Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να κρατήσω τον βαθμό σε ΑΕΙ σε μάθημα το οποίο το έγραψα στην εξεταστική με 8 αλλά δεν το είχα δηλώσει στην εξεταστική ;να κρατήσω τον βαθμό και να το δηκωσω την επόμενη φορά χωρίς να το ξαναδώσω;

Δημοσ.

νομίζω εξαρτάται απο τον καθηγητή. οπότε πρέπει να μιλήσεις μαζί του.

και εγώ την έχω πάθει με δήλωση μαθήματος, λόγω προβλήματος του συστήματος είχε δηλωθεί άλλο μαθημα και το πήρα πρέφα οταν βγήκαν οι βαθμοί. μετά από δυο εξεταστικές και αφού το είχα δηλώσει, μου πέρασε τον βαθμό που είχα γράψει.

Δημοσ.

Άμα σου πούμε ναι, τι θα κάνεις; Θα πας στη γραμματεία να τους πεις ότι θες να κρατήσεις το βαθμό και αν φέρουν αντίρρηση θα τους πεις μα αφού στο insomnia είπαν μπορώ;

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Σου φαίνεται περίεργο ε;

Ναι. Εντάξει να πας να δώσεις, αλλά από τη στιγμή που οι βαθμοί μπαίνουν ηλεκτρονικά απορώ πώς τους άφησε το σύστημα να περάσουν βαθμό σε μάθημα που δεν έχει δηλωθεί.

Δημοσ.

εμείς οταν δίναμε μάθημα αδήλωτο το λέγαμε στον καθηγητή πριν γράψουμε και στην κόλλα βάζαμε ενα Α σε κύκλο και το επόμενο εξάμηνο το δηλώναμαι και πέρναγε ο βαθμός , φυσικά οχι σε όλα τα μάθημα αλλά σε κάποια συνήθως αλυσίδες  

Δημοσ.

Ναι. Εντάξει να πας να δώσεις, αλλά από τη στιγμή που οι βαθμοί μπαίνουν ηλεκτρονικά απορώ πώς τους άφησε το σύστημα να περάσουν βαθμό σε μάθημα που δεν έχει δηλωθεί.

Πιθανότατα εννοεί ότι βγήκαν οι βαθμοί απλά και όχι ότι "περάστηκαν στην γραμματεία" που ναι εκεί ελέγχονται ηλεκτρονικά τέτοια λάθη.

Στο θέμα μας: είναι αναλόγως τον καθηγητή αλλά λογικά αν έχεις καλό λόγο δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην μιλησεις με τον καθηγητη, διαλεξε random μια απαντηση απο εδω και απαιτησε να γινει αυτο

Όπως στους υπολογιστές δεν υπάρχει random, έτσι και εδώ δε μπορεί να υπάρξει αντικειμενική προσέγγιση από το θεματοθέτη.

Απλά περιμένει να του πει κάποιος, αυτό που θέλει να ακούσει : να κρατήσει το 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...