Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού ξέρετε ότι θα έχει απεργία μέχρι και την Πέμπτη, γιατί κατεβάζετε τα σκουπίδια ;

Ποιος σου ειπε οτι ξερω για την απεργια; Απο σκ τα εχω στο σπιτι, τα αφησα δευτερα επειδη ξερω οτι σκ δεν μαζευουν!!! Και βλεπω χθες αυτο το πραμα...

Καλα εμας μας εχουν χεσμενους, την υγεια τους δεν την σκεφτονται που θα πρεπει να μαζεψουν ολη αυτη την σαπιλα;

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή μου. Αλλά γενικότερα, απ' την στιγμή που οι πολίτες χρεώνονται μέσω των δημοτικών τελών για την αποκομιδή των σκουπιδιών, να κόψουν τον λαιμό τους οι όποιοι υπεύθυνοι να μαζέψουν τα σκουπίδια.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά δε βλέπω πώς μπορεί να καταφέρουν κάτι έτσι όπως έχουν επιλέξει να κινητοποιηθούν.

Θα πάνε να τα μαζέψουν αύριο/μεθαύριο και θα παλέψουν με τα θηρία.

Ή ας το κάνουν «σωστά» (π.χ. να τα αφήσουν αμάζευτα για αρκετές εβδομάδες) ώστε να δημιουργήσουν τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να παρθεί μια απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ή ας μην το κάνουν καθόλου.

Με το να κάνουν τριήμερες και τετραήμερες κινητοποιήσεις, εκείνοι είναι νομίζω που την ακούν πιο πολύ στο τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά δε βλέπω πώς μπορεί να καταφέρουν κάτι έτσι όπως έχουν επιλέξει να κινητοποιηθούν.

Θα πάνε να τα μαζέψουν αύριο/μεθαύριο και θα παλέψουν με τα θηρία.

Ή ας το κάνουν «σωστά» (π.χ. να τα αφήσουν αμάζευτα για αρκετές εβδομάδες) ώστε να δημιουργήσουν τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να παρθεί μια απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ή ας μην το κάνουν καθόλου.

Με το να κάνουν τριήμερες και τετραήμερες κινητοποιήσεις, εκείνοι είναι νομίζω που την ακούν πιο πολύ στο τέλος.

Στην ουσία του post σου συμφωνώ.

Αλλά και "σωστά" να το κάνουν, επειδή είναι η περίπτωση τέτοια και θα υπάρξει σοβαρό ζήτημα υγιεινής, το θεωρώ απίθανο να βρουν το δίκιο τους.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν παίζει να βρουν το δίκιο τους (ο καθένας εκτιμά κατά πόσο έχουν ή όχι), αλλά το ζήτημα θα πάει ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα είναι λες και τα βλέπω τα βρωμοψαροκέφαλα να λένε «άσε τους, θα βελάξουν λίγο και θα το βουλώσουν όπως πάντα, δεν ιδρώνει το αυτί μας». Λες και τους έχω μπροστά μου και το λένε σ' εμένα.

Δημοσ.

Kαι καπως ετσι τσουβαλιασες τα παντα.

Δεν εγραψα οτι οι ιδιωτες ειναι αγιοι, σιγουρα ομως δε θα ξαναδεις πολεις-σκουπιδοτοπους οποτε κανει κεφι στον καθε συνδικαλιστακο του δημοσιου.

Και φυσικα, δεν βλεπω να μας προτεινεις τη δικη σου εφικτη και ρεαλιστικη λυση αφου η ιδιωτικοποιηση σου ξινιζει...

• Like 4
Δημοσ.

και για ποιον λογο απεργουν;και εγω που δεν ηξερα οτι εχουν απεργια,κατεβασα σημερα σκουπιδια και βλεπω τιγκα.μηπως θα επρεπε να τα παρω πισω;δλδ θα μου επιστρεψουν τα δημοτικα τελη που αντιστοιχουν στις μερες;

• Like 1
Δημοσ.

Οι συμβασιούχοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία πολιτών, που το κράτος θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει διαφορετικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες. Έτσι, λοιπόν, ενώ όλοι οι άλλοι συμβασιούχοι επιστρέφουν στην ανεργία μετά τη λήξη της σύμβασής τους, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, αφού πήραν αντισυνταγματικά 2 παρατάσεις, απαιτούν από το κράτος να γίνουν μόνιμοι, επειδή... επειδή ΦΑΚ ΓΙΟΥ, γι' αυτό! Λες και το ΙΚΑ, τα ΕΛΤΑ κ.α. δεν έχουν τρομαχτικές ελλείψεις προσωπικού. Αυτά τα λίγα...

• Like 8
Δημοσ.

δλδ θα μου επιστρεψουν τα δημοτικα τελη που αντιστοιχουν στις μερες;

Ναι τωρα... Βαζουν τα 50ευρα σε φακελακι κι απο αυριο ξεκιναν οι επιστροφες ταχυδρομικως.

Πρωτα απο τα λεφτα, πρεπει να δειτε και την δημοσια υγεια με την οποια καποιοι εξυπνοι παιζουν οποτε τους κανει κεφι.

Δεν λυπουνται τους πολιτες και την υγεια τους, καμια λυπηση και για τους ιδιους. Ιδιωτικοποιηση γιατι με τετοια θεματα δεν γινεται να παιζουμε και οσοι εργατοπατερες και προβατα που τους ακολουθουν στραβωνουν με τα επαγγελματικα τους δικαιωματα, υπαρχει κι ο ΟΑΕΔ, να παιρνουνε σειρα.

Δημοσ.

Οι συμβασιούχοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία πολιτών, που το κράτος θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει διαφορετικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες. Έτσι, λοιπόν, ενώ όλοι οι άλλοι συμβασιούχοι επιστρέφουν στην ανεργία μετά τη λήξη της σύμβασής τους, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, αφού πήραν αντισυνταγματικά 2 παρατάσεις, απαιτούν από το κράτος να γίνουν μόνιμοι, επειδή... επειδή ΦΑΚ ΓΙΟΥ, γι' αυτό! Λες και το ΙΚΑ, τα ΕΛΤΑ κ.α. δεν έχουν τρομαχτικές ελλείψεις προσωπικού. Αυτά τα λίγα...

Ο καθένας διεκδικεί όπως νομίζει αυτοί στα σκουπίδια θέλουν μόνιμη εργασία δεν τους αδικώ ο καθένας θα ήθελε δουλειά.

Όταν είσαι 3-4 ή πολύ περισσότερα χρήματα χρόνια άνεργος το να δουλέψεις λίγους μήνες και μετά πάλι άνεργος δεν είναι και το καλύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ζωή ήμουν υπέρ του δημοσίου αν και δεν άνηκα ποτέ σε αυτή αλλά τα πράγματα όπως εξελίσσονται είμαι full του ιδιωτικού.Άντε γτ πολύ τράβηξε το παραμυθάκι.Στην πελοπόννησο πέρυσι ξεχειμωνιάσαμε με τα σκουπίδια στους δρόμους.Άντε να πανε να **********

• Like 2
Δημοσ.

Μην καταναλώνεις για να μην κάνεις σκουπίδια.

τι του λες τωρα και εσυ,χωρια οτι ειναι εριστικος ειναι και ελληναρας.

αυτο που λες δεν περναει στη νοοτροπια του ελληνα για κανενα λογο.

Δημοσ.

Ο καθένας διεκδικεί όπως νομίζει αυτοί στα σκουπίδια θέλουν μόνιμη εργασία δεν τους αδικώ ο καθένας θα ήθελε δουλειά.

Όταν είσαι 3-4 ή πολύ περισσότερα χρήματα χρόνια άνεργος το να δουλέψεις λίγους μήνες και μετά πάλι άνεργος δεν είναι και το καλύτερο.

Τι παει να πει αυτο;

Οτι γεμιζουν τις πολεις σκουπιδια οποτε τους ερθει και τους δινουμε και δικιο επειδη απλα ειναι συμβασιουχοι οπως ολη η Ελλαδα πλην των μονιμων κυφηνων του δημοσιου (που κι αυτοι κακως ειναι μονιμοι) ;

Τα εχετε μπερδεψει, φοβαμαι.

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ έχουμε πρόβλημα. Κανείς δεν τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν 2 παρατάσεις ή θα γίνουν αορίστου χρόνου. Αλλά ως γνήσιοι Ελληναράδες, αποφάσισαν να μας πνίξουν στο σκουπίδι, καταλαμβάνοντας τα αμαξοστάσια. Υποθέτω ότι όλοι οι συμβασιούχοι σε όλες τις θέσεις (κοινωφελούς εργασίας κ.α.) θα πρέπει να καταλάβουν και αυτοί νοσοκομεία, ταχυδρομεία κλπ, μέχρι να τους κάνει το κράτος μόνιμους.

• Like 4
Δημοσ.

Kαι καπως ετσι τσουβαλιασες τα παντα.

Δεν εγραψα οτι οι ιδιωτες ειναι αγιοι, σιγουρα ομως δε θα ξαναδεις πολεις-σκουπιδοτοπους οποτε κανει κεφι στον καθε συνδικαλιστακο του δημοσιου.

Και φυσικα, δεν βλεπω να μας προτεινεις τη δικη σου εφικτη και ρεαλιστικη λυση αφου η ιδιωτικοποιηση σου ξινιζει...

Αν και δεν απευθύνθηκα συγκεκριμένα σε εσένα με το παραπάνω post (θα σε έκανα quote αν ήταν έτσι), το έγραψα περισσότερο για σένα και 2-3 άλλους λέγοντας ότι πιθανόν και οι ιδιωτικές υπηρεσίες καθαριότητας να έχουν τα "θέματα" τους. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι καλά τώρα (έγραψα και στον phanispal ότι υπάρχει πρόβλημα υγιεινής) αλλά παράλληλα είμαι και σκεπτικός με τις ιδιωτικές υπηρεσίες καθαριότητας. Κατά τ' άλλα δεν έχω δική μου -εφικτή και ρεαλιστική- λύση αυτή τη στιγμή. Ούτε κι εσύ όμως πιθανόν έχεις, διότι δεν αρκεί να λέμε ότι πχ. με την ιδιωτική υπηρεσία καθαριότητας είναι -τώρα και στο μέλλον- καλύτερα. Θα πρέπει να τεκμηριωθεί κάπως.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...