Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Καθώς βρίσκομαι σε μια μικρή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος να βοηθήσει, ελπίζοντας ότι δεν παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ! Το απόγευμα μου έκλεψαν το σακίδιο με όλα τα περιεχόμενα του και μετά από όλη την ταλαιπωρία με τα τμήματα το αποτέλεσμα είναι ότι κατέληξα Σάββατο βράδυ, με δουλειά full (δουλεύω από το σπίτι) χωρίς μετρητά, χωρίς κάρτες και κυρίως χωρίς τσιγάρα!!!! Νομίζω ότι όσοι/ες από εσάς έχετε μείνει ατσίγαροι καταλαβαίνετε... Επειδή λοιπόν λόγω ημέρας και ώρας οι γνωστοί/φίλοι/συγγενείς είτε κοιμούνται, είτε είναι έξω, είτε για τον Χ, Ψ, λόγο δεν μπορούν να βοηθήσουν, σε μια αναλαμπή εξυπνάδας σκέφτηκα να ποστάρω εδώ! Να λοιπόν τι σκέφτηκα... Μετρητά δεν έχω, αλλά έχω λεφτά στο paypal. Αναρωτιέμαι λοιπόν, υπάρχει κανείς που να έχει διαθέσιμα γύρω στα 18€ και να μπορεί να πεταχτεί στο περίπτερο να μου παρει τσιγάρα κι εγώ να τον πληρώσω στο paypal? Άτομο να ρθει να τα πάρει έχω, δεν θα χρειαστεί να πάτε πουθενά αλλού από το περίπτερο!!! Παρακαλώ όχι ειρωνίες ή καψόνια! Έχω ήδη μεγάλη νύχτα μπροστά μου! Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει PM να κανονίζουμε τις λεπτομέρειες Δημήτρης
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επειδή λοιπόν λόγω ημέρας και ώρας οι γνωστοί/φίλοι/συγγενείς είτε κοιμούνται, είτε είναι έξω, είτε για τον Χ, Ψ, λόγο δεν μπορούν να βοηθήσουν Άτομο να ρθει να τα πάρει έχωAν εξαιρεσεις το συγκεκριμενο τεχνικο λαθακι, η υπολοιπη προσπαθεια ηταν συμπαθητικη. 10
NT1G Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αυτός δηλαδή που θα πάει να φέρει τα τσιγάρα από τον τρίτο άνθρωπο, δεν μπορεί να σου πάρει αυτός τσιγάρα; Έχεις κάποιον να πάει να τα φέρει αλλά όχι κάποιον που να σε εμπιστεύεται για €4; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Οκ, να κοροιδέψω πως ρε παιδιά? ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα! Στέλνω τα χρήματα, αγοράζονται τα τσιγάρα κι έρχεται ένας φίλος μου ταξιτζής και τα παίρνει (του οποίοιυ για να μην αναρωτιέστε του ζήτησα ήδη να μου φέρει δυο πακέτα και μου λέει δεν έχω λεφτά) Οπότε και στραβά να το πάρουμε, έγω θα βγω χαμένος!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και ξανααπαντώ... ο άνθρωπος που σας φαίνεται τόσο ύποπτος είναι ταξιτζής. μου είπε ότι λεφτά δεν ε΄χει να μου δανείσει ή να μου πάρει τσιγάρα. Τώρα αλήθεια ή ψέματα, από την στιγμή που μου είπε όχι είναι όχι. Δεν σας ζήτησα ούτε δανεικά, ούτε τίποτα, μια εξυπηρέτηση ζήτησα την οποία θα την πληρώσω. Κι αν θέλετε να στειλω και screenshots και ότι θέλετε. Εθισμένος καπνιστής είμαι όχι απατεώνας! Και να το κάνω γιατί? για να σας φάω 20 ευρώ? Και πως θα σας στα φάω ρε παιδιά αφού εγώ θα πληρώσω!!! Στην χειρότερη όλων δεν δίνετε τα τσιγ'αρα αν δεν μπουν τα λεφτά στο paypal. Πιο πιθανό είναι να την πατήσω εγώ παρά εσείς!
mylo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ο περιπτεράς - ψηλικατζης της γειτονιάς σου δεν δέχεται βερεσέ;
gokuthelegend Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Aν εξαιρεσεις το συγκεκριμενο τεχνικο λαθακι, η υπολοιπη προσπαθεια ηταν συμπαθητικη. Το άτομο μπορεί να μην έχει paypal για να του στείλει τα λεφτά. Μήπως έχεις λογαριασμό τραπέζης και e-banking στην Πειραιώς; Εαν ναι, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Λεφτά στο Λεπτό, να στείλεις λεφτά στον εαυτό σου, και να τα παραλάβεις από κάποιο ΑΤΜ της τράπεζας χωρίς κάρτα. Εγώ έχω κάνει πολλές φορές στο συγκεκριμένο "κολπάκι".
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μένω νέα ιωνια, ο ψιλικατζής κλείνει στις 21:00, τουλάχιστον αυτός που ψωνίζω συνέχεια ώστε να δεχτεί βερεσέ. Αν δεν έχει paypal δεν υπάρχει λόγος να το συζητάει καν... Αφού μετρητά δεν έχω. ΔΕΝ ζήτησα ελεημοσύνη, ούτε ζητιάνεψα. Να πληρώσω είπα και ξεκαθάρισα και από την αρχή το πως. Δεν παραμύθιασα κανέναν! Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, με χαρακτηρίσατε έτσι κι αλλιώς. Βρέθηκα σε μια δύσκολη, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να βρω μια λύση και στο τέλος κατέληξα να απολογούμαι και να προσπαθώ να πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας... End of story. Μπορεί κάποιος moderator να κλείσει το θέμα? Κι επίσης αν είναι δυνατόν, μπορεί κάποιος moderator να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να τσεκάρει ότι είπα την αλήθεια και να σας διαβεβαιώσει? Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά νιώθω θιγμένος. Να ξεφτιλιζόμαι για δυο πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν τα ζητιάνεψα, ούτε δώρο τα ζήτησα, δεν λέει. Καλύτερα ατσίγαρος, μια νύχτα είναι θα περάσει. Καλό σας βράδυ σε όλους
Lazlow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 μπορείς πάντα να κάψεις λίγη κόλα σε αλουμινόχαρτο και να ρουφήξεις τις αναθυμιάσεις σαν υποκατάστατο του τσιγάρου ελπίζω μόνο να έχεις αναπτήρα, κόλα και αλουμινόχαρτο 1
Louis Cyphre Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μπορω αν θες να σου αφησω σε καποιο σημειο της Λεωφορου Ηρακλειου μιση χρυση (10τσιγαρα)κασετινα Καρελια. Λεω να το κοψω
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μένω νέα ιωνια, Καλά το ταρίφας χωρίς λεφτά δεν παιζει. Επισης αν κάποιος μενει πχ Πειραια και θέλει να σε εξυπηρετήσει, θα κάψει ο ιδιος ταρίφας πετρελαιο να ερθει πειραια και να γυρίσει Νεα Ιωνία; Επισης υπάρχει και η άλλη λύση. Βρίσκεις κάποιον, του στελνεις χρήματα με το paypal (σαν φίλος βεβαια) και στέλνεις τον ταρίφα να πάρει τα χρήματα, να σου πάρει τσιγαρα και να στα φέρει. Βεβαια υπάρχει και η λύση του ebanking - λεφτα στο λεπτό (που προ αναφερθηκε) και πας σε ενα υποκαταστημα της πειραιως και παιρνεις τα χρήματα ΧΩΡΙΣ κάρτα
web_assasin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αν εχει πειραιως και webbanking φυσικα. επισης μπορει να κανει τη μεταφορα ο τυπος απο paypal σε paypal,να του στειλει καποιος που εχει πειραιως λεφτα στο λεπτο και να παει να τα παρει απο το ΑΤΜ της πειραιως που σιγουρα θα υπαρχει εκει κοντα. θα το εκανα εγω αλλα ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και το ολο θεμα μου φαινεται ανουσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις