Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε δύο εβδομάδες λήγει η σύμβαση μου σε μια εταιρεία που εργαζόμουν ένα χρόνο και έχω κανονίσει να φύγω πρίν την λήξη της λόγω υπολοιπου αδείας κάποιων ημερών που μου είχαν απομείνει.

Κάτι μου είπαν ότι ίσως να χρειάζεται να πάω την ημερομηνία λήξης τησ σύμβασης για να υπογράψω κάποια χαρτιά.

Ξέρει κάποιος εάν χρειάζεται να γίνει αυτό και τί χαρτιά είναι αυτά ?

Επίσης για να κάνω εγγραφή στον οαέδ και να βγάλω κάρτα ανεργίας χρειάζεται να τους ζητήσω στη δουλεία κάποιο χαρτί ή παω στον οαεδ απλά εγγράφομαι σαν μη εργαζόμενος πλέον ???

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Λογικά θα είναι οι αποδείξεις πληρωμών των μισθών, υπολοίπου δώρου χριστουγέννων κλπ.

Πρόσεξε να έχεις εισπράξει ότι έχεις υπογράψει απλά και είσαι οκ.

Το δώρο χριστουγέννων μπορεί να στο βάλει ως πριν τα Χριστούγεννα δεν είναι υποχρεωμένος να το βάλει άμεσα.

• Like 2
Δημοσ.

επίσης μπορεί να τον βάλει να υπογράψει και τη λήξη της σύμβασης για το τυπικό και λογικά θα πάρει και βεβαιώσεις εργοδότη για τον οαεδ γιατί παίζει να δικαιούται και ταμείο ανεργίας (αυτό ίσως να μην το ξέρουν, ούτε εμείς το ξέρουμε βεβαίως) 

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις το χαρτί της απόλυσης (λήξη σύμβασης) και να πας με αυτό στον ΟΑΕΔ για να σου βγάλουν κάρτα. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να πας, οπότε αναγκαστικά πρέπει να περάσεις από την επιχείρηση την τελευταία μέρα. Έτσι έκανα και εγώ πριν λίγο καιρό που απολύθηκα από κάπου που δούλευα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα σου τα έχουν έτοιμα τα χαρτιά για τον ΟΑΕΔ. Το να πας από 'κει ίσως μπορείς να το αποφύγεις και να σου τα στείλουν εκεί που είσαι. Δεν είναι και απαραίτητες οι υπογραφές δηλαδή, τυπικό είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Με είχαν ενημερώσει στη συνέντευξη πριν ένα χρονο ότι δεν θα γίνει κάποια ανανέωση διότι αντικαθιστούσα κάποιον άλλο όπου και με προσελαβαν για αυτό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...