lactate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εινα ενα παιδι στη σχολη, με το οποιο δεν ειμαστε φιλοι, δεν εχουμε βγει σχεδον ποτε (μπορει και ποτε) εκτος σχολης, αλλα επειδη στη σχολη ειμαστε τοσες ωρες που μονο για υπνο δεν μενουμε, εχουμε μεγαλη οικειοτητα και ειμαστε κοντα. Γενικα το παιδι αυτο, ισως να μη το ελεγα ακριβως εσωστρεφες παντως παρεες δε θα λεγα οτι κανει.. δηλαδη στην παρεα μου ειναι κυριως λογω εμου. Τις τελευταιες λιγες μερες μου φαινεται αρκετα στεναχωρημενος, τον επιασα και τον ρωτησα οταν ημασταν οι δυο μας αν εχει κατι μου ειπε οχι (κλασικα) αλλα τον βλεπω δεν ειναι καλα. Καποιες φορες ειναι και αυπνος. Οταν ειμαστε οι δυο μας ειναι λιγο καλυτερα παντως μεχρι και αγκαλια μεχει παρει. Γενικα νομιζω οτι η σωματικη επαφη τον κανει λιγο καλυτερα. Του ειπα να βγαλουμε και μια φωτο εγω αυτος και μια φιλη και μου ειπε οτι ειναι ασχημος και θα χαλασει τη φωτογραφια (οκ δν ειναι και οτι πιο ομορφο κυκλοφορει αλλα δεν ειναι και τερας αν ειναι δυνατον). Απλα θελω να βρω εναν τροπο να του φτιαξω τη διαθεση η να τον κανω να μοιραστει το προβλημα του να φυγει απο πανω του. Τι να κανω;
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εινα ενα παιδι στη σχολη, με το οποιο δεν ειμαστε φιλοι, δεν εχουμε βγει σχεδον ποτε (μπορει και ποτε) εκτος σχολης, αλλα επειδη στη σχολη ειμαστε τοσες ωρες που μονο για υπνο δεν μενουμε, εχουμε μεγαλη οικειοτητα και ειμαστε κοντα. Γενικα το παιδι αυτο, ισως να μη το ελεγα ακριβως εσωστρεφες παντως παρεες δε θα λεγα οτι κανει.. δηλαδη στην παρεα μου ειναι κυριως λογω εμου. Τις τελευταιες λιγες μερες μου φαινεται αρκετα στεναχωρημενος, τον επιασα και τον ρωτησα οταν ημασταν οι δυο μας αν εχει κατι μου ειπε οχι (κλασικα) αλλα τον βλεπω δεν ειναι καλα. Καποιες φορες ειναι και αυπνος. Οταν ειμαστε οι δυο μας ειναι λιγο καλυτερα παντως μεχρι και αγκαλια μεχει παρει. Γενικα νομιζω οτι η σωματικη επαφη τον κανει λιγο καλυτερα. Του ειπα να βγαλουμε και μια φωτο εγω αυτος και μια φιλη και μου ειπε οτι ειναι ασχημος και θα χαλασει τη φωτογραφια (οκ δν ειναι και οτι πιο ομορφο κυκλοφορει αλλα δεν ειναι και τερας αν ειναι δυνατον). Απλα θελω να βρω εναν τροπο να του φτιαξω τη διαθεση η να τον κανω να μοιραστει το προβλημα του να φυγει απο πανω του. Τι να κανω; Nα πας να τον κεράσεις και να πιείτε 4-5 παπάδες. 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ίσως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Εσύ τον βλέπεις μόνο σαν φίλο; Προσπάθησε πάντως κάποια στιγμή που είστε μόνοι σας να μιλήσετε ποιο προσωπικά. Τώρα το τι θα του φτιάξει την διάθεση εξαρτάται, μπορεί να είναι απλώς μια βόλτα ή να βγείτε π.χ. για καμιά μπύρα. Αν θες ρώτα τον για το τι του αρέσει να κάνει (αν δεν ξέρεις).
LittyMeek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 τον αγκάλιασες και έστρωσε ε; γιατί άραγε; γιατι άραγε θέλει τη σωματική επαφή; 1
Eurwpoulo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. εσυ καθεσαι και του κανεις τη φιλη και αναρωτιεσαι γιατι ειναι στεναχωρημενος?
lactate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 παιδια δεν ειναι γκομενικο το θεμα, αφηστε που εχει και κοπελα. Εξαλλου πολλες φορες εχουμε πει ολοι να παμε καπου και αυτος λεει οχι, αν εψαχνε ευκαιρια την ειχε. Απλα θελει παρεα γιατι νιωθει καπως. Το θεμα μου ειναι πως μπορω, εφοσον ειμαι ενας ανθρωπος που τον συμπαθει και τον νοιαζεται να τον κανω να μην ειναι ετσι.
lactate Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβαινω τις αντιδρασεις μερικών. Ενας αντρας δεν εχει δικαιωμα να εχει συναισθηματα; Μονο σεξ; Και αν καποιος δειξει αμεσα η εμμεσα οτι εχει αναγκη απο εναν φιλο η υποστηριξη, τον χλευαζουμε και αρχιζουμε διαφορα υπονοουμενα; Μαλλον κατι εχετε καταλαβει λαθος.
Lanike71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σχολή. Δηλαδή ηλικίες από 18- είκοσι φεύγα. Παιδιά, αυτά τα προβλήματα ανήκουν στην κατηγορία δημοτικού σχολείου. Συνέλθετε. 1
Hlapatsas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το ότι ενδιαφέρεσαι είναι πολύ ωραίο και συνάμα ανθρώπινο. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να κάνεις, δεν νομίζω ότι υπάρει συνταγή θέλω να πω.Όταν νοιάζεσαι για τον άλλο..εκείνος το εισπράττει. Συνέχισε να νοιάζεσαι όπως ήδη κάνεις, δηλαδή και στην θεωρία και στην πράξη. Είμαι άνθρωπος με Πίστη και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κάνω και μιά προσευχή για τον άλλο, ειδικά αν πιστεύω ότι κάτι τον ταλανίζει. Άποψη μου πάντα..
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβαινω τις αντιδρασεις μερικών. Ενας αντρας δεν εχει δικαιωμα να εχει συναισθηματα; Μονο σεξ; Και αν καποιος δειξει αμεσα η εμμεσα οτι εχει αναγκη απο εναν φιλο η υποστηριξη, τον χλευαζουμε και αρχιζουμε διαφορα υπονοουμενα; Μαλλον κατι εχετε καταλαβει λαθος. Έλα πες οτι αυτό ήθελες να γράψεις απ' την αρχή, αλλά πέταξες πρώτα μια ιστορία για να κατευθύνεις την συζήτηση περι γκομενικών και σεξ. Από το φόρουμ δεν μπορεί να γίνει τίποτα για το πρόβλημα που έχετε, εσύ έκανες οτι μπορούσες και αυτός δεν αλλάζει, οπότε χεστον στα προβλήματά του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις