Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3. έχει κουράσει... φαντάσου εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε παράστασή του, απλά τον έχω δει καμιά 10αρια φορές στο Star/Ant1, τον έχω βαρεθεί.

Αν αντεξες 10 φορες εισαι ηρωας.Ο πιο αταλαντος κωμικος που εχω δει.Ακομα και σε κατι γερμανους κρυοκωλους μπορει να γελασεις μια φορα στην 1 ωρα σε αυτον δεν υπαρχει περιπτωση.

Δημοσ.

Mια χαρά είναι ο Σεφερλής, εδώ άλλοι γελάνε με τον... Κοντοπίδη...

​Δεν έχουμε καλούς κωμικούς στην Ελλάδα δυστυχώς, οπότε ο πήχης δεν είναι ψηλά, αυτό που κάνει όμως το κάνει καλά.
Θα πρέπει να σταματήσει βέβαια να επαναλαμβάνεται γιατί καταντάει πολύ κουραστικός...

• Like 4
Δημοσ.

"Γιατι του αρεσει, duh." Ευχαριστω cpt. obvious, δεν το ηξερα.

...

Ακομα και τα ανεκδοτα με τον ιταλο, τον γερμανο και τον ελληνα βγαζουν περισσοτερο γελιο παροτι βρισκονται στο ιδιο μηκος κυματος με τα "αστεια" του εν λογω "κωμικου".

Αν υπαρχει εδω καποιος που του αρεσει ο Σεφερλης, ας απαντησει τι του προκαλει γελιο στα αστεια του (κυριως σε αυτα που περιεχει η συγκεκριμενη παρασταση, μιας και σε παλιοτερες παραστασεις μπορει να ηταν οντως αστειος). Ειναι εξυπνα; προσεγμενα; ευστοχα; καφρικα; Τι απ' ολα;

Φίλε μου θεωρώ ανουσιο το λόγο που δημιουργησες το θέμα. 

Οτιδήποτε εχει να κάνει με καλλιτεχνικό δρώμενο ειναι καθαρά στην ιδιοσυγκρασία του καθενός, γιατί και πότε θα το δει. Είναι θέμα γουστου. 

Με δυο λογια, αν δεν σου αρέσει κάποιο ειδος ή δε σε εκφράζει ο καλλιτέχνης, απλά το αγνοείς και ευτυχώς υπάρχει πλέον άπειρο υλικό για κατανάλωση απο διάφορες πηγές. 

Εμένα η σάτιρα του Σεφερλη μου αρέσει, όπως μου αρέσουν και οι monty python, όπως μου αρέσει η ελληνοφρένεια και το rodeo. Θα τα δω οταν θέλω να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και δεν έχω την ψυχική ενέργεια να δω μια καλή ταινία ή ένα καλό ντοκυμαντερ ή να διαβάσω ένα βιβλίο. Επισης μου αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά η καλή μου δε συμφωνεί και γκρινιάζει επειδή το θεωρεί λάθος τρόπο διασκέδασης. Είναι θέμα γουστου και καταστάσεων.

Αντίθετα θεωρώ οτι το survivor είναι παντελώς άχρηστος τηλεόπτικός χρόνος και τον βάζω στην ίδια μοιρα με το Φουρθιώτη, τα πρωινάδικα και τα σήριαλ τύπου Διδυμα Φεγγάρια, Μπρουσκο. Δεν επελεξα τυχαία τα παραδείγματα. Είναι πάρα πολύς κόσμος που τα βλέπει φανατικά και με θρησκευτική προσήλωση. Επιλογή του και δικαιωμα του, αλλά θεωρώ ανουσιο να μπω στον κόπο να τον ρωτήσω "Τι σας αρέσει σε αυτό; ". Βέβαια οταν εχει μπαλα (καλό ματσάκι) και στο αλλο κανάλι εχει survivor γινεται ο κλασσικός τσακωμος και κορώνα γράμματα ποιος θα παει να το δει στη μικρότερη τηλεόραση. 

Ontopic για το Σεφερλή. H αλήθεια ειναι οτι όσο περνάνε τα χρόνια νοιώθω οτι εχει βαρύνει, χάνει σε εφευρετικότητα και ζορίζεται να προκαλέσει το γέλιο, τουλάχιστον όσο παλιά. Απο την άλλη οποτε δειχνει παλιες παραστάσεις θα κάτσω να τις δω. Εκείνο με το Κυρα Τενια, το στρατιώτη στα Ιμια, το αλλου που χορευει τη λίμνη των κύκνων και αυτό στο νοσοκομείο με τον κοντο-μηνα δεν τα χορταίνω ποτε. Περσι πήγα και στην παράσταση (χαμός στο ι σωμα ) και θεωρώ οτι εκανε πάρα πολύ καλή δουλεια στην ελληνικη μεταφορά του θεατρικου εργου. Γέλασα αρκετα. 

• Like 8
Δημοσ.

Φίλε μου θεωρώ ανουσιο το λόγο που δημιουργησες το θέμα.

Οτιδήποτε εχει να κάνει με καλλιτεχνικό δρώμενο ειναι καθαρά στην ιδιοσυγκρασία του καθενός, γιατί και πότε θα το δει. Είναι θέμα γουστου.

Με δυο λογια, αν δεν σου αρέσει κάποιο ειδος ή δε σε εκφράζει ο καλλιτέχνης, απλά το αγνοείς και ευτυχώς υπάρχει πλέον άπειρο υλικό για κατανάλωση απο διάφορες πηγές.

Εμένα η σάτιρα του Σεφερλη μου αρέσει, όπως μου αρέσουν και οι monty python, όπως μου αρέσει η ελληνοφρένεια και το rodeo. Θα τα δω οταν θέλω να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και δεν έχω την ψυχική ενέργεια να δω μια καλή ταινία ή ένα καλό ντοκυμαντερ ή να διαβάσω ένα βιβλίο. Επισης μου αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά η καλή μου δε συμφωνεί και γκρινιάζει επειδή το θεωρεί λάθος τρόπο διασκέδασης. Είναι θέμα γουστου και καταστάσεων.

Αντίθετα θεωρώ οτι το survivor είναι παντελώς άχρηστος τηλεόπτικός χρόνος και τον βάζω στην ίδια μοιρα με το Φουρθιώτη, τα πρωινάδικα και τα σήριαλ τύπου Διδυμα Φεγγάρια, Μπρουσκο. Δεν επελεξα τυχαία τα παραδείγματα. Είναι πάρα πολύς κόσμος που τα βλέπει φανατικά και με θρησκευτική προσήλωση. Επιλογή του και δικαιωμα του, αλλά θεωρώ ανουσιο να μπω στον κόπο να τον ρωτήσω "Τι σας αρέσει σε αυτό; ". Βέβαια οταν εχει μπαλα (καλό ματσάκι) και στο αλλο κανάλι εχει survivor γινεται ο κλασσικός τσακωμος και κορώνα γράμματα ποιος θα παει να το δει στη μικρότερη τηλεόραση.

Ontopic για το Σεφερλή. H αλήθεια ειναι οτι όσο περνάνε τα χρόνια νοιώθω οτι εχει βαρύνει, χάνει σε εφευρετικότητα και ζορίζεται να προκαλέσει το γέλιο, τουλάχιστον όσο παλιά. Απο την άλλη οποτε δειχνει παλιες παραστάσεις θα κάτσω να τις δω. Εκείνο με το Κυρα Τενια, το στρατιώτη στα Ιμια, το αλλου που χορευει τη λίμνη των κύκνων και αυτό στο νοσοκομείο με τον κοντο-μηνα δεν τα χορταίνω ποτε. Περσι πήγα και στην παράσταση (χαμός στο ι σωμα ) και θεωρώ οτι εκανε πάρα πολύ καλή δουλεια στην ελληνικη μεταφορά του θεατρικου εργου. Γέλασα αρκετα.

Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ ούτε καν υπόνοια να πάω να δω στη μικρή τηλεόραση τη μπάλα για να βλέπει στη50αρα η κυρά Μπρουσκα και Σαρβαιβορ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ ούτε καν υπόνοια να πάω να δω στη μικρή τηλεόραση τη μπάλα για να βλέπει στη50αρα η κυρά Μπρουσκα και Σαρβαιβορ...

Δικαίωμα, επιλογή σου και στο σπιτι σου κάνεις οτι κρίνεις

ΑΛΛΑ

πως η απάντηση σου βοηθά τη συζήτηση;

• Like 4
Δημοσ.

η συζήτηση γενικά αλλιώς ξεκίνησε και αλλού κατέληξε

το αν  αρέσει ή όχι ο σεφερλής είναι άσχετο, το "αισθητικόμετρο" του καθενός άλλωστε είναι διαφορετικό και πολλά από αυτά που θεωρούνται πχοίοτητα από αρκετούς είναι για πολλούς άλλους για τα σκουπίδια 

το αν μπορεί να λέει πράγματα που ξαφνικά θεωρούνται ρατσιστικά, σεξιστικά ή οτιδήποτε άλλο -ικα είναι αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση που θίχτηκε στο αρχικό post και με βρίσκει κάθετα αντίθετο όταν μιλάμε για σάτιρα

όπως δε μου άρεσε που κυνηγήθηκε ο παστίτσιος από πιο συντηρητικά μυαλά, αντίστοιχα βρίσκω αρνητικό από την αντίθετη να κράζεται ο σεφερλής για το όποιο χιούμορ του

ελευθερία (πρέπει να) έχουμε, ο καθένας ας επιλέγει μόνος του το τι θα τον κάνει να γελάσει και να μην του επιβάλλεται

είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο σεφερλής κάνει κωμωδία και πρέπει να μπορεί να λέει ο,τι του γουστάρει στα πλαίσια αυτής  

Δημοσ.

Προσωπικά τον θεωρώ "εμετό" με "χιούμορ"(..) για αμοιβάδες.
Ο καθένας βέβαια ας κάνει ότι νομίζει. Επιλογή του είναι.

Εάν δεν τον γουστάρει όμως και ανοίγει thread σημαίνει πως ήδη του έχει δώσει αξία.
Δεν γουστάρεις κάτι.. δικαίωμα σου. Απλά ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ και δεν δίνεις καμία σημασία. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ο σεφερλής είναι κάτι σαν τα Μακντόναλντς δεν πας για την ποιότητα πας γιατι πήγαινες μικρός και σου δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής αυτή η αναπόληση του παρελθόντος.

άχα καλό ε;;

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο που καποιοι βλεπουν κοντοπιδη,jeremy .
Το χιουμορ το αντιλαμβανεται ο καθενας με δικο του τροπο.

Φυσικα για να γελασεις με καποιον πρεπει πρωτα να αφεθεις και να καταλαβεις το πως σκεφτεται.Κατι που δεν μπορουν καποιοι σοβαροφανεις. Κακο πραγμα να μην γελας ....

• Like 1
Δημοσ.

ο Σεφερλής είχε πλάκα σε τοπικό κανάλι της Κορίνθου, πριν τον δουν και τον πάρουν στα "μεγάλα κανάλια".

ήταν μια αυθεντική εκπομπή χωρίς σενάρια και τέτοια...πηγαία... και έβγαζε γέλιο. 

Χορηγοί τοπικά μίνι μάρκετ και μπακάλικα που τους πήγαιναν φέτα κ,α. βασικά αγαθά...

Δημοσ.

Απλά τραγικός.

Δεν θα μου κάνει όμως εντύπωση αν σε καμιά 25-30 χρόνια ανοιχτεί θρεντ "RIP - Σεφερλής" και γράφουν κάποιοι διθυράμβους όπως για τον Ψάλτη

Συγνώμη αλλά τραγικός είσαι εσύ. Οι λόγοι που θα γράψει ο καθένας RIP για τον θάνατο κάποιου είναι προσωπικοί και δεν σχετίζονται απαραίτητα αν κάποιος δεν είναι καλός σε αυτό που κάνει. Άλλος θα ακολουθήσει την μόδα σαν πρόβατο, άλλος μπορεί να νιώθει κάτι για τον άνθρωπο που έφυγε χωρίς να τον γνωρίζει προσωπικά επειδή ως καλλιτέχνης ή "καλλιτέχνης" πες το όπως αλλιώς θες ψυχαγωγούσε τον ίδιο και αρκετούς άλλους για κάποιο χ διάστημα. Εγώ λοιπόν ναι, είπα RIP για τον θάνατο του Ψάλτη και πολύ πιθανόν να πω RIP σε 20-30 χρόνια και για τον Σεφερλή. Ασχέτως αν εδώ και χρόνια δεν μου λέει τίποτα ο Σεφερλής και δεν ασχολούμαι με αυτόν. Όπως συνέβαινε και με τον Ψάλτη, έτσι δεν ξεχνάω τις ανέμελες εποχές και το γέλιο που μου προσέφερε ο Σεφερλής όταν χαζογελούσα ως έφηβος στην τηλεόραση, πολλά από τα αστεία τις πλάκες και τις ατάκες του, τις λέγαμε με τους συμμαθητές και τους φίλους μας και κάναμε τον χαβαλέ μας. Για διθυράμβους δεν είναι ο Σεφερλής σε καμιά περίπτωση, αλλά δεν θα κάτσω να τον εκμηδενίσω ή να πάω στο αντίθετο άκρο κιόλας.

Δημοσ.

Μισογεματο το δελφιναριο καθημερινες και σχεδον γεματο πσκ.Και μιλαμε για μεγαλο θεατρο με τραγικα καθισματα στις 2 ωρες θες ορθοπεδικο.

Ο κοσμος διαλεγει με τι θα διασκεδασει και με τι θα ξεχασει την καθημερινοτητα του.

Υπαρχει και το survivor που επισης βλεπω αλλα αν μπεις να κραξεις εκει θα φας γιουρουσι οποτε διαλεξες κατι πιο ευκολο.

Εκτος αν εισαι οκ με το να βλεπει καποιος ποτε κατουρησε ο Μπο και οχι με τον Σεφερλη.

Πιο πολυ πιστευω οτι ανοιξε το θεμα για να πεταξει τη φραση "ξερναει ρατσισμο"

• Like 2
Δημοσ.

Πιο πολυ πιστευω οτι ανοιξε το θεμα για να πεταξει τη φραση "ξερναει ρατσισμο"

/thread. Με καταλαβες..

Για να μην απανταω σε εναν-εναν ξεχωριστα, και επειδη μαλλον καποιοι παρεξηγησατε (σκοπιμα ή κατα λαθος) το point του thread, στεκομενοι στα περι ρατσιμου, την τελευταια παραγραφο την διαβασατε; Προφανως αυτο που εγραψα ηταν προσωπικη αποψη, δεν τον χαρακτηρισα ρατσιστη ή οτιδηποτε αλλο. Αλλοι βιαστηκαν να πουν για SJW και λοιπα ομορφα.

Ευχαριστω τα ατομα που τους αρεσει ο Σεφερλης/γελανε και απαντησαν σοβαρα, χωρις ειρωνιες κλπ.

Νομιζω οτι ξεκαθαρισα καποια πραγματα, αν οχι, εδω ειμαι να απαντησω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...