Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρουμι , spicy :)

αλλαξα μια φορα μαρκα φυσικα και με κτυπησε κεφαλι οποτε captain morgan.

ουισκι πινω terachers και καποτε dewarts.

βοτκα συνηθως αποφευγω ....

Δοκίμασε κανένα diplomatico να σωθείς

• Like 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έμφραγμα

Το redbull είναι ο ορισμός τής γευστικής αηδίας από μόνο του. Το έγκλημα να αποτελεί και πρόσμιξη σε ποτό, δεν το σχολιάζω καν...

Δημοσ.

Καλά ναι, σα φάρμακο είναι το Red Bull, αλλά ο συνδυασμός του με vodka ή άλλο παρόμοιο ποτό νομίζω μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς παίζει παρα πολυ ο συνδυασμός αλκοόλ-ενεργειακών ποτών ...... και βέβαια ειναι επικίνδυνος, αν βρεθεί γιατρός να λεει το αντίθετο ειναι για λιθοβολισμό.

Δημοσ.

Δυστυχώς παίζει παρα πολυ ο συνδυασμός αλκοόλ-ενεργειακών ποτών ...... και βέβαια ειναι επικίνδυνος, αν βρεθεί γιατρός να λεει το αντίθετο ειναι για λιθοβολισμό.

Γνωστός φίλου Μπαρμαν σε νησί σέρβιρε βότκα redbull σε ένα παλικάρι και με το που την τελείωσε σε λίγα λεπτά έπιανε το στήθος σαν να πονάει,αναπνεε γρήγορα και έτρεξαν οι δικοί του και τον πήγαν στο νοσοκομείο.Απο εκείνη την μέρα σταμάτησε να το σερβίρει τον συνδυασμό και το αναφέρει το περιστατικό σε οποίον το ζητήσει

Θα συμφωνήσω μαζί σου και μάλιστα με το που το άκουσα μου κόπηκε η όρεξη για όλα αυτά τα περίεργα

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωστός φίλου Μπαρμαν σε νησί σέρβιρε βότκα redbull σε ένα παλικάρι και με το που την τελείωσε σε λίγα λεπτά έπιανε το στήθος σαν να πονάει,αναπνεε γρήγορα και έτρεξαν οι δικοί του και τον πήγαν στο νοσοκομείο.Απο εκείνη την μέρα σταμάτησε να το σερβίρει τον συνδυασμό και το αναφέρει το περιστατικό σε οποίον το ζητήσει

Θα συμφωνήσω μαζί σου και μάλιστα με το που το άκουσα μου κόπηκε η όρεξη για όλα αυτά τα περίεργα

Σε πολλά μαγαζιά δεν σερβίρουν ποτό με redbull. Αν το ζητήσεις σου τα δίνουν χωριστά για να έχεις εσύ την ευθύνη αν τα ανακατέψεις (υποθέτω ότι γι'αυτό το κάνουν δηλαδή).

• Like 1
Δημοσ.

ξεκαθαρα γουστα οτι και να πειτε.

Αποψη να εκφερουν μονο οσοι τα πινουν σκετα....

Το ουισκι και το μπερμπον οσα και να δοκιμασα η γευση τους με αναγουλιαζει την βοτκα απο την αλλη μπορω να την κατεβασω σαν αμιτα

• Like 1
Δημοσ.

Το ουισκι και το μπερμπον οσα και να δοκιμασα η γευση τους με αναγουλιαζει την βοτκα απο την αλλη μπορω να την κατεβασω σαν αμιτα

Προφανώς για σκέτα μιλάω. Εγώ πάλι αν τύχει να πιω βότκα το μόνο που γεύομαι είναι οινόπνευμα και ζάχαρη. Το ουίσκι είναι τέχνη. Προφανώς είναι θέμα γούστου το τι πίνει ο καθένας αλλά σαν εμπειρία και απόλαυση δεν συγκρίνονται πιστευω.

Δημοσ.

Ποια δοκίμασες; Τι σου αρέσει σαν γεύσεις; Να σε καθοδηγήσουμε να δοκιμάσεις κάτι που δε θα σε αναγουλιασει

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις σε whiskey, γευστικά μου αρέσει πολύ το glenfiddich 12 και 18 καθώς και το jack daniels(το κλασικό). Το πρόβλημα είναι το glenfiddich έξω δεν το βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά και σε αυτά που το βρίσκω είναι αρκετά ακριβό για κάθε έξοδο. Πέρα από jack υπάρχει καμιά καλή πρόταση για ποιο casual drinking?

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις σε whiskey, γευστικά μου αρέσει πολύ το glenfiddich 12 και 18 καθώς και το jack daniels(το κλασικό). Το πρόβλημα είναι το glenfiddich έξω δεν το βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά και σε αυτά που το βρίσκω είναι αρκετά ακριβό για κάθε έξοδο. Πέρα από jack υπάρχει καμιά καλή πρόταση για ποιο casual drinking?

Αν δε θες το κόστος του Glenfiddich στην έξοδο (σεβαστό) πιες καμιά μπύρα

Το να πας σε πιο φθηνό ουίσκι για το κόστος δεν αξίζει

• Like 1
Δημοσ.

To casual drinking τι είναι ακριβώς ; 

Σε μπαρ στον Πειραιά είχα πιει το Buffalo Trace, επίσης bourbon - μου φάνηκε πάρα πολύ καλό

Δοκίμασε το Bulleit Rye, δεν είναι bourbon (είναι Rye προφανώς :P

Έχουμε τσακίσει 3 μπουκάλια μέχρι στιγμής με την παρέα, είναι σαφώς πιο ευκολόπιοτο από το Jack (που και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ)

Την επόμενη φορά σκέφτομαι να αγοράσω το bulleit bourbon 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...