Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να φύγει η παρθενιά μου :)

Λοιπόν έχω κάτι θεματακια εκεί μέσα στο έντερο μου, δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες.

Θέλω τον καλύτερο και πιο οικονομικό ιατρό που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, και φυσικά κάποιον ελαφροχερι!!

Τελευταία φορά πριν 10 χρόνια είχα πάει στη Ράπτη για γαστροσκοπηση και δεν είχα την καλύτερη εμπειρία...αλλα δεν χρειάζεται να θίξω την ιατρό.

Προτιμώ γυναίκα πάντως γιατί νομίζω έχουν πιο ελαφρύ χέρι.

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να φύγει η παρθενιά μου :)

Λοιπόν έχω κάτι θεματακια εκεί μέσα στο έντερο μου, δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες.

Θέλω τον καλύτερο και πιο οικονομικό ιατρό που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, και φυσικά κάποιον ελαφροχερι!!

Τελευταία φορά πριν 10 χρόνια είχα πάει στη Ράπτη για γαστροσκοπηση και δεν είχα την καλύτερη εμπειρία...αλλα δεν χρειάζεται να θίξω την ιατρό.

Προτιμώ γυναίκα πάντως γιατί νομίζω έχουν πιο ελαφρύ χέρι.

Ποτέ δεν είναι αργά :)

Μια που το ξεκίνησες ζήτα και μια βαθια πλύση του παχιου εντερου για καθαρισμο των τοξινων. Δεν είναι η κολονοσκοπιση αλλα ρωτα που να την κανεις.

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά :)

Μια που το ξεκίνησες ζήτα και μια βαθυα πλύση του παχιου εντερου για καθαρισμο των τοξινων. Δεν είναι η κολονοσκοπιοση αλλα ρωτα που να την κανεις.

Τι είναι αυτό πάλι; πονάει;

Δημοσ.

Ε ρε και να πέσεις σε γκέι γιατρό

Ε τι ρε; θα μου τον καρφώσει; δεν πληρώνω μετά αχααχαχα.. Ιατρός και γκει σε τέτοια ειδικότητα δύσκολα.. Αν ηταν γυναικολόγος ίσως.

Στείλε το βράδυ ένα μήνυμα στον ραπ, νομίζω φιστας λέγεται αυτός που πάει

Δίπλα στον Ραπτόπουλο μένω.. Αυτός ρε συ παίρνει πολλά λεφτά, θα με γ@μησει αλλιώς.

Ρέ της γειτονιάς είσαι;

Δημοσ.

Υδροθεραπεία θεσσαλονικη. google

Βρε δεν πάω έτσι σε ιατρό χωρίς να ξέρω τι παίζει.. Γιαυτό άνοιξα θέμα.

Πρόταση για ιατρό θέλω σοβαρό ελαφροχερι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...