saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μα έχουν κλείσει ήδη. Από πότε; Εγώ βλέπω καθημερινά να γεμίζουμε "πρόσφυγες".
lightspeed Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Από πότε; Εγώ βλέπω καθημερινά να γεμίζουμε "πρόσφυγες". Τα δικά μας εννοούσες; Νόμιζα των άλλων.
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τα δικά μας εννοούσες; Νόμιζα των άλλων. Τα δικά μας. Πρώτα από εμάς περνάνε. Τους δεχόμαστε, τους στεγάζουμε, τους ποτίζουμε/ ταίζουμε, και τους στέλνουμε ως Έλληνες στο εξωτερικό. Από τους τζιχαντιστές μέχρι και την πιο αθώα οικογένεια, προβλήματα προκαλούν. Ακόμα και τα παιδιά, στα σχόλιά. Όποιος δεν έχει συγγενείς κυρίως γερμάνια Hagen, να του το επιβεβαιώσει, ας δει βίντεο στο youtube. Δεν είναι μόνο το isis, είναι γενικά η ιδεολογία τους.
Lanike71 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ώρα που θα χωριστούμε και πάλι ανάλογα με τη θρησκεία μας, το χρώμα μας κλπ. Και δεν είναι μεταφορικό το "χωριστούμε". Κανονικά σύνορα με συρματοπλέγματα. Από τη στιγμή που εγώ, ως φιλήσυχος πολίτης, δε μπορώ να βρω ηρεμία πουθενά στον κόσμο, λόγω επιθέσεων των ανεγκέφαλων σε αγορές,συναυλίες,μνημεία,τουριστικά σημεία, δε βλέπω να βρίσκονται άλλες λύσεις.
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ώρα που θα χωριστούμε και πάλι ανάλογα με τη θρησκεία μας, το χρώμα μας κλπ. Και δεν είναι μεταφορικό το "χωριστούμε". Κανονικά σύνορα με συρματοπλέγματα. Από τη στιγμή που εγώ, ως φιλήσυχος πολίτης, δε μπορώ να βρω ηρεμία πουθενά στον κόσμο, λόγω επιθέσεων των ανεγκέφαλων σε αγορές,συναυλίες,μνημεία,τουριστικά σημεία, δε βλέπω να βρίσκονται άλλες λύσεις. Δεν είναι μόνο οι ανεγκέφαλοι αγαπητέ μου φίλε...δύστυχος. Και ο διαχωρισμός, δεν είναι κακός. Είναι αυτοϊαση και συντήρηση. Ο φανατισμός είναι κακός.
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ώρα που θα χωριστούμε και πάλι ανάλογα με τη θρησκεία μας, το χρώμα μας κλπ. Και δεν είναι μεταφορικό το "χωριστούμε". Κανονικά σύνορα με συρματοπλέγματα. Από τη στιγμή που εγώ, ως φιλήσυχος πολίτης, δε μπορώ να βρω ηρεμία πουθενά στον κόσμο, λόγω επιθέσεων των ανεγκέφαλων σε αγορές,συναυλίες,μνημεία,τουριστικά σημεία, δε βλέπω να βρίσκονται άλλες λύσεις. Μόνο με τεχνολογία θα βρίσκεις τρομοκράτες. Ήδη η αναγνώριση προσώπου από τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει αυτούς που έχουν διαπράξει έγκλημα.
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μόνο με τεχνολογία θα βρίσκεις τρομοκράτες. Ήδη η αναγνώριση προσώπου από τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει αυτούς που έχουν διαπράξει έγκλημα. Αλλά δε βρίσκει αυτούς που έχουν πρόθεση/ ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα.
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Για ποιό λόγο κατά την άποψή σου πριν το 2000 δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα; Τώρα τελευταία θυμήθηκε το Ισλάμ να θέλει ποτάμια το αίμα των εχθρών του; Υπερθεματίζω. Είχα πάρει την ίδια θέση και παλαιότερα εδώ μέσα, όταν είχε ανοιχτεί θέμα για την επίθεση στο Παρίσι, αλλά ένιωσα μεγάλη ...μοναξιά, διαβάζοντας τις απαντήσεις. Θυμήθηκα ότι είχα πει το ίδιο και στην 81 ετών θεία μου, η οποία συμπέρανε ότι, αφού βρίσκω εξήγηση στο γιατί συμβαίνουν, επικροτώ και υποστηρίζω τις επιθέσεις αυτές... Αποχώρησα από την τότε κουβέντα εδώ, προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι κυρίως ...ογδοντάρηδες και βάλε έχει μέλη το insomnia, μια και μού ήταν εξαιρετικά επώδυνο να πιστέψω ότι νέοι άνθρωποι έχουν σε τέτοιο βαθμό αραχνιασμένο μυαλό... 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ήδη η αναγνώριση προσώπου από τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει αυτούς που έχουν διαπράξει έγκλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό που λες, θα υπάρχουν σφάλματα και αποκλίσεις.
zianna Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 το ισλαμ ειναι ασυμβατο με την ευρωπη και τον δυτικο πολιτισμο, και μερικοι εδω περα νομιζουν οτι το προβλημα μας ειναι μονο το isis και οχι οι πλειοψηφια των μουσουλμανων στις χωρες μας, οταν αυτοι ξεπερασουν ενα συγκεκριμενο ποσοστο του πληθυσμου... Ενώ ας πούμε ο χριστιανισμός συμβαδίζει χεράκι χεράκι με την πρόοδο, επιστήμη, τεχνολογία, δυτικό πολιτισμό. Να φανταστώ ότι τώρα που θα καλοκαιριάσει θα στέλνεις με ρόμπες την γυναίκα/κόρη/αδερφή/μάνα σου στην παραλία και όχι με το μπικινάκι.
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 http://www.iefimerida.gr/news/339562/tereza-mei-fovamai-nea-epithesi-o-stratos-tha-froyrei-dimosies-ekdiloseis Ο στρατος ισως θα φρουρει δημοσιες εκδηλωσεις... Και τι θα καταφερουν με αυτο;; Λες και δεν υπηρχαν φυλακες στη συναυλια. Μου φαινεται στημενο καπως για να.. V for vendetta περιπτωσεις. Μετρα που δεν οδηγουν πουθενα, εκτος απο ανακαλυψη δραστων απο καμερες, μετα το συμβαν ομως. Για να μπορουσαν να αποφευγθουν τετοια περιστατικα , μονο με προγνωστες θα ειχαμε λυση (βλεπε ταινια τομ κρουζ) λεμε τωρα. Η , να μην ασχολιοταν η δυση με τις ανατολικες χωρες, που ειναι αυτο που θελουν και οι δραστες.
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είναι κρίμα να φοβόμαστε πια να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους, να πηγαίνουμε στην αγορά, να πηγαίνουμε να διασκεδάσουμε. Επίσης κρίμα είναι που το 0.1% όπως ανέφερε και ένας φίλος πρέπει να αντιπροσωπεύει τον υπόλοιπο πληθυσμό. Αντί να διαβάζετε ακροδεξιά μέσα πιάστε έναν σωστό μουσουλμάνο να σας εξηγήσει τι ισχύει για την θρησκεία τους και το πόσο συχαίνονται τους τρομοκράτες του ISIS. Τώρα, φοβάμαι για να πω την αλήθεια για το μέλλον. Οι επιθέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν και θα εξαπλώνονται συνεχώς. Δυστυχώς και εγώ σύντομα προβλέπω να γίνονται πραγματικότητα τα σκηνικά της ταινίας The Siege του 1998 που μετά από μια σειρά επιθέσεων όλοι οι άραβες - μουσουλμάνοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε κέντρα κράτησης κτλ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση... Δυστυχώς. Ο στρατος ισως θα φρουρει δημοσιες εκδηλωσεις...Και τι θα καταφερουν με αυτο;; Λες και δεν υπηρχαν φυλακες στη συναυλια. Είναι καθαρά ψυχολογικό ρε παιδιά έχετε κολλήσει με τον στρατό. Αλλιώς είναι να πηγαίνεις στο πάρκο που υπάρχουν περιπολίες ενόπλων δυνάμεων και αλλιώς μόνος σου.
Alithinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αρκετές ώρες νωρίτερα είχα γράψει αυτό το σχόλιο, λέγοντας πως οι πρόσφατες επιθέσεις είναι μορφές εκδίκησης για το ρόλο που έπαιξαν κάποιες χώρες πρόσφατα στους πολέμους της Λιβυής ή της Συρίας: Αυτό που φαίνεται να διαφεύγει σε αρκετούς είναι ότι οι χώρες που έλαβαν τρομοκρατικά χτυπήματα πρόσφατα, ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στους εμφύλιους πολέμους είτε της Λιβυής είτε της Συριάς. Και είναι λογικό εξάλλου. Τη στιγμή που κυρήττεις το πόλεμο σε μια χώρα, λογικό είναι να περιμένεις θύματα και απ' τη πλευρά σου. Αν πας έξω από μια κυψέλη και αρχίσεις να της πετάς πέτρες, λογικό είναι να βγουν οι μέλισσες και να σε τσιμπήσουν. Βάλε τη θέση σου σε έναν άνθρωπο από τη Λιβυή, που ξαφνικά Γαλλία, Αγγλία, και λοιπή συμμορία φέρνουν τα αεροπλάνα τους πάνω απ' τη χώρα σου, βομβαρδίζουν τη κυβέρνυση σου (που ίσως τη στηρίζεις), και ίσως τους ξεφεύγει και μια βόμβα και πέφτει σε σπίτι και σκοτώνονται ο θείος σου, η θεία σου, τα ξαδέρφια σου, κτλπ... Δε θα οργιστείς ? Δε θα σου περάσει απ' το μυαλό η εκδίκηση ? Άλλες χώρες όπως πχ Ιταλία, Ελλάδα, δεν είχαν και μάλλον ούτε θα έχουν τέτοια χτυπήματα. Αν αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις τις έκαναν επειδή γενικά και αόριστα είναι μουσουλμάνοι και γενικά και αόριστα δεν πάνε τους Χριστανούς / Εβραίους / Άθεους ή οποιονδήποτε άλλον νομίζουν ότι ζει στην Ευρώπη, θα ήταν πανεύκολο για αυτούς να κάνουν τα ίδια και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης η οποία δεν ενεπλάκησε σε Λιβυή ή Συρία. Μάλιστα θα ήταν πιο εύκολο γιατί δε θα χρειαζόταν καν να ταξιδέψουν τόσο μακρυά... Κι όμως, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Και έλαβα κάποιες απαντήσεις όπως: Κοίτα, Η χώρα που έχει εμπλακεί ίσως περισσότερο από κάποια άλλη στον Εμφύλιο της Συρίας, είναι το Ιράν .... ... και κατά μεγάλο ποσοστό τον προκάλεσαν/υποστήριξαν σουνητικές χώρες του κόλπου Δε βλέπω κάνένα τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτές επειδή ενεπλάκησαν στη Συρία. αυτά είναι δικαιολογίες και κλισέ για να γράφουνε τα παιδιά στην εκθεση στις πανελλήνιες ... και: Παλι τα ιδια? Τι τρελα ειναι αυτη ρε σεις να δικαιολογειτε τους θεοπαλαβους. Αφου και οι ιδιοι στο λενε συνεχεια. στο ονομα του αλαχ οι απιστοι οι σταυροφοροι κτλ. Με το ζορι να τους πειτε "επαναστατες" και οτι ολοι οι αλλοι φταινε που οι τυποι ειναι λες και ηρθαν με χρονοτρυπα απο τον μεσαιωνα. Σκοτωνουν τους γκει, οι γυναικες θεωρουνται πραγμα, πανω απ ολα ο αλαχ και αμα σκοτωθουν θα πανε στις 40 παρθενες. ΜΗΔΕΝ ιδεολογικο υποβαθρο. Μεσαιωνας θρησκευτικου φανατισμου και τελος. Καμια δυση δεν φταει για τα σιχαματα. Για συρια οπως λες ενεπλακησαν πολλες χωρες με πολλες πλευρες. Ειδες κανεναν εκτος τζιχαντιστων να ανατιναζεται σε εχθρους? Οσο για τα χτυπηματα που λες, θυμησου τα χτυπηματα στα τζαμια της βαγδατης και της αιγυπτου για καθαρα θρησκευτικο σκοπο ή τους βιασμους και τα κτηνωδη εγκληματα της μποκο χαραμ στα χωρια της νιγηριας. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερα στοιχεία που έγιναν γνωστά αφού πρώτα έγραψα το αρχικό μου σχόλιο, ο τρομοκράτης ήταν παιδί Λίβυων γονέων στη Βρετανία. http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/salman-abedi-lpolice-probe-ibya-links-isis-manchester-bombing-ariana-grande-concert-a7752361.html Το επιχείρημά μου επαληθεύτηκε με αυτή την είδηση. Από εκεί και πέρα, αυτό που κάνετε κάποιοι που λέτε ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι "έτσι", είναι σαν να λέτε πως όλοι οι Χριστιανοί είναι σαν τον Breivik που πήγε σε σχολείο και σκότωσε 69 παιδάκια... Πραγματικά λυπάμαι άμα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πως κάθε άνθρωπος έχει δική του προσωπικότητα και ανεξάρτητο νου, και βάζετε πλήθος σε ένα τσουβάλι με βάση 1 και μόνο χαρακτηριστικό αυτών. Και μιας και κάποιοι μας το παίζετε κάτι, θα σας πω μια μονάχα πραγματική ιστορία που προσωπικά έτυχε να γνωρίσω, ως παράδειγμα για να σας βοηθήσω να αντιληφθείτε το κόσμο καλύτερα. Ένας φίλος μου, πριν κάποια χρόνια, στα 24 του έφυγε από την Ελλάδα να πάει στη Γερμανία για δουλειά. Είχε κοιτάξει αγγελεία σε Ελληνική εφημερίδα από Έλληνες της Γερμανίας. Τους πήρε και τηλέφωνο και συζήτησαν. Του είπαν απ' το τηλέφωνο ότι θα εργάζεται Χ ώρες την ημέρα, ότι θα πληρώνεται έναν Υ μισθό, και ότι θα του παρέχουν δωρεάν δωμάτιο για να μένει. Έφυγε έχοντας μόνο χρήματα για το εισητήριο του να πάει. Όταν έφτασε, ανακάλυψε ότι η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ο μισθός αρκετά μικρότερος, οι ώρες πολύ περισσότερες, και στο ίδιο μικρό δωμάτιο θα έμενε με άλλους 3, ενώ το αφεντικό του, Έλληνας, τους φερόταν σαν σκουπίδια. Παράλληλα, καλοθελητές Έλληνες του είπαν πως χρειάζεται κάποια χαρτιά για να μπορεί να δουλεύει και τον έστελναν σε άλλους Έλληνες που τάχα μου θα του έκαναν τα χαρτιά, και αυτοί αλλού, και όλοι του ζητούσαν λεφτά, ενώ τελικά στη πραγματικότητα δεν χρειαζόταν τίποτα από αυτά, και ήταν μια κομπίνα η όλη υπόθεση. Τσακώθηκε και έφυγε από τη δουλειά, και επειδή τα λεφτά που του έδωσαν δεν έφταναν, έμεινε στο δρόμο και κοιμήθηκε στα παγκάκια κάποιες μέρες. Εκεί λοιπόν που κοιμόταν στο παγκάκι, ένα πρωί τον είδε ένας Τούρκος και τον ξύπνησε. Αφού ο φίλος μου του είπε την ιστορία του, ο Τούρκος, ο οποίος είχε τούρκικο εστιατόριο τον λυπήθηκε, και τον έβαλε σε μια αποθήκη να κοιμάται μέσα, του έδωσε φαί να φάει, και τον πήρε για ένα σύντομο διάστημα στο μαγαζί του να πλένει πιάτα μέχρι να βγάλει εισητήρια να γυρίσει πίσω. Όχι μόνο αυτός που του στάθηκε ήταν Μουσουλμάνος, αλλά Τούρκος κιόλας! Ενώ οι Έλληνες τον ξεγέλασαν... Σκεφτείτε λίγο αυτό το περιστατικό. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τα δικά μας. Πρώτα από εμάς περνάνε. Τους δεχόμαστε, τους στεγάζουμε, τους ποτίζουμε/ ταίζουμε, και τους στέλνουμε ως Έλληνες στο εξωτερικό. Από τους τζιχαντιστές μέχρι και την πιο αθώα οικογένεια, προβλήματα προκαλούν. Ακόμα και τα παιδιά, στα σχόλιά. Όποιος δεν έχει συγγενείς κυρίως γερμάνια Hagen, να του το επιβεβαιώσει, ας δει βίντεο στο youtube. Δεν είναι μόνο το isis, είναι γενικά η ιδεολογία τους. Προκαλούν και οι αθώες οικογένειες προβλήματα; "Μολύνουν" τις "ένοχες" ας πούμε;
Anuminas Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αρκετές ώρες νωρίτερα είχα γράψει αυτό το σχόλιο, λέγοντας πως οι πρόσφατες επιθέσεις είναι μορφές εκδίκησης για το ρόλο που έπαιξαν κάποιες χώρες πρόσφατα στους πολέμους της Λιβυής ή της Συρίας: Ειναι και για αυτο, για τους πολέμους σε Ιρακ, Αφγανιστάν, Λιβύη κτλ ειναι και γιατι τοσα χρονια οι ''πολιτισμένοι'' αποικιοκράτες Δυτικοευρωπαίοι τους πείναν το αίμα και πλουτιζαν εις βάρος τους. Αυτά μέχρι πολυ προσφατα, πριν 50-60 χρόνια και 100 χρόνια. Απλώς τοτε λογω μέσων ηταν δυσκολότερη η μετακίνηση των ανθρώπων για να πάνε να ανατιναχθούν μουσουλμάνοι στις πόλεις των Φράγκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις