Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,έχει πάει κανείς σε συνέντευξή η ξέρει κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη αγγελία; Η αγγελία είναι η ακόλουθη:

Άνετη 3ωρη ημιαπασχολιση για νέες-νέους ,φοιτήτριες - φοιτητές έως 23 ετών ,πρωί η απόγευμα, ευχαριστο περιβάλλον, 25 € το τρίωρο, πληρωμή αυθημερόν, Αθήνα Πλατεία Ομονοίας...

Αν είναι να μαντέψω θα λεγα ότι σε βάζουν να πουλάς πράγματα από το τηλέφωνο,αλλά αφού ψάχνω για λίγα φράγκα τώρα το καλοκαίρι,δεν μπορώ να το αγνοήσω και τελείως,έστειλα εμαιλ μήπως μου λέγανε κάτι σχετικά με τι τι θα έκανε κάποιος αν προσληφθει αλλά είπαν 'περαστε από εδώ για πληροφορίες μπλα μπλα

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

+φωνω. Και μαλιστα σεξουαλικα προιοντα. Τπτ δονητες κλπ :)

Και αν είναι αυτό ελπίζω να μην χρειαστεί να τους δείξω και πως χρησιμοποιούνται :)
Δημοσ.

Ισως μια απο τις πολλες απατες που κυκλοφορουν εξω, ειναι δυνατον εστω και επιγραμματικα να μην σου λενε στο τηλεφωνο ποιο το αντικειμενο εργασιας που εχουν;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να πας αλλά εγώ δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για το ότι θα πάρω τόσα λεφτά στο τέλος (και αν θα πάρω).

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχει πάει κανείς σε συνέντευξή η ξέρει κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη αγγελία; Η αγγελία είναι η ακόλουθη:

Άνετη 3ωρη ημιαπασχολιση για νέες-νέους ,φοιτήτριες - φοιτητές έως 23 ετών ,πρωί η απόγευμα, ευχαριστο περιβάλλον, 25 € το τρίωρο, πληρωμή αυθημερόν, Αθήνα Πλατεία Ομονοίας...

Αν είναι να μαντέψω θα λεγα ότι σε βάζουν να πουλάς πράγματα από το τηλέφωνο,αλλά αφού ψάχνω για λίγα φράγκα τώρα το καλοκαίρι,δεν μπορώ να το αγνοήσω και τελείως,έστειλα εμαιλ μήπως μου λέγανε κάτι σχετικά με τι τι θα έκανε κάποιος αν προσληφθει αλλά είπαν 'περαστε από εδώ για πληροφορίες μπλα μπλα

Ευχαριστώ

Δεν ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα ειναι προφανες οτι σου κρυβουν ΠΟΛΛΑ πραγματα που δεν θα επρεπε, αρα μεινε μακρια απο καθε ειδους συνεργασια μαζι τους.
Δημοσ.

Ευχαριστώ

Πλασιέ, φυλλάδια ή πυραμίδα είναι.

Δημοσ.

Πολλοι έχουν τέτοια αγγελία. Εγώ πριν πολλά χρόνια είχα πάει σε έναν από αυτούς και ήταν το παρακάτω:

Ελεεινή και τρισάθλια πολυκατοικία στην Ομόνοια, μπαίνω μέσα και εύχομαι να μην με σφάξουν. Πάω στον 5ο όροφο, χτυπάω το κουδούνι σε ένα διαμέρισμα και μου ανοίγει τύπος με κόκκινα μάτια, τίγκα στη μαστούρα. Κάθομαι και μου λέει ότι η δουλειά είναι να παίρνω ημερολόγια και να τα πουλάω στον δρόμο, λέγοντας ότι είμαι μαθήτρια και το κάνω για να πάει η τάξη μου 5ήμερη. Για αυτό θέλουν και κάτω των 23, ώστε να πείθουν για μαθητές. Η "δουλειά" είναι 3ωρη-4ωρη αλλά θέλει 1 ώρα πριν και 1 μετά γιατί σε πάνε με βαν (!) σε διάφορα μέρη της Αθήνας, κατά την διάρκεια σε εφοδιάζουν ξανά και τέλος πάντων βγαίνει 5-6 ώρες. Τα λεφτά δεν τα παίρνεις έτσι κι αλλιώς, πρέπει να πουλήσεις συγκεκριμένα ημερολόγια.

Καλό?

• Like 6
Δημοσ.

εγω ειχα παει πριν 7 χρονια σε μια ας πουμε εταιρεια στη Πλατεια Αττικης 800 ευρω αμεσα χρηματα κλπ κλπ 

αλλο ενα στεκι απατης μια βδομαδα εκατσα και πολυ ητανε

Δημοσ.

Πλασιέ, φυλλάδια ή πυραμίδα είναι.

Μακαρι να ηταν πυραμιδα...Αλλα ουτε πυραμιδα δεν ειναι. Οι πυραμιδες συνηθως δεν κρυβουν το αντικειμενο "απασχολησης" και γενικα σου δινουν μια ιδεα απο το τηλ περι τινος προκειται, δεν κρατανε τα παντα μυστικα περα απο τον τοπο συναντησης. Και επιπλεον δεν σε καλουν στην Ομονοια για την πρωτη παρουσιαση, αλλα σε Χιλτον κλπ.

Ειναι προφανως κατι πολυ χειροτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως θα πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση για τον κάθε απατεωνα που βάζει αγγελίες. Αυτοί οι ξεφτιλες σπαμμαρουν ανελεητα και χάνει τζάμπα ο κόσμος τον χρόνο του

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως με τρώει λίγο η περιέργεια τώρα χαχα,δεν θα πάω ομόνοια μόνο για αυτή την αγγελία αλλά αν βρεθώ κάποτε εκεί και το θυμηθώ θα μπω να ρωτήσω.

Δημοσ.

δε μπαίνεις καν στον κόπο να πας. κι ας μην έχεις τι να κάνεις.

το γεγονός και μόνο ότι δε σου λένε τι κάνεις αλλά σου λένε να περάσεις από εκεί τα λέει όλα.

κάποια μαλακία θα είναι, είτε πωλήσεις, πυραμίδα.. δε ξέρω τι αλλά σίγουρα μαλακία.

Δημοσ.

Googlarete τα τηλ και τις αγγελιες και θα βρειτε...

Αλλο οτι στο ιδιο τηλ βγαζει διαφημιστικη και υδραυλικα ,φωτοβολταικα παει να πει ειναι μεγαλος ομιλος εταιρειων :P :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...