adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι λέει αρκετά ρατσιστικά αστεία και γελάνε όλοι όσοι τα ακούνε. Γιατί ολοι είμαστε λίγο ως πολύ ρατσιστές με την ευρεία έννοια. Όλοι έχουμε μιλήσει υποτιμητικά για γυφτους αμορφωτους αλλοδαπούς χοντρους κοντούς άσχημες αδερφές Κινέζους βενζιναδες μαναβηδες κλπ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Βγήκαν οι κουλτουριάρηδες και οι politically correct ηλίθιοι να μας πουν ότι δεν τους αρέσει ο Σεφερλής. Κάποιοι από αυτούς εδω, είναι πιο τσιρκολίκια από εκείνον. Πόσο τους βαριέμαι αυτούς! Επιπλέον, ρατσιστής είναι εκείνος που μιλά υποτιμητικά για φυλές (races). Οι χοντροί, ξανθιές, άσχημοι, βενζινάδες κτλ. ΔΕΝ είναι φυλή. Δηλαδή την έννοια του ρατσισμού την έχετε κάνει ό,τι να 'ναι.
g_alkis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλά εντάξει, ότι πεις κριτικέ κινηματογράφου θα σε λάβουμε σοβαρά υπόψιν . Περιμένω και τους φίλους σου, τον Αληθινοθρύλο, τον άλλον με την ινδή κτλ. Θα κάνετε ωραία ομάδα, "ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ". Όπως πάντα nothing new here. Εκπλήσομαι πάντως από τους ευθικτους του φόρουμ, που λένε το Σεφερλή ρατσιστή... Αν είναι αυτός ρατσιστής ο Παναγιώταρος πχ τi είναι; Ο Apocalypse? Οτι να 'ναι. Οπως παντα nothing new here.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για να μιλήσω και για το θέμα του νήματος. Προσωπικά δεν έχω πάει σε παράσταση τού Σεφερλή, αν και θέλω. Από την τηλεόραση που έχω δει, έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια! Υπήρχαν φορές που γέλαγα για λεπτά ολόκληρα. Άλλες φορές βέβαια προσπαθούσε να κάνει πλάκα όμως δεν του έβγαινε.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι το χιούμορ του Σεφερλή είναι σαχλό. Και ποιο ήταν καλό χιούμορ δηλαδή; Του παρά πέντε; Το φαγκρί βγαίνει και σε άλλα χρώματα; Φαροζ, φαμπεζ. Δεν ήταν πιο αστεία ατάκα αυτή από αυτές του Σεφερλή. Η των δυο ξένων; Που όλα τα αστεία ήταν χυδαία; 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι το χιούμορ του Σεφερλή είναι σαχλό. Και ποιο ήταν καλό χιούμορ δηλαδή; Του παρά πέντε; Το φαγκρί βγαίνει και σε άλλα χρώματα; Φαροζ, φαμπεζ. Δεν ήταν πιο αστεία ατάκα αυτή από αυτές του Σεφερλή. Η των δυο ξένων; Που όλα τα αστεία ήταν χυδαία; Ποιος είπε ότι ήταν αστεία όλα τα παραπάνω;
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι το χιούμορ του Σεφερλή είναι σαχλό. Και ποιο ήταν καλό χιούμορ δηλαδή; Του παρά πέντε; Το φαγκρί βγαίνει και σε άλλα χρώματα; Φαροζ, φαμπεζ. Δεν ήταν πιο αστεία ατάκα αυτή από αυτές του Σεφερλή. Η των δυο ξένων; Που όλα τα αστεία ήταν χυδαία; Το παρα πεντε ειναι μακραν το πιο ηλιθιο χιουμορ που υπαρχει Ποτε δεν αντεξα να το δω 1
Hellaslover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ο σεφερλης το τελευταιο καιρο ειναι μετριος, παλαιοτερα ηταν καλυτερος. Ενα επιπεδο πιο πανω απο ψαλτη και μουστακα κατα τη γνωμη μου, και οτι καλυτερο εχουμε αυτη τη στιγμη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 παρακολουθώ συχνά πυκνά αμερικάνικα stand up, κυρίως τους πιο γνωστούς, Chris Rock, Doug Stanhope, Bill Hicks, George Carlin, κτλ. Κανένας, τουλάχιστον απο τους πιο γνωστούς, δεν κάνει πλάκα εις βάρος των Μεξικανων, γιατί tookourjerbs, ή γλύφει τους αμερικανούς λέγοντας ότι ειναι οι πιο εργατικοί, τίμιοι, φιλοτιμοι, κτλ ούτε ότι βγάζει τις άλλες χώρες να φταινε για τα λάθη τα δικά τους, ακριβώς το αντιθετο κάνουν, σκληρή σάτιρα στον μεσο αμερικανο και την νοοτροπία τους. Στην περιπτωση μας ο σεφερλής που ειναι ίσως ο πιο δημοφιλής κωμικός γλύφει ανελεητα τους Ελληνες και επαναλαμβάνει τα γνωστά κλισέ για τους κακούς ξένους που μας εφεραν εδω που μας έφεραν, μας πήραν τις δουλειές, κτλ. Καθαρά, χαϊδευει αυτιά χωρίς δειγμα αυτοκριτικής, και δεν φταιει αυτός αφού αυτό πουλάει, αλλά δειχνει πόσο σανοφάγοι και χαχόλοι ειναι μεγάλο μέρος του πληθυσμού που πληρώνει για να τον παραμυθιάζουν. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έκανα κι άλλο ποστ. Ξαναγράφω δεν με απασχολεί τι ταλέντο είχε ή τι θααααα μπορούσε να κάνει ο Ψάλτης, ο Μάλτης και ο Φάλτης. Κρίνω αυτό που έκανε (σε συντριπιτικό ποσοστό ήταν Κούλες, Μπίλιες και λοιπές αηδίες) και αυτό είναι το ορθό, να κρίνεσαι από τις πράξεις σου και τις επιλογές σου. Ειδάλλως όλοι στον πλανήτη μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμασταν potential διάδοχοι του Hawkings, billionaires, nobel prize holders, κτλ κτλ. αλλά κάτι πήγε στραβά, μας αδίκησε η τανα η κοινωνία, μας έφαγαν τα κυκλώματα, και να κλαιγόμαστε σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα. 1. Όταν δεν σε απασχολεί κάτι τότε δεν ασχολείσαι και δεν μπαίνεις και σε διαδικασία κρίσης είτε θετικής είτε αρνητικής, άρα μόνος σου αυτοαναιρείσαι. 2. Το συντριπτικό ποσοστό του έργου του Ψάλτη δεν ήταν οι "κούλες", απλά αυτές οι ατάκες καθιερώθηκαν στο μυαλό του κόσμου και της κοινωνίας, αυτές οι ατάκες προβάλλονται κλασσικά από τα ΜΜΕ όταν θέλουν να δείξουν αποσπάσματα από τις ταινίες του Ψάλτη. Είμαι σίγουρος οτι αν ασχοληθώ με έναν ηθοποιό που ξέρεις καλά και σου αρέσει και ψάξω να βρω και εγώ περίεργες ατάκες και τον παρουσιάσω ως άτομο που έλεγε αηδίες κτλ, και εσύ το ίδιο που σου έγραψα τώρα θα μου πεις. 3. Αηδίες λοιπόν έλεγε κατά την γνώμη σου, σεβαστό μεν. Τις οποίες αηδίες βέβαια αν πήγαινες εσύ να τις κάνεις δεν θα έφτανες ούτε το 10% του Ψάλτη. 4. Τα περι Hawkings κοινωνικών αδικιών και κυκλωμάτων είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και δεν έχουν σχέση με το θέμα. Ο καθένας μπορεί να αυταποκαλείται όπως θέλει και να επικαλείται οτι του συνέβει το οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν συνέπειες και ανάλογα με τις πράξεις του θα υποστεί και τις συνέπεις. 5. Φυσικά και ο καθένας κρίνεται από τα έργα του. Και μάλιστα από το σύνολο των έργων του και οχι αποσπασματικά όπως προσπάθησες να κάνεις εσύ με τις κούλες. Κατά τα άλλα, από βερεσέ κριτική είμαστε για βραβείο νόμπελ στην Ελλάδα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και τι είναι χιούμορ για εσας; εγώ πχ ακόμη γελάω με ταινίες του ψάλτη αλλά δεν αντέχω να ξαναδώ τα φιλαράκια. Επίσης δεν γελάω με τις αμερικανικές κωμωδίες. Πραγματικά η κωμωδία είναι δύσκολη. Πιο εύκολα κλαίω σε δραματικές ταινίες πάρα γελάω σε κωμωδίες. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εδώ δεν συμφωνούμε σε άλλα πράγματα πιο σημαντικά και αυτονόητα και περιμένετε πως θα το κάνουμε σε θέματα "τέχνης", αισθητικής, χιούμορ κλπ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις