Προς το περιεχόμενο

ΑΙΣΧΗ της cosmote


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είσαι ο εγκρατής και συνειδητοποιημένος καταναλωτής που δε σου ξεφεύγει τίποτα..και κάθε φορά που υπογράφεις συμβόλαιο για τηλέφωνο ιντερνετ ή απλα βρίσκεσαι μπροστά στους όρους μιας σελίδας ή κάποιου προγράμματος τα διαβάζεις πάντα όλα ...

 

Ορισμένες φορές μου ξεφεύγουν, δεν είμαι επ ουδενί αλάνθαστος ούτε έχω απεριόριστο χρόνο αν και προσπαθώ να είμαι όσο πιο συνειδητοποιημένος (ως καταναλωτής) γίνεται. Όμως αν μου ξεφύγει κάτι που όφειλα να δω τότε μετά, αν υπάρξει πρόβλημα, δεν ζητάω και τα ρέστα και απλά κοιτάζω την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτικός. Επίσης δεν βγαίνω να βγάζω τον πόνο μου σε sites και λοιπά σε ότι είναι δικό μου πρόβλημα (και όχι εκείνου τον οποίο βρίζω/κράζω),

 

Σου είπα πως οι πάροχοι έχουν το πλήρες ελεύθερο από την εεττ να το κάνουν (με βάση τις υποχρεώσεις των παρόχων, σύμφωνα με την εεττ). Αυτοί κέρδος θέλουν και άρα θα το κάνουν. Το πρόβλημα σου λοιπόν είναι η εεττ η οποία τους το επιτρέπει. Σε ρώτησα λοιπόν, σαν συνειδητοποιημένος καταναλωτής, είχες επίσημη επικοινωνία μαζί της ώστε να διαμαρτυρηθείς; Και μου απαντάς:

"Δεν είχε νόημα να στείλω επιστολή προς επίλυση του θέματος, αφού τα έχω υπογράψει στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου... άρα η κοσμοτε είναι νόμιμη.."

 

Άρα συμπεραίνω πως βγήκες απλά να πεις τον πόνο σου.. όμως.. σε λάθος αυτιά. Κάτι που δεν βοηθάει πουθενά και σε καμία περίπτωση δεν θα λύσει το πρόβλημα σου. Όπως και κανενός άλλου δηλαδή.

Αυτά σου είπα και στο προηγούμενο ποστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν έχει πρόβλημα με μία πρακτική που ορίζει η εεττ πως ακριβώς θα γίνει τότε ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις (και να ενοχλήσεις) ως καταναλωτής. Το να το παίζεις επαναστάτης, με τέτοιο αγενές ύφος, και τζάμπα μάγκας δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα ούτε κανένα που έπεσε πάνω σε αυτό το σκουπίδι-ποστ. Επίσης τέτοια συμπεριφορά δεν είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτή από καποιον που μπήκε στο νήμα.

Μεγάλωσε και ωρίμασε λίγο, μπορείς και καλύτερα.

 

 

Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου συνειδητοποιημένο καταναλωτή δηλαδή;;

Που ο κάθε πάροχος ακολουθεί ότι τους υποχρεώνει η εεττ και αφού εσύ δεν συμφωνείς (το οποίο για μένα είναι σεβαστό, να εξηγούμαι) αντί να το λύσεις με την εεττ αναλώνεσαι σε μια ακατάσχετη χιονοστιβάδα μπουρδολογίας που και δεν πρόκειται να λύσει το όποιο πρόβλημα σου (κάτι που κάνει εμφανές ότι προτεραιότητα σου είναι απλά να κράξεις) και ανακατέυεις μέσα και coca cola και συναφή προσπαθώντας να αποπροσανατολίσεις.

 

Η εεττ λοιπόν επιβάλει τα παραπάνω στους παρόχους (καλώ ή κακώς).

Εσύ δεν συμφωνείς (σεβαστό).

Παρέθεσε μας την απάντηση της εεττ στην επίσημη διαμαρτυρία που της έκανες στο ότι δεν συμφωνείς με τις υποχρεώσεις που ορίζει στους παρόχους και εδώ είμαστε.

 

Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε τα απωθημένα του κάθε πικραμένου εδώ μέσα που τσαντίζεται με κάτι και συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι.

 

 

 

Φιλε μου λες ανακριβιες και εισαι και αγενης.Η εεττ επιβάλει να εχουν χωρο για ανακοινώσεις ,δεν τούς επιβαλει να ειναι στην τελευταια σέλιδα.Οπως ειπώθηκε υπαρχει εταιρεία που εχει επιλεξει οι ανακοινώσεις της να γίνονται στην πρωτη σελιδα.Οποτε οποίος επιλεγει την τελευται σελιδα ειναι μεν νομιμος αλλα συμπεριφέρεται με δολιοτητα απεναντι στον καταναλωτη ΕΙΔΙΚΆ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ..Αν δεν θελεις να το δεχτείς αυτο ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν αλλάζει την πραγματικοτητα. Τωρα για τις υπόλοιπες προσωπικές επιθέσεις επιλεγω να μην το συνεχίσω γιατι σεβομαι το χωρο που με φιλοξενει ...............και  το γεγονός οτι σιγουρα ειμαι πολυ μεγαλύτερος απο σενα.

Άλλωστε κουραστηκα να βαζω μυαλο σε παιδάκια.......

 

 

ΥΤ

Όπως αντοιστοιχα επιβαλεται να αναγραφονται οι όροι μιας συμβασης η ενός συμβολαιου.

Δεν λεει πουθενα όμως οτι πρεπει να γράφονται με γράμματα μεγέθους ψειρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γνωρίζεις και βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.

Σε ποιον πάροχο υπάρχουν ειδοποιήσεις στην 1η σελίδα;

Σε ποιόν κανονισμό αναφέρεται ότι υπάρχει υποχρέωση για την 1η σελίδα, άρα οποίος δεν το εφαρμόζει είναι παράνομος;

Σε ποιον θεσμό θα αποτανθείς και βάσει ποιου κανονισμού θα δικαιωθείς όταν αναφέρεις ότι κοιτάς μόνο την 1η σελίδα και αγνοείς τις υπόλοιπες;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Όμως αν μου ξεφύγει κάτι που όφειλα να δω"

Άρα θεωρείς πως τα λαμόγια που μας κλέβουν υποτιμόντας τη νοημοσύνη μας ορθώς πράττουν...

 

"Επίσης δεν βγαίνω να βγάζω τον πόνο μου σε sites και λοιπά σε ότι είναι δικό μου πρόβλημα"

Το σήμερα "δικό μου"  πρόβλημα, αύριο θα είναι "δικό σου" ή κάποιου άλλου που διάβασε αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω πως σκοπός μου είναι να ενημερώσω. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις είναι δικό σου πρόβλημα, το οποίο δεν θα λύσω εγώ..

 

"Σε ρώτησα λοιπόν, σαν συνειδητοποιημένος καταναλωτής, είχες επίσημη επικοινωνία"

Απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα..

 

Με τον τρόπο που σκέφτεσαι όταν "αύριο" η mossando έρθει να σου απαγορεύσει να φυτεύεις ντομάτες στον κήπο σου και όταν θα ελέγχει το 100% των μεταλλαγμένων πια σπόρων.. ή όταν ο βασικός μισθός παει ακόμα πιο κάτω κ.ο.κ. Τότε που εγώ πάλι θα γράφω και θα διαδηλώνω και θα μάχομαι όπως μπορώ για ΟΛΟΥΣ θα είμαι πάλι γραγικός στα μάτια σου..

 

Ένα από τα προβλήματα των Ελλήνων είναι πως ο καθένας κοιτάζει μοναχά την απατή του! Άμα αλλάξει αυτό, θα αλλάξουν πολλά.. [τροφή για σκεψη]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα από τα μειονεκτήματα πολλών είναι η ημιμάθεια σε συνδυασμό με την παντογνωσία. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας (τροφή προς σκέψη).

 

Για να φτάσει η όποια Mossando νόμιμα να σου απαγορεύει χρήση δικών σου σπόρων, πρέπει να υπάρχει αντίστοιχος κανονισμός. Αν δεν υπάρχει, είναι παράνομη και είναι στο χέρι σου να πολεμήσεις την δημιουργία του.

 

Αν δεν σου αρέσει ο ισχύον κανονισμός των συνδέσεων στη χώρα μας, μπορείς να πολεμήσεις για την κατάργηση ή τροποποίησή του. Μέχρι να το καταφέρεις, είναι απόλυτα νόμιμοι οι όροι που προβλέπει και δεν θα βρεις πουθενά το οποίο δίκαιό σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω καμία ανάγκη προβολής ή ότι άλλο έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Το αποδεικνύουν τα μηνύματά μου και δεν είμαι προσκολλημένος ούτε υπάλληλος κανενός παρόχου. Έχω νου, γνωρίζω τα δικαιώματά μου αλλά και τις υποχρεώσεις μου και προσπαθώ να μην χάνω το όποιο δίκαιό μου.

 

Έγραψες τον πόνο σου, σε καταλαβαίνουμε μέχρι ενός σημείου, αλλά το να προσπαθείς να αλλάξεις το άσπρο σε μαύρο, δεν θα σε ωφελήσει. Φέρνοντας κάποια άστοχα παραδείγματα και βασιζόμενος σε εικασίες, τι λες σε αυτούς που προσδιορίζουν τα λάθη σου και καταφέρεσαι με χαρακτηρισμούς.

 

Καλή σου συνέχεια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε καθησυχάζει η αβάσιμη γενίκευση σου στον πληθυντικό αριθμο;

Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση να δείς πόσοι συμμερίζονται τις "απόψεις" σου; Για να μη τις χαρακτηρίσω αλλιώς..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας θεωρήσουμε ότι την άποψή σου συμμερίζονται πολύ καμένοι.

Παύει η άποψή μου να είναι αυτή που ισχύει σήμερα στη χώρα μας; Μήπως το ίδιο δεν λέει και η ΕΕΤΤ και ο Συνήγορος του Καταναλωτή;

 

Κι επειδή συνεχίζεις να μην κατανοείς (ίσως ηθελημένα) το τι πραγματικά ισχύει, αντί να καταφέρεσαι με χαρακτηρισμούς, κάνε τον μάγκα και προχώρησε σε δικαστική επίλυση της κατ' εσέ παρανομίας. Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και όχι να γράφεις λόγια του αέρα πίσω από το ανώνυμο πληκτρολόγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

"αντί να καταφέρεσαι με χαρακτηρισμούς, κάνε τον μάγκα"

Τον «μάγκα» τον κάνεις εσύ από την πρώτη σου ανάρτηση, φυσικά πίσω από την οθόνη σου..

Γιατί κατ ιδίαν σίγουρα θα ήσουν πιο ευγενικός με όλους..

Όσο αφορά εμένα, νομίζω πως είμαι πολύ ευγενικός για το επίπεδο σου..

 

"προχώρησε σε δικαστική επίλυση"

Δώσε μου τα λεφτά.. Και μετά κάνε τέτοιες προτάσεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε τα "υπερασπιστής κλεφτών" και "βλάκας", που κατ' εσέ δεν πρόκειται για χαρακτηρισμούς (αλήθεια τι είναι?) και βάζεις στην ίδια ζυγαριά το "μάγκας".

 

ΟΚ, καλή σου μέρα και συνέχεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...