Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη μπορεί να απεικονίσει έως 60 καρέ, η κάρτα σου όμως, χωρίς sync, αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί να αποδώσει ο συνδυασμός όλων των επιμέρους εξαρτήματα, με συνέπεια όταν αποδίδει άνω των 60 καρέ, να έχει και υψηλότερες θερμοκρασίες. Απολύτως φυσιολογικό. 

5 minutes ago, rudigarcia222 said:

Παίδες 2 ερωτήσεις για το τεχνικό κομμάτι. Έχω αγορασμένο το παιχνίδι σε Windows 10 με rx 580 8gb. Παίζων σε 60hz samsung τηλεόραση. 

1)Όταν βάζω freesync on στα 60 πιάνει μαχ 49 βαθμούς. Όταν βαζω οφ πάει άνω το 65 βαθμών. Το oφ στη περίπτωση μου δεν είναι άσκοπο καθώς τερματίζω έτσι και αλλιώς στα 60 λόγω περιορισμού τηλεόρασης??? 

2)εχω παίξει και άλλα θεωρητικά βαριά νέα παιχνίδια και είναι η πρώτη φορά που βλέπω καμία φόρα όταν είμαι έξω σε ανοικτό κόσμο να αργούν να φορτώσουν τα texture άπο κτιρια.Γιατι το κάνει αυτό?? H Gpu και κρύα είναι και σταθερά στα 60φπσ. Παίζω σε high μάλιστα όχι ultra. 

Είναι λόγω φύσης του opwnworld? Είναι γιατί είναι καινούριο κάι δεν έχει πατσαριστει? Είναι γιατί η Gpu μου είναι λίγο αδύναμη? Η όλα μαζί. 

Θυμάμαι κάτι τέτοιο τελευταία φορά είχα δει στο xenoblade chronicles x στο λευκό wiiu αλλά εκεί ήξερα ότι με περιορίζε η κονσόλα σε ένα τόσο βαρύ παιχνίδι

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, seithan είπε

Η οθόνη μπορεί να απεικονίσει έως 60 καρέ, η κάρτα σου όμως, χωρίς sync, αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί να αποδώσει ο συνδυασμός όλων των επιμέρους εξαρτήματα, με συνέπεια όταν αποδίδει άνω των 60 καρέ, να έχει και υψηλότερες θερμοκρασίες. Απολύτως φυσιολογικό. 

εγινε σωστα το υπεθεσα αυτο/το δευτερο ερωτημα?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Παιδιά εσείς που το τελειώσατε , αλλάξατε τελικά το FOV?  Πόσο το βάλατε; Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα; 

Το αρχικό είναι στο 60 και όντως έχεις περιορισμένο οπτικό πεδίο.  Σημειωτέον ότι το παιχνίδι εγκαταστάθηκε χθες και ότι update υπήρχε λογικά πέρασε. 

68=100 horizontal fov

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

7 hours ago, rudigarcia222 said:

εγινε σωστα το υπεθεσα αυτο/το δευτερο ερωτημα?

Με κατώτερο cpu./ram,δεν παρατήρησα κάτι αντίστοιχο.  Σε φάσεις ετρωγα μπουκάλι από τα προαναφερθέν, αλλά texture popping, δεν θυμάμαι κατι αντίστοιχο. 

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Περίεργο έχω ssd samsung /ram 3000 16ara kai ryzen 5.Και αργούν να φορτώσουν τα text? Wtf

Vram εχει σχεση με textures

Δημοσ.

παιδια στα d12 games αντι για reshade τι πειραζετε μεσω nvidia geforce και ποσο στο reshade βαζω lumasharpen colorfourness curves και κανα δυο ακομα

Δημοσ.

Φαντασου να  εβγαινε στο steam ποσο θα πουλουσε.Επισης το last light βγηκε 2013 ουτε denuvo υπηρχε τοτε κ ουτε τοσες ψηφιακες πωλησεις οπως αυτη την εποχη που εχουν ανεβει κατακορυφα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...