SOADNICK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 "Γιατι του αρεσει, duh." Ευχαριστω cpt. obvious, δεν το ηξερα. Μου εστειλαν αυτο το κομματι: Cringe warning! https://www.youtube.com/watch?v=HafpceiRtAo&feature=youtu.be&t=1091 (Αν δε παιζει στο σωστο σημειο, αναφερομαι στο 18:11 και μετα). οπου ο τυπος κυριολεκτικα ξερναει ρατσισμο χωρις πολλες ντροπες, στη συνεχεια εχει "ατακες" knock-out προς τους Γερμανους/Γερμανια/Μερκελ w.e. Ακομα και τα ανεκδοτα με τον ιταλο, τον γερμανο και τον ελληνα βγαζουν περισσοτερο γελιο παροτι βρισκονται στο ιδιο μηκος κυματος με τα "αστεια" του εν λογω "κωμικου". Αν υπαρχει εδω καποιος που του αρεσει ο Σεφερλης, ας απαντησει τι του προκαλει γελιο στα αστεια του (κυριως σε αυτα που περιεχει η συγκεκριμενη παρασταση, μιας και σε παλιοτερες παραστασεις μπορει να ηταν οντως αστειος). Ειναι εξυπνα; προσεγμενα; ευστοχα; καφρικα; Τι απ' ολα; 12
tsioulak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Υπερβαλεις, σιγα τα ρατσιστικα αστεια. Ναι σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη του δουλεια αλλα και παλι μια χαρα ειναι. 3
kimimaro_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν μου αρέσει καθόλου αλλα νομίζω οτι στο συγκεκριμένο είναι με το μέρος σου..Είδα μόνο ένα λεπτό αλλα νομίζω ότι κράζει τον μεσο ρατσιστή Ελληναρά 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Οι καλές εποχές πέρασαν, τώρα δεν αξίζει μια. https://www.youtube.com/watch?v=py1h70gunbc https://www.youtube.com/watch?v=Ow1QDwoxFTM
txcellas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 εχω παει 2 φορες. Απο ενα 4ωρο περιπου σε καθε παρασταση. Δεν γελασα οσο περιμενα μιας και αστεια παλια επαναλαμβανονται. Ειναι ομως πολυ διαδραστικος με το κοινο του και εκει ειναι το ατου του κατα τη γνωμη μου. Το βιντεο ειναι λιγο ρατσικο-black humor 1
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 (Αν δε παιζει στο σωστο σημειο, αναφερομαι στο 18:11 και μετα). την αληθεια λεει. η γυναικα του Σεφερλη παντως αποδεικνυει ποσο δικιο ειχε ο Hitchens. damn.
green gordon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μια χαρα βιντεο ειδα γελασα και 2-3 φορες. Ευχαριστω ts Ξερναει ρατσισμο?seriously τωρα? 3
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ας αλλαξει ο τιτλος του θεματος στο γιατι να ΜΗΝ παει κανεις... πραγματικα ο τυπος εχει βαρεσει Burnout ετη φωτος πισω απορω ακομη με πολλους πραγματικα
LongTom Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εξ' αρχής ο Σεφερλής είχε την απόλυτη "πρωτοτυπία" να "σηκώσει" σκετς,αστεία,τρόπο παιξίματος από Monty python/fawlty towers/benny hill κ.ο.κ., μαζί με μια γερή δόση τσόντας(ή όσο επιτρέπουν στα θέατρα) και αυτό το ανίερο κοκτέιλ να το πει σενάριο. Όλως περιέργως στην αρχή είχε σκηνές,όχι πολλές φυσικά, που λόγω καψίματος έβγαζαν γέλιο(ή τουλάχιστον άρεσαν στον 12-14χρονο εαυτό μου). Έπειτα από 15 χρόνια δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει/παίξει καμία μισή ντουζίνα φορές. Πάντως το "Οι κουτόφραγκοι μας ζηλεύουνε και θέλουν το κακό μας", είναι γνωστό μοτίβο από επιθεωρήσεις. 3
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ξερναει ρατσισμο?seriously τωρα?Ε μα φυσικά φίλε έχουμε 2017 και πρέπει να γίνουμε όλοι sjw. Και πολύ έχουμε αργήσει για αυτό θα είμαστε μια ζωή πίσω.. Αυτά που ήξερες ξέχνα τα
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλλιτεχνης ειναι, δεν αναγκαζει κανεναν να παει να τον δει. Εμενα προσωπικα δεν μ'αρεσει το χιουμορ του. Υπαρχει κοινό. Εδω υπαρχουν τετοια διαμαντια απο περιστερια της ειρηνης. https://www.youtube.com/watch?v=fHGuvefMloQ Καλα βεβαια δεν νομιζω να εφτανε ποτε του εκει ο Σεφερλης, κοροϊδευοντας τους Γερμανους. 3
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τραγικος , Απευθυνετε σε κακογουστους ,χαχες που γελανε με το παραμικρο και με χαμηλου επιπεδου αστεια και στον μεσο "ταβερνιαρη". Δυστυχως οι παραπανω κατηγοριες ειναι πολυαριθμες και εκει οφειλεται η επιτυχια του . 16
pontez2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Έχω πάει σε παράστασή του και: Ο Σεφερλής ακολουθεί το ίδιο μοτίβο αστείων εδώ και χρόνια. Η σου αρέσει ή οχι. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση Επειδή είχα να τον δω από τότε που έκανε τις "επιτυχίες" του στη τηλεόραση με θεοχάρη κτλ, γέλασα τα 3 πρωτα λεπτά. Μετά ειχα βαρεθεί και καθόμουν λόγω της παρέας Ομολογώ οτι έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό Στο τέλος, βγήκε ευχαρίστησε όλο το κόσμο και έκατσε σε ένα τραπεζάκι για να υπογράψει αυτόγραφα ή φωτογραφίες ή απλά μια χειραψία. Τα αστεία του ειναι επαναλαμβανόμενα, βαρετά. Το θετικό του ειναι οτι δε χρειάζεται τη βωμολοχία για να σε κάνει να γελάσεις. Απλά την υπονοεί. Το κοινό του περιελάμβανε τους πάντες. Δε θα ξαναπήγαινα με τίποτε. Εμένα δε μου ταιριάζει. Ξέρω κόσμο που πάει συνέχεια. Θαυμάζω τη συνέχεια που έχει και την αλληλεπίδραση του με τον κόσμο αλλά δεν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις