Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί μωρή Apple τώρα, κι όχι πριν μισό χρόνο που έψαχνα πληκτρολόγιο

Το κλασικό αλουμινένιο της Apple είναι ξεκάθαρα από τα καλύτερα πληκτρολόγια που έχω δουλέψει (σε αντίθεση με το αστείο -ή πιο σωστά γελοίο- ποντίκι). Με χαρά δίνω τα 50-60 ευρώ που κοστίζει. Αυτό, φαντάζομαι θα ακολουθεί τα χνάρια του, δεδομένου κιόλας ότι δεν έχει τον αμφιλεγόμενο butterfly μηχανισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Με τιμή $129, το Magic Keyboard φορτίζει με τη χρήση ενός καλωδίου Lightning ενώ τα βελάκια πλέον διαθέτουν κανονικό μέγεθος. Κάθε φόρτιση δίνει σύμφωνα με την εταιρεία περίπου ένα μήνα αυτονομία και μέσα στο πακέτο θα υπάρχει και καλώδιο USB σε Lightning για παλαιότερα συστήματα. Είναι ήδη διαθέσιμο στο αμερικανικό Apple Store και σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες.

Μου φαινεται εχει χασει το δρομο της η apple με το κολλημα της με την lightning θυρα και γενικοτερα τις θυρες.

Εβγαλε καινουριο πληκτρολογιο το οποιο δεν μπορει να φορτισει απο καποια απο τα καινουρια macbook/macbook pro: χρειαζεται εξτρα ανταπτορας για να φορτισει καποιος το πληκτρολογιο!

Δηλαδή τι παραπάνω features από το πληκτρολόγιο αυτό θα εκτιμήσει ένας που δουλεύει σε mac/ macbook από έναν χρήστη windows? Άντε να δεχτώ την άψογη και αρμονική συνεργασία των προϊόντων της apple μεταξύ τους, αλλά αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο ρε παιδιά. To πληκτρολόγιο θα το συνδέσεις με ένα usb/καλώδιο ή lightning port όπως στην προκειμένη περίπτωση και θα δουλέψει out of the box που λένε.

Το συγκεκριμενο πληκτρολογιο δυστυχως δεν εχει αρμονικη συνεργασια out of the box με τα καινουρια macbook, μιας και χρειαζεται να αγοραστει ανταπτορας για να το φορτισεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τι παραπάνω features από το πληκτρολόγιο αυτό θα εκτιμήσει ένας που δουλεύει σε mac/ macbook από έναν χρήστη windows? Άντε να δεχτώ την άψογη και αρμονική συνεργασία των προϊόντων της apple μεταξύ τους, αλλά αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο ρε παιδιά. To πληκτρολόγιο θα το συνδέσεις με ένα usb/καλώδιο ή lightning port όπως στην προκειμένη περίπτωση και θα δουλέψει out of the box που λένε.     Παιδιά, ειλικρινά, πέρα της πλάκας και του τρολαρίσματος, ποιος νοήμων άνθρωπος θα προτιμήσει αυτό από ένα corsair k70, (το οποίο υπάρχει και σε silent switches για όσους δεν αντέχουν το θόρυβο των πλήκτρων ) το οποίο θα είναι μπλε backlight για να μην κουράζονται τα μάτια στο σκοτάδι, έχει multimedia keys, κρίνοντας από άλλα προϊόντα της apple θα έχει μεγαλύτερη εγγύηση και θα κοστίσει σχεδόν τα μισά;

Εγώ θα το προτιμήσω και το εχω παραγγείλει ήδη σε γνωστό μου που είναι Αμερική. Όσο για το Κ70 με τα διπλά εξατμισόνια και τα καγκουρό λαμπιόνια...δεν είναι του γούστου μου!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 1
Δημοσ.

βλέπεις μια εταιρεία κολοσσό (στις τοπ-3 της τεχνολογιάς) να έχει ένα κάρο προϊόντα και να βγαζει συχνά πυκνά και κανένα ποντίκι / πληκτρολόγιο και η λογικη λεει πως δε θα χρειαστει να μπουν οι χρηστες ενος Ελληνικου φορουμ να γεμισουν την ειδηση με ειρωνικα ποστς για ελλειψη καινοτομιας. και οντως δεν το κανουν.

το ονομα της εταιρειας αυτης:

Microsoft

Αυτή η εταιρεία έκανε τους προσωπικούς υπολογιστές αυτό που είναι σήμερα, προσιτούς για όλο τον κόσμο, ενώ και τα περιφερειακά που βγάζει απευθύνονται και σε "πόπολα" και όχι σε μια ομάδα ελίτ με παχύ πορτοφόλι.

Δημοσ.

Μου φαινεται εχει χασει το δρομο της η apple με το κολλημα της με την lightning θυρα και γενικοτερα τις θυρες.

Εβγαλε καινουριο πληκτρολογιο το οποιο δεν μπορει να φορτισει απο καποια απο τα καινουρια macbook/macbook pro: χρειαζεται εξτρα ανταπτορας για να φορτισει καποιος το πληκτρολογιο!

Το συγκεκριμενο πληκτρολογιο δυστυχως δεν εχει αρμονικη συνεργασια out of the box με τα καινουρια macbook, μιας και χρειαζεται να αγοραστει ανταπτορας για να το φορτισεις.

Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει αντάπτορα της Apple δεν μπορείς να έχεις άποψη. Είναι διαφορετικός από τους άλλους αντάπτορες, έχει αυτό το κάτι ,είναι premium αντάπτορας με λίγα λόγια

• Like 10
Δημοσ.

Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει αντάπτορα της Apple δεν μπορείς να έχεις άποψη. Είναι διαφορετικός από τους άλλους αντάπτορες, έχει αυτό το κάτι ,είναι premium αντάπτορας με λίγα λόγια

Χα, χα, χα!

Θα μπορούσαν τουλάχιστον οι γύφτοι να το βγάλουν με μηχανικούς διακόπτες.

Δημοσ.

Γιατι ζοριζεται τοσο το ελληνικο κοινο; υπαρχουν 2 ειδων χρηστες, αυτοι που θελουν αριθμητικο πληκτρολογιο και αυτοι που δεν θελουν. τωρα ειναι ολοι χαρουμενοι.

Δημοσ.

/victim mode on/

παιδια δεν ξερω για εσας,αλλα εγω αν ειχα imac,ipod,ipad,iphone θα το παιρνα με την μια.

edited:

ειναι αυτο το αλουμινενιο φινιρισμα που δινει αλλο αερα στην πληκτρολογηση.Και τα κουμπια,αυτα τα κουμπια σαν γαλα ειναι,μονο με αυτα μπορω να αυξησω την ταχυτητα πληκτρολογησης και κατα συνεπεια την παραγωγικοτητα μου.Τι αλλο να πουμε πια.Haters gonna hate

/victim mode off/

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το αριθμητικο ειναι χρησιμο στο ασυρματο πληκτρολογιο της Apple . 

Σιγουρα τα πληκτρολογια της  Apple δεν ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν αλλα μονο καποιος που δουλευει με apple προιοντα μπορει να το εκτιμησει.

Εγω θεωρω ανθρωπο τον εαυτο μου ανθρωπο των οχι apple προιοντων αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ενω με τα ποντικια δεν το εχει η apple τα πληκτρολογια της ειναι πολυ καλα , ποιοτικα και απολυτως λειτουργικα και εργονομικα..

Περαν του κοστους το οποιο ειναι απαραδεκτα υψηλο η αληθεια ειναι οτι μιλαμε για ενα καλο προιον - υπερτιμημενο αλλα καλο...

τωρα τους μπερδεψες και δεν μπορει να σου κανει like κανενας..! Κατσε θα σου κανω εγω

Δημοσ.

Ξερετε κατι; αμα δε σας αρεσει μπορειτε να μη το παρετε οχι να spamαρετε κι αλλο στο insomnia.

Όπως θα μπορούσε να πει κάποιος κακός (όχι εγώ) άμα δεν σου αρέσουν κάποια σχόλια μην τα βλέπεις/μην τους απαντάς. Εγώ πάντως είμαι μαζί σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...