Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πράμα που μου τη σπάει στο μετρό είναι τα συχνά δρομολόγια ειδικά τις καθιμερινές που περνάνε κάθε 2-3'...δε γουστάρω καθόλου προσωπικά. Ξέρω ότι οι πιο πολλοί γουστάρουν γιατί το θέλουν για τις δουλιές τους αλλά εγώ δε γουστάρω μία. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μου γιατί έχω περισότρο χρόνο.

Κανονικά πρέπει να αραιώσουν τα δρομολόγια (κάθε 15' είναι μια χαρά πιστεύω) και να χωρίσουν τις πλατφόρμες στα 2. Μία γι'αυτούς που θέλουν να πάνε για δουλιά η βιάζονται γενικά και μία γι'αυτούς που είναι εκεί για socializing/flirting...έτσι για να ξέρουμε σε ποια από τις 2 θα πατάμε. Μακάρι να γίνει έτσι κάποια μέρα.

Η καλύτερη πάντως είναι η Κόκκινη προς Ελληνικό. Μερικές κοπέλες θέλουν να πάνε από Αγ. Δημήτριο και μετά οπότε μπορεί να περιμένουν αυτό που πάει προς Ελληνικό και έτσι έχεις time and space άμα έχεις βάλει μία στο μάτι (οι περισσότεροι θα μπουν στο Αγ. Δημήτριος και έτσι θα αραιώσει ο κόσμος). Σήμερα ήμουν τυχερός...μέχρι που ήρθε ο άλλος και κάθισε δίπλα της (τόσες κενές θέσεις…ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ; ) και μου χάλασε τη πιάτσα. Είπα να το αγνοήσω το τύπο αλλά είδα ότι με κοίταζε όσο μιλούσα στη κοπέλα και κόμπλαρα.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου δεν εισαι καλα μου φαινεται το μετρο φτιαχτηκε για να εξυπηρετει τον κοσμο που θελει να παει στην δουλεια του και οχι για να κανεις εσυ καμακι.

• Like 24
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω αλλά όταν θα 'ρχόταν ο συρμός τί θα 'κανες, θα 'κοβες κάθε κουβέντα επειδή θα 'χε κόσμο οπότε και πιθανόν να σε κοιτούσαν που της μιλούσες; Έτσι δες το :)

εν το μεταξύ να ξέρεις οτι θαυμάζω τη φάση όταν καταλάβω οτι μπροστά μου παίζει τέτοια γνωριμία, να ξέρεις. Έτσι θεωρώ πως το βλέπουν όλοι :-)

Δημοσ.

φιλε μου δεν εισαι καλα μου φαινεται το μετρο φτιαχτηκε για να εξυπηρετει τον κοσμο που θελει να παει στην δουλεια του και οχι για να κανεις εσυ καμακι.

Έχασες το point. Εννοεί "τι καλά που θα 'ταν να είχα περισσότερο χρόνο, ανα πάσα στιγμή"...

Δημοσ.

Ένα πράμα που μου τη σπάει στο μετρό είναι τα συχνά δρομολόγια ειδικά τις καθιμερινές που περνάνε κάθε 2-3'...δε γουστάρω καθόλου προσωπικά. Ξέρω ότι οι πιο πολλοί γουστάρουν γιατί το θέλουν για τις δουλιές τους αλλά εγώ δε γουστάρω μία. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μου γιατί έχω περισότρο χρόνο.

Κανονικά πρέπει να αραιώσουν τα δρομολόγια (κάθε 15' είναι μια χαρά πιστεύω) και να χωρίσουν τις πλατφόρμες στα 2. Μία γι'αυτούς που θέλουν να πάνε για δουλιά η βιάζονται γενικά και μία γι'αυτούς που είναι εκεί για socializing/flirting...έτσι για να ξέρουμε σε ποια από τις 2 θα πατάμε. Μακάρι να γίνει έτσι κάποια μέρα.

Η καλύτερη πάντως είναι η Κόκκινη προς Ελληνικό. Μερικές κοπέλες θέλουν να πάνε από Αγ. Δημήτριο και μετά οπότε μπορεί να περιμένουν αυτό που πάει προς Ελληνικό και έτσι έχεις time and space άμα έχεις βάλει μία στο μάτι (οι περισσότεροι θα μπουν στο Αγ. Δημήτριος και έτσι θα αραιώσει ο κόσμος). Σήμερα ήμουν τυχερός...μέχρι που ήρθε ο άλλος και κάθισε δίπλα της (τόσες κενές θέσεις…ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ; ) και μου χάλασε τη πιάτσα. Είπα να το αγνοήσω το τύπο αλλά είδα ότι με κοίταζε όσο μιλούσα στη κοπέλα και κόμπλαρα.

ωχ μαναμ  κατι προβληματα που εχει ο κοσμος 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι γιατί όλες μας περιμένουμε πως και πως να μας την πέσουν στο μετρό και όχι πότε θα φτάσουμε στο σπίτι/δουλειά/σχολή μας...

Δημοσ.

Καμάκι στο μετρό

Δε σου βγήκε η φάση με το ξενοδοχείo και προχώρησες στο plan b ε;

• Like 21
Δημοσ.

Ναι γιατί όλες μας περιμένουμε πως και πως να μας την πέσουν στο μετρό και όχι πότε θα φτάσουμε στο σπίτι/δουλειά/σχολή μας...

Εσύ ας γυρίσεις το πρόσωπο όταν σου ανοίξει κάποιος τη κουβέντα :-)

Εξηγούμαι: Φαντάζομαι οτι ο ts εννοεί τις τυχαίες στιγμές, οχι τον αυτοσκοπό του "παω στο μετρό για καμάκια που θα βρώ μπόλικες κοπέλες"...

Συγγνώωωωμη κιόλας :mrgreen: :P

Δε σου βγήκε η φάση με το ξενοδοχείo και προχώρησες στο plan b ε;

Α μιλάμε για φιλοσοφική συζήτηση!!;; :o

Οκ

Δημοσ.

που περνάνε κάθε 2-3'...

Ψαξου για speed date sessions, εκει τουλαχιστον, εχεις και 5'  :-D

Αν εισαι τυχερος θα βρεις και με 7΄

B)

Δημοσ.

Δεν έπρεπε να σου έπεφτε το ηθικό, από εκεί χάθηκε η μπάλα. Έπρεπε να ήσουν ανεπηρέαστος.

Γίνε ποιο ζαμανφού και άνετος :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσύ ας γυρίσεις το πρόσωπο όταν σου ανοίξει κάποιος τη κουβέντα :-)

Εξηγούμαι: Φαντάζομαι οτι ο ts εννοεί τις τυχαίες στιγμές, οχι τον αυτοσκοπό του "παω στο μετρό για καμάκια που θα βρώ μπόλικες κοπέλες"...

Ξαναδιάβασε το αρχικό ποστ και μετά πες μου για αυτοσκοπό ή όχι :P

Και μου έχουν ανοίξει κουβέντα στο μετρό και βεβαίως απάντησα, αλλά σίγουρα δεν ήταν τύπου ts...

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να αραιώσουν τα δρομολόγια (κάθε 15' είναι μια χαρά πιστεύω) και να χωρίσουν τις πλατφόρμες στα 2. Μία γι'αυτούς που θέλουν να πάνε για δουλιά η βιάζονται γενικά και μία γι'αυτούς που είναι εκεί για socializing/flirting...έτσι για να ξέρουμε σε ποια από τις 2 θα πατάμε.

Εσύ ωραία τα φαντάζεσαι αλλά o διαχωρισμός αυτός ενέχει έναν μικρό κίνδυνο.. Στην πλατφόρμα 2 να συχνάζουν κυρίως οι Shitsoulers/ oι μπάκουροι όπως θες πες το και από πλατφόρμα socializing/flirting να γίνει πλατφόρμα καψιμί.

• Like 6
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το αρχικό ποστ και μετά πες μου για αυτοσκοπό ή όχι :P

Και μου έχουν ανοίξει κουβέντα στο μετρό και βεβαίως απάντησα, αλλά σίγουρα δεν ήταν τύπου ts...

Ναι, γράψε άκυρο.

Κατάλαβα μετά το μήνυμα του Trilo...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...