iPhoTe64 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 5k? πλακα μας κανουν ρε? εδω δεν υπαρχει υλικο για προβολη σε 4k.. αγορασα τηλεοραση με 4k και δεν εχω τι να δω! αντε ρε με το καθε τι καινουριο που κανει 10 χρονια μετα να ερθει.. 5κ και πρασινα αλογα.. ας βγαλουν πρωτα 4κ και το συζηταμε.. αλλιως τα θυματα τρεξτε να παρετε 5κ Τι είναι αυτή η Apple τέλος πάντων, προσπαθεί να τρολλάρει τους καταναλωτές. Αντί να δώσει 1920x1080 οθόνη και να μοσχοπουλήσει πάει και δίνει 5K, και πάει το "θύμα" και αγοράζει!
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 5k? πλακα μας κανουν ρε? εδω δεν υπαρχει υλικο για προβολη σε 4k.. αγορασα τηλεοραση με 4k και δεν εχω τι να δω! αντε ρε με το καθε τι καινουριο που κανει 10 χρονια μετα να ερθει.. 5κ και πρασινα αλογα.. ας βγαλουν πρωτα 4κ και το συζηταμε.. αλλιως τα θυματα τρεξτε να παρετε 5κΔεν υπάρχει υλικό video για κατανάλωση. Οι ιστοσελίδες (οι καινούργιες) καθώς και τα προγράμματα μια χαρά τρέχουν σε 5k. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις και να προβάλεις υλικό σε native υψηλή ανάλυση. Μόνο άχρηστο δεν είναι, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει την χρησιμότητα του να έχεις μεγάλο desktop space. Τι είναι αυτή η Apple τέλος πάντων, προσπαθεί να τρολλάρει τους καταναλωτές. Αντί να δώσει 1920x1080 οθόνη και να μοσχοπουλήσει πάει και δίνει 5K, και πάει το "θύμα" και αγοράζει!Στις 27" 1080p; Αν έχεις τέτοια οθόνη εσύ είσαι το θύμα που στην πούλησαν; Το ελάχιστο για εμένα στις 27 είναι το 1440p αλλιώς σε απόσταση γραφείου βλέπεις blur. 27->1440p 24->1200p 21->1080p. Ελάχιστο! Υπόψιν μιλάμε και για ένα λογισμικό χωρίς scaling issues όπως τα windows. Windows δουλεύω υπόψιν, αλλά έχω και mac. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 5k? πλακα μας κανουν ρε? εδω δεν υπαρχει υλικο για προβολη σε 4k.. αγορασα τηλεοραση με 4k και δεν εχω τι να δω! αντε ρε με το καθε τι καινουριο που κανει 10 χρονια μετα να ερθει.. 5κ και πρασινα αλογα.. ας βγαλουν πρωτα 4κ και το συζηταμε.. αλλιως τα θυματα τρεξτε να παρετε 5κ Επίσης ο iMac δεν είναι τηλεόραση, συνήθως όταν δουλεύεις σε υπολογιστή δεν είσαι σε Full Screen mode. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; ( Δεν φαντάζομαι να 'χεις κάνα Galaxy, ε; )
Neg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 5k? πλακα μας κανουν ρε? εδω δεν υπαρχει υλικο για προβολη σε 4k.. αγορασα τηλεοραση με 4k και δεν εχω τι να δω! αντε ρε με το καθε τι καινουριο που κανει 10 χρονια μετα να ερθει.. 5κ και πρασινα αλογα.. ας βγαλουν πρωτα 4κ και το συζηταμε.. αλλιως τα θυματα τρεξτε να παρετε 5κ Μάλλον δεν ξέρεις την διαφορά ανάμεσα σε μία τηλεόραση και μία οθόνη υπολογιστή. Επίσης δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε 5K iMac γιαυτό τα λες αυτά.. άμα εργάζεσαι πάνω του είναι όνειρο. Δεν αγοράζεις 5K 2000€ υπολογιστή για ταινίες και Facebook. Αλλά για δουλειά, έχω δουλέψει Affinity Photo και xCode στον 5K και δεν έχω λόγια. 1
iPhoTe64 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει υλικό video για κατανάλωση. Οι ιστοσελίδες (οι καινούργιες) καθώς και τα προγράμματα μια χαρά τρέχουν σε 5k. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις και να προβάλεις υλικό σε native υψηλή ανάλυση. Μόνο άχρηστο δεν είναι, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει την χρησιμότητα του να έχεις μεγάλο desktop space. Στις 27" 1080p; Αν έχεις τέτοια οθόνη εσύ είσαι το θύμα που στην πούλησαν; Το ελάχιστο για εμένα στις 27 είναι το 1440p αλλιώς σε απόσταση γραφείου βλέπεις blur. 27->1440p 24->1200p 21->1080p. Ελάχιστο! Υπόψιν μιλάμε και για ένα λογισμικό χωρίς scaling issues όπως τα windows. Windows δουλεύω υπόψιν, αλλά έχω και mac. Δεν μου την πούλησαν, την αγόρασα μόνος μου. Προφανώς και αστειεύτηκα λιγάκι στο προηγούμενο μου ποστ. Είναι μια οθόνη ΕΙΖΟ FlexScan 24inch, και συνοδεύει την καταπληκτική (φυσικά) οθόνη του 27inch iMac 5K late 2015 του γραφείου μου! 1
iced Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μια διευκρινηση για τους ασχετους που λενε οτι η αναλυση ειναι υπερβολη: --> Στο MacOs οσο ανεβαινει η αναλυση δεν μικραινουν ολα οπως στα windows, απλα γινονται πιο "γυαλλινα" τα εικονιδια και ευαναγνωστο το κειμενο με εντονης αντιθεσης γραμματοσειρες. (σωστο scaling) --> Στα ΑΘΛΙΑ (σε scaling) windows οσο μεγαλωνει η αναλυση μικραινουν ολα και θες μεγενθυντικο φακο να τα δεις.... Και μπορουν να το φτιαξουν, αλλα δεν εχουν ασχοληθει....
fylatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μια διευκρινηση για τους ασχετους που λενε οτι η αναλυση ειναι υπερβολη: --> Στο MacOs οσο ανεβαινει η αναλυση δεν μικραινουν ολα οπως στα windows, απλα γινονται πιο "γυαλλινα" τα εικονιδια και ευαναγνωστο το κειμενο με εντονης αντιθεσης γραμματοσειρες. (σωστο scaling) --> Στα ΑΘΛΙΑ (σε scaling) windows οσο μεγαλωνει η αναλυση μικραινουν ολα και θες μεγενθυντικο φακο να τα δεις.... Και μπορουν να το φτιαξουν, αλλα δεν εχουν ασχοληθει.... Πλέον λειτουργεί άψογα το scaling στα windows. Δεν λειτουργεί σε παλιές εφαρμογές και προγράμματα. Τι να κάνουμε δε μπορούσαν να πάνε την ανάλυσηΧ4 ακριβώς σε όλα.
DJTaurus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Former President of Microsoft’s Windows division: I’ve lived through all the Apple migrations and all the DOS/Windows migrations and not only is this among the most feature-rich releases, it is actually running right now on my Mac (and iPhone) after an in-place upgrade. I seriously sat there watching the install process thinking “this is going to take like a day to finish and it will probably fail and roll back in the middle or something”. After about 30 minutes the whole thing was complete. The amount of amazing engineering that went into both the creation and deployment of APFS is mind-blowing. And that it was done on phones, watches, and PCs is nothing short of spectacular and except for maybe the transition from FAT to FAT32, I can’t recall anything even close to this. There are a ton of features under the covers that will surface in use of Apple devices, but mostly it will just make everything better seamlessly. 1
Neg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Former President of Microsoft’s Windows division: Αυτά είναι φίλε μου τα αψεγάδιαστα λειτουργικά συστήματα. Από μία εταιρία που δίνει βάση στην εμπειρία χρήσης του πελάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα