haris_216 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Είσαι άκυρος, τελείως όμως. Γιατί μάλλον το μόνο που ξέρεις από τον Ψάλτη είναι το "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος". Το ότι ένας ηθοποιός δεν είχε και την καλύτερη πορεία στην καριέρα του δε σημαίνει, ότι έχει έλλειψη υποκριτικής. Ο Ψάλτης μπορούσε να παίξει από τον πιο γελοίο μέχρι τον πιο σοβαρό ρόλο. Έγινε εμπορικός όμως, γιατί αλλιώς θα πεινούσε. Υπάρχουν πολλοί "σοβαροί" ηθοποιοι εκεί έξω οι οποίοι πραγματικά γελοιοποιούνται λόγω εποχής με τις δουλειές που αναλαμβάνουν. Αν έχετε το στομάχι δείτε κάτι ελληνο-κυπριακές παραγωγές. Πραγματικά φάση "μου πατάς τα γράμματα κάνε πιο πέρα" Έχω υπογραμμίσει το συγκεκριμένο γιατί θέλω να απαντήσω σε αυτό και μόνο (σαν γενικότητα και όχι αναφερόμενος σε κάποιον από τους κωμικούς ή "κωμικούς" που αναφέρθηκαν στο νήμα). Το ότι κάποιος κάνει Χ αβαρία στη δουλειά του για βιοποριστικούς λόγους, αν και σεβαστό, δεν σημαίνει για μένα ότι θα το κρίνω/αξιολογήσω με βάση αυτά που ΘΑ μπορούσε να κάνει. Τον βλέπω και μου αρέσει ή όχι, με βάση αυτά που κάνει. Διαφορετικά, αν μιλάμε για δυνατότητες, τότε ίσως πρέπει να πλέξουμε και το εγκώμιο το δικό μου-δικό σου-δικό του αφού μπορεί κι εμείς να έχουμε υποκριτικές, φωνητικές ή άλλες δυνατότητες και η κρίση ή η π......να η κοινωνία να μας έκοψαν την καριέρα ή να της άλλαξαν πορεία. Προσωπικά, αν πρέπει να αξιολογήσω κάποιον, θα το κάνω με βάση την πορεία της καριέρας του και τι περιλαμβάνει το κυρίως μέρος αυτής. Το αν κάποια στιγμή "κατέβηκε" Επίδαυρο ή ανέβηκε σε τραπέζι δεν μου αλλάζει τίποτα προς τα πάνω ή προς τα κάτω. (μια που μιλήσαμε για Ψάλτη στην τελευταία του ταινία που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι αγνώριστος και μάλλον θα μας εντυπωσιάσει σε σχέση με το πως τον έχουμε συνηθίσει)
Expertr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Panikas13 είπε: Πήγα επαγγελματικο λύκειο και θεωρώ προσβλητικο το εν λόγω σχόλιο, δηλαδή τι ακριβώς χρειάζεται για να καταλάβεις ενα καλό αστείο οχι να ξέρω να πάω πάντειο αν είναι. Αστειευομουν , συγνωμη. Ειχα στο μυαλο μου κατι γνωστους στην ηλικια μου που γελανε με τα παιδικα αστεια του. Εσυ δεν μας ειπες ποιος κωμικος σου αρεσει; Για Ελληνες μιλαμε φυσικα
kfyros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για επιθεώρηση μιλάμε, έτσι; Προσωπικά τον θεωρώ κρύο, αλλά είναι τόσο νούμερο που σε κάνει να γελάς. Αν έχεις τη διάθεση να γελάσεις.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αυτή την υπερβολική χρήση του όρου ρατσισμού κόφτε την γιατί έχει γίνει εμετική. Ο Αριστοφάνης θα ήταν Χίτλερ έτσι όπως μας τα λέτε.Με τη λογική τους , ορισμένοι που το πάνε στο πολιτικορατσιστικό , μπορεί επειδή έπαιζε κι ο πετρόχειλος στο θίασο παλιότερα να έχουν αποκτήσει από τότε αρνητική άποψη όπως κάθε καλός 'φασίστας'. Δεν ακούγεται ωραίο, έ; 9
Nintendo1889 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ τον ts για το video πέθανα στο γέλιο. Όποιον δεν του αρέσει απλά να το προσπερνάει. Τέτοιου ιδους αστεία κάνουν παντού. Πάντως το φόρουμ από κομπλεξικους για να μην πω τίποτε άλλο, καλά τα πάει. 5
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτος: https://m.youtube.com/watch?v=olKzIOBhcqE Εσυ δεν μας ειπες ποιος κωμικος σου αρεσει; Για Ελληνες μιλαμε φυσικα Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ελληνες κωμικους στο ειδος του σεφερλη οπου φτιαχνουν τις ατακες μονοι τους και ειναι ταυτοχρονα ηθοποιοι. Απο ηθοποιους που ετυχε να παιξουν σε ωραια εργα (απο τη κριση τους ισως) και σεναριογραφοι που γραφουν ατακες διαφοροι. Αλλα στο ειδος του σεφερλη που να τα κανει ολα μονος του με μια ομαδα ηθοποιων, και μονο κωμωδια, φανταζομαι δεν υπαρχει.
Anastazio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι, αυτο ειναι. Συντομα θα ανεβασω και λιστα με τους κωμικους που σας επιτρεπω να γελατε. Αυτος ηταν ο σκοπος μου εξαλλου, να περιφρονησω οσους γελουν με τον Σεφερλη. Επισης πώς ακριβως καταλαβες οτι θιχτηκα εγω προσωπικα; Εντελως πληροφοριακα δεν εχω καμια σχεση με Αλβανια ή αλβανο/ιδα. Ουτε με Γερμανια, αν εξαιρεσεις κατι σπαστα γερμανικα που μιλαω. Το προηγουμενο ποστ μου εισαι σιγουρος οτι το διαβασες; Ατακες τυπου"ξερναει ρατσισμο" εκτως απο το οτι ειναι λιγο παραπανω αστειες απο τον σεφερλη στο βιντεο δεν ειναι σιγουρα μετριοπαθεις ουτε διέπονται απο την ουδετερότητα που ετεροχρονισμενα επιδιώκεις,το θρεντ παντως ειναι τεζα ανουσιο,προυποθετει ποιοτικη αναλυση των αστειων του σεφερλη με αντιλογο τυπου"η μπουγατσα με τυρι ειναι καλυτερη απο οτι με κρεμα",cheers.
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ατακες τυπου"ξερναει ρατσισμο" εκτως απο το οτι ειναι λιγο παραπανω αστειες απο τον σεφερλη στο βιντεο δεν ειναι σιγουρα μετριοπαθεις ουτε διέπονται απο την ουδετερότητα που ετεροχρονισμενα επιδιώκεις,το θρεντ παντως ειναι τεζα ανουσιο,προυποθετει ποιοτικη αναλυση των αστειων του σεφερλη με αντιλογο τυπου"η μπουγατσα με τυρι ειναι καλυτερη απο οτι με κρεμα",cheers. Συνεχιζεις να επικεντρωνεσαι σε μια φραση.Συνεχιζεις επισης να ασχολεισαι με εμενα προσωπικα (αν ειμαι μετριοπαθης προς τον Σεφερλη ή οχι), (οπως και μερικοι αλλοι) και οχι με την ουσια του thread. Την ερωτηση που εκανα στο αρχικο ποστ την παρεκαμψες και κολλησες στο ξερναει. Δε με ενοχλει, cheers, κριμα να χανεις το χρονο σου συμμετεχοντας σε ενα τεζα ανουσιο θρεντ.
aris1986 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως δεν κοροϊδεύεις,κάποιον διαφορετικής εθνικότητας.Η κωμωδία είναι ένα μέρος όπου πηγαίνει το μυαλό για να το διεγείρει. Γι αυτό το πολύ "political correct" και οι "SJW" μπαίνουν σφήνα σαν λογοκρισία για αυτά τα πράγματα. Δεν είναι καλό, μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Ποιος δεν απόλαυσε τον "Δικτάτορα" με το Σάσα Μπάρον Κοέν με τις "ρατσιστικές" ερμηνείες του, οχι μόνο εκεί αλλα σαν Μπορατ και οτι άλλο έχει κάνει. Τι πάει να πει ότι ήταν ρατσιστής; ΟSteve Carell στο "the office", όταν ρωτούσε για τους γκέι και για άλλα θέματα; Τις γκάφες που έκανε με τους εργαζόμενους του; 'Νταξει ο Σεφερλής δεν είναι μια τρίχα απο τα ...τους άλλα καταλάβατε τι πάει να κάνει με άχαρο "σεφερλίστικο" τρόπο. Απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο είδος χιούμορ και ανθρώπων. Άρα καλά είπε πιο πάνω ένας περί μπουγάτσα με κρέμα vs μπουγάτσα με τυρί. 3
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ειδα λιγο απο το βιντεο λεει κατι πετυχημενα καπου καπου. Σουπα δεν εχω σουπα. Ειστε αγγλοι-ναι που το ξερεις- οχι εννουσα ασχημοι!.. Οσον αφορα τον τιτλο δεν θα πληρωνα για να δω, οποιαδηποτε κωμωδια, ουτε stand up comedy. Ειναι δυσκολο να κανεις τον αλλον να γελασει και καποιοι απο μας ισως να γελαμε δυσκολα. Επισης δεν παιρνω ποτε dvd κωμωδιας. Στο τζαμπα, ειτε youtube ειτε tv, περναει ευχαριστα η ωρα.
torq Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 δεν έχω διαβάσει τα σχόλια, ούτε έχω δει το video. προσωπικά θεωρώ τα αστεία του σεφερλή χαμηλού επιπέδου. τις ατάκες του τις είχαν κάνει καραμέλα παιδάκια δημοτικού και γυμνασίου. καλό εεε; οκ μπορεί να γελάς, αλλά γελάς επειδή είναι βλακεία. καμιά σχέση με τον μητσικώστα. 1
rus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 δεν έχω διαβάσει τα σχόλια, ούτε έχω δει το video. προσωπικά θεωρώ τα αστεία του σεφερλή χαμηλού επιπέδου. τις ατάκες του τις είχαν κάνει καραμέλα παιδάκια δημοτικού και γυμνασίου. καλό εεε; οκ μπορεί να γελάς, αλλά γελάς επειδή είναι βλακεία. καμιά σχέση με τον μητσικώστα. Eχει γραψει ο Μητσικωστας θεατρικες παραστασεις? Απ ότι ξερω ουτε καν τα τηλεοπτικα σκετσακια που επαιζε δεν εγραφε.
torq Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Eχει γραψει ο Μητσικωστας θεατρικες παραστασεις? Απ ότι ξερω ουτε καν τα τηλεοπτικα σετσακια που επαιζε δεν εγραφε. δε νομίζω να έχει γράψει. εντάξει δε μιλάω για τις θεατρικές παραστάσεις, λέω γενικά για τα αστεία του σεφερλή σε σχέση με κάποιον άλλον
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 -ναι ένα φιλέτο θα ήθελα -τι φιλέτο; -ότι να'ναι, δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις..
LongTom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μην λέμε ότι θέμε. Ο Σεφερλής έχει σαφή γραμμή στο θέμα "κσένοι και πούστηδοι". Σε όλες τις παραστάσεις που έτυχε να δω(στον ΑΝΤ1 τις είχε ή στο STAR ; ) είχε εκτός του κλασσικού "κουτόφραγκοι" και σκηνή για "κλεφτρόνια Αλβανοί - Πακιστανικός υπόκοσμος στην Αθήνα" και άλλα τέτοια ωραία. Μετά πήγαινε στους πούστηδοι και πως έχει καταντήσει η Ελλάδα με αυτούς τελευταία που "ενώ δεν κάνουν παιδιά πως πολλαπλασιάζονται; ". Ναι... ο τύπος απλά είναι εμετικός σε πολλά σκέτς και η "σάτιρα" του δεν έχει να κάνει τίποτα με κοινωνική κριτική,αλλά με αγνό και πηχτό καραμπαμπισμό. Αυτά για το εάν να μιλάμε για Σεφερλή και ρατσισμό είναι SJW πίπες ή αλήθεια.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Έκανα κι άλλο ποστ. Ξαναγράφω δεν με απασχολεί τι ταλέντο είχε ή τι θααααα μπορούσε να κάνει ο Ψάλτης, ο Μάλτης και ο Φάλτης. Κρίνω αυτό που έκανε (σε συντριπιτικό ποσοστό ήταν Κούλες, Μπίλιες και λοιπές αηδίες) και αυτό είναι το ορθό, να κρίνεσαι από τις πράξεις σου και τις επιλογές σου. Ειδάλλως όλοι στον πλανήτη μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμασταν potential διάδοχοι του Hawkings, billionaires, nobel prize holders, κτλ κτλ. αλλά κάτι πήγε στραβά, μας αδίκησε η τανα η κοινωνία, μας έφαγαν τα κυκλώματα, και να κλαιγόμαστε σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα. Καλά εντάξει, ότι πεις κριτικέ κινηματογράφου θα σε λάβουμε σοβαρά υπόψιν . Περιμένω και τους φίλους σου, τον Αληθινοθρύλο, τον άλλον με την ινδή κτλ. Θα κάνετε ωραία ομάδα, "ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ". Όπως πάντα nothing new here. Εκπλήσομαι πάντως από τους ευθικτους του φόρουμ, που λένε το Σεφερλή ρατσιστή... Αν είναι αυτός ρατσιστής ο Παναγιώταρος πχ τi είναι; Ο Apocalypse?
Προτεινόμενες αναρτήσεις