτέρα λυκείου και θέλει να της κάνει φροντιστήρια το παιδί θέλει να πάει θεωρητική κατεύθυνση και η σχολή που θέλει έχει υψηλές βάσεις. Επίσης είναι πολύ καλή μαθήτρια και βγάζει πάντα καλό βαθμό 19,5+.Αυτος θέλει να της κάνει έκθεση,αρχαία και ίσως λατινικά.Λοιπον του φίλου μου η κουμπάρα δηλαδή η νονά τις κόρης του είναι φιλολογος και κάνει φροντιστήρια η οποία δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή. Όμως υπάρχει μια άλλη φιλολογος στην οποία όλα τα παιδιά γράφουν πάρα πολύ καλά.Ετσι ο φίλος μου είναι σε δύσκολη θέσει γιατί δεν ξέρει πως να το πει στην κουμπάρα του ώστε να μην χαλάσουν οι σχέσεις τους.Γιαυτο παιδιά θα βοηθούσε πολύ εάν λέγατε καμία καλή δικαιολογία ώστε να φυγή από την δύσκολη θέση. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2017 από Mr.Perfect
Mr.Perfect Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλές οι συμβουλές αλλά καμία δικαιολογία παίζει
Ison_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μια δικαιολογία που μπορεί να δοθεί είναι ότι δε βολεύει η διαδρομή για το φροντιστήριο. Ή ότι στο άλλο φροντιστήριο είναι ένα άλλο κοριτσάκι πολύ καλή φίλη με την κόρη. Πάντως ό,τι δικαιολογία και να ειπωθεί, αν έχει σκοπό να παρεξηγηθεί η κουμπάρα, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς. Επίσης άσχετο, αν αφορά η υπόθεση εσένα, δεν είναι κακό να γράφεις σε πρώτο πρόσωπο αντί για "φίλος".
Mr.Perfect Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Με παρεξήγησες η υπόθεση αφορά στα αλήθεια έναν πολύ καλό μου φίλο.Παντος όσο αναφορά την δικαιολογία ίσως να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ. ΥΓ. Είμαι μικρός ακόμα για παιδί
glougr Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 ε να της πει ας μην ήσουν ΓΤΠ να ερχόμασταν σε εσένα (Παρασκευή Γαρ) 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 α) Δεν θέλω να αποκτήσουμε οικονομικές σχέσεις μεταξύ μας γιατί θα έρθω σε δύσκολη θέση. β) Το παιδί μου λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση κι εσείς μεταξύ σας έχετε οικειότητα, φοβάμαι μήπως δεν αποδίδει λόγω της σχέσης σας. Είναι μεγάλο πρόβλημα της κοινωνίας μας αυτό πάντως με τους "γνωστούς" και τις αμφίβολες υπηρεσίες που προσφέρουν που θέλουμε δικαιολογία να μην τους προτιμήσουμε. 9
dollyyy19 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 παντελως αντικειμενικα,οταν το μαθει,θα χαλαστει.....και με το δικιο της.......
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Σε "δύσκολη" θέση έχει έρθει ο φίλος σου από μόνος του και είναι καθαρά δική του πλάνη.Να μην δώσει λογαριασμό σε κανέναν και να κάνει αυτό που θέλει. 4
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Σε "δύσκολη" θέση έχει έρθει ο φίλος σου από μόνος του και είναι καθαρά δική του πλάνη. Να μην δώσει λογαριασμό σε κανέναν και να κάνει αυτό που θέλει. Έτσι ακριβώς. Όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή και άρα η όποια παρεξήγηση τελικά θα γίνει. Απλά σε άλλη χρονική περίοδο. Στο μεταξύ αυτός που προσπαθεί να αποφύγει τη φασαρία περνάει όλες τις σχετικές διαδικασίες (ψέματα, υπεκφυγές, ανησυχία, κλπ) και στο τέλος θα έχει να απολογηθεί όχι μόνο για το γεγονός ότι θεωρεί κακή στη δουλειά της τη νονά αλλά και για τα παραμύθια που της αράδιασε. 2
SakislolGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας έχω έναν φίλο που ζήτησε την βοήθεια μου αυτός έχει μια κόρη που τώρα θα πάει Δευτέρα λυκείου και θέλει να της κάνει φροντιστήρια το παιδί θέλει να πάει θεωρητική κατεύθυνση και η σχολή που θέλει έχει υψηλές βάσεις. Επίσης είναι πολύ καλή μαθήτρια και βγάζει πάντα καλό βαθμό 19,5+.Αυτος θέλει να της κάνει έκθεση,αρχαία και ίσως λατινικά.Λοιπον του φίλου μου η κουμπάρα δηλαδή η νονά τις κόρης του είναι φιλολογος και κάνει φροντιστήρια η οποία δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή. Όμως υπάρχει μια άλλη φιλολογος στην οποία όλα τα παιδιά γράφουν πάρα πολύ καλά.Ετσι ο φίλος μου είναι σε δύσκολη θέσει γιατί δεν ξέρει πως να το πει στην κουμπάρα του ώστε να μην χαλάσουν οι σχέσεις τους.Γιαυτο παιδιά θα βοηθούσε πολύ εάν λέγατε καμία καλή δικαιολογία ώστε να φυγή από την δύσκολη θέση. δυστυχώς φίλε μου οι σχέσεις θα χαλάσουν αν πας στην άλλη φιλόλογο. αυτή είναι η κοινωνία!
logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 β) Το παιδί μου λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση κι εσείς μεταξύ σας έχετε οικειότητα, φοβάμαι μήπως δεν αποδίδει λόγω της σχέσης σας. Αυτό είναι φοβερό επιχείρημα και βασικά θα μπορούσε να είναι και πραγματικό επιχείρημα αν όντως υπάρχει οικειότητα Αν έχεις οικειότητα με το δάσκαλο είναι πρόβλημα Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παρεξηγηθουν 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πως συμπεράνατε ότι η καθηγήτρια δεν είναι καλή στη δουλειά της ;
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πως συμπεράνατε ότι η καθηγήτρια δεν είναι καλή στη δουλειά της ; Αν κατάλαβα καλά το αξιολογούν με βάση τα αποτελέσματα των μαθητών ".................η οποία δεν πρέπει να είναι και πολύ καλή. Όμως υπάρχει μια άλλη φιλολογος στην οποία όλα τα παιδιά γράφουν πάρα πολύ καλά......." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα