Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργοδότης εδώ, πραγματικά χοντρό.

Δε μπορώ να καταλάβω όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι το πιο φτηνό έξοδο αυτή τη στιγμή είναι το εργοδοτικό. Δώσε βρε άνθρωπε μου τα δώρα κανονικά, δώσε και τα επιδόματα, αφού ο άλλος δε θα σου κάνει δουλειά αν τον έχεις σα το μαλάκα με 1Ε την ώρα.

Αν δεν έχεις τόσα κέρδη που να δικαιολογείς υπάλληλο, τότε δούλεψε παραπάνω. Έτσι είναι το να είσαι ελ. επαγγελματίας.

Για μεγάλες εταιρίες απλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Καταγγελία στο ΣΔΟΕ και στον εισαγγελέα για κλοπή (ακριβώς αυτό γίνεται).

• Like 18
Δημοσ.

Ω ναι, μετά τους μπράβους στα ATM, o κωλοέλλην βρήκε πάλι την πατέντα για να πληρώνει λιγότερα από τα προβλεπόμενα και να φαίνετε εντάξει στους ηλεκτρονικούς ελέγχους. Βάζουν τον εργαζόμενο να ξεκινήσει λογαριασμό μισθοδοσίας στην τράπεζα, κατα προτίμηση το πρωί πριν πάει στην δουλειά( για να έχει μαζί του όλα τα έγγραφα κι όλα τα παρελκόμενα), και μετά μόλις σκάσει μύτη στο πόστο, του ζητούν την κάρτα κι όλα τα διαπιστευτήρια (16ψήφιους ebanking, pins και ότι του έδωσε η τράπεζα με τα αυθεντικά). Ο λόγος;

Αν δε το καταλάβατε ακόμη, για να τραβάνε τα λεφτά που του καταθέτουν στον λογαριασμό του από το ATM, να κρατούν ένα μέρος δικό τους, και να του δίνουν τα υπόλοιπα στο χέρι. Ένα θύμα φίλος μου το δέχθηκε με τις προτροπές και των υπόλοιπων υπαλλήλων, όταν του είπα γιατί γίνεσαι συνεργός σε κάτι 100% παράνομο που δε σε συμφέρει ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ, μου είπε ότι έχει ανάγκη τα 300 ευρώ που θα παίρνει το μήνα.

Με τις υγείες μας.

να του πει να παει να @@@ . Αυτο ειναι ρεζιλικια. Άκου κει να χει ο καποιος άγνωστος το e-banking σου. Μπλέκεις παν ευκολα κ πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
Δημοσ.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, αν κάποιος έχει οικογένεια αυτό είναι ψιλά γράμματα.

Δεν είναι ωραίο να ζούμε με τα λεφτά του μπαμπάκα και να κατακρίνουμε έτσι απλά. Όσοι το δέχονται αυτό, το έχουν απόλυτη ανάγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Πμ και εδώ.

Και να ρωτήσω εγω. Άμα χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς για χ παράνομο λόγο θα κυνηγάνε τους εργαζομενους και άντε να πεις στο δικαστήριο ότι δεν ήσουν εσύ, σωστά?

• Like 3
Δημοσ.

με ενδιαφέρει να μάθω, για να τους έχω blacklist ως επιχειρηματίας.

Εγώ πιστεύω πως αφορά και τους δύο. Πρώτον το ΣΔΟΕ γιατί παρακάμπτετε ο ηλεκτρονικός έλεγχος και το ΣΕΠΕ γιατί ο εργαζόμενος δε παίρνει τα προβλεπόμενα + ότι γίνετε συνεργός σε παράνομες πρακτικές.

Υπάρχει και η οικονομική αστυνομία, που κυνηγάει τέτοιες περιπτώσεις, τους φέρνεις στον εκεί χώρο με 10 μάρτυρες και τους πας φυλακή τους "διευθυντάδες", από εκεί και ύστερα παίρνει τη διοίκηση κάποιος υπάλληλος μετά από ψηφοφορία.

Γερμανία να γινόταν αυτό θα τους είχαν κάνει άουσβιτς από τη 1η μέρα. Είναι αυστηρά προσωπικά δεδομένα οι κωδικοί της τράπεζας σου.

Δημοσ.

Αντιστοιχης λογικης ειναι το '' σε παιρνω δοκιμαστικα για 1 βδομαδα'' που πας κανεις την δουλεια 2 ανθρωπων για 7-10 μερες και στην καλυτερη να παρεις κανα 20αρικο.

Η κριση που οδηγει σε απελπισια ειδικα οικογενειαρχες εχει σαν αποτελεσμα τον φαυλο κυκλο της ανοχης σε τετοια περιστατικα.

Πμ και σε μενα αν ειναι ευκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι το πιο φτηνό έξοδο αυτή τη στιγμή είναι το εργοδοτικό..

AMHN

ευτυχώς που δεν είναι όλοι ηλίθιοι

Δημοσ.

Σοβατρα τωρα; τα δωστα πισω τα εχω ακκυσει, αλλα δωσε το ακαουντ να τα παρω μονος;; νταφακ; τι ειναι; για δωσε πμ να δω ποιος ειναι ο υπερτατος μαλακας

Δημοσ.

Φίλη μου κάνει την πρακτική της σε μία εταιρεία. Ο μισθός είναι περίπου 460 ευρώ (230 ο εργοδότης και 230 ο ΟΑΕΔ) τον μήνα. Ε αυτά τα 230 που της καταθέτει, τα τραβάει και του τα δίνει πίσω! Είναι τραγικοί

Δημοσ.

Είναι εύκολο να κατακρίνουμε την απόφαση κάποιου να δεχθεί να πάρει μέρος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν δεν έχουμε παιδιά και άμεσες υποχρεώσεις.

Θεωρώ ότι κακώς ο φίλος δέχθηκε να δώσει κάρτα, αλλά από την άλλη εγώ δεν έχω να ταΐσω κάποιον πέρα από τον εαυτό μου.

Ε ναι, γιατι οι υπολοιποι δουλευουμε για χομπι.

Συντηρηστε κι αλλο την σαπιλα της εργοδοσιας στη χωρα, με μονη δικαιολογια οτι χρειαζεστε τα λεφτα επειδη κανατε 4 παιδια και πηρατε διακοποδανειο

• Like 3
Δημοσ.

Ω ναι, μετά τους μπράβους στα ATM, o κωλοέλλην βρήκε πάλι την πατέντα για να πληρώνει λιγότερα από τα προβλεπόμενα και να φαίνετε εντάξει στους ηλεκτρονικούς ελέγχους. Βάζουν τον εργαζόμενο να ξεκινήσει λογαριασμό μισθοδοσίας στην τράπεζα, κατα προτίμηση το πρωί πριν πάει στην δουλειά( για να έχει μαζί του όλα τα έγγραφα κι όλα τα παρελκόμενα), και μετά μόλις σκάσει μύτη στο πόστο, του ζητούν την κάρτα κι όλα τα διαπιστευτήρια (16ψήφιους ebanking, pins και ότι του έδωσε η τράπεζα με τα αυθεντικά). Ο λόγος;

Αν δε το καταλάβατε ακόμη, για να τραβάνε τα λεφτά που του καταθέτουν στον λογαριασμό του από το ATM, να κρατούν ένα μέρος δικό τους, και να του δίνουν τα υπόλοιπα στο χέρι. Ένα θύμα φίλος μου το δέχθηκε με τις προτροπές και των υπόλοιπων υπαλλήλων, όταν του είπα γιατί γίνεσαι συνεργός σε κάτι 100% παράνομο που δε σε συμφέρει ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ, μου είπε ότι έχει ανάγκη τα 300 ευρώ που θα παίρνει το μήνα.

Με τις υγείες μας. 

Εντάξει όποιος κάτσει και δίνει στοιχεία από τραπεζικές κάρτες είναι άξιος της μοίρας του. Δεν πειράζει φίλε τι να κάνουμε. Από οτι φαίνεται σε λίγο θα υπογράφεται και σύμβαση εργασίας που θα λέει οτι ο εργαζόμενος θα δίνει την γκόμενά του στον εργοδότη για συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Αφού υπάρχουν άτομα που το δέχονται.... Το μόνο που ελπίζω είναι να μην γενικευτεί η κατάσταση και να παραμείνει κάτι μεμονωμένο.

Είναι εύκολο να κατακρίνουμε την απόφαση κάποιου να δεχθεί να πάρει μέρος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν δεν έχουμε παιδιά και άμεσες υποχρεώσεις.

Θεωρώ ότι κακώς ο φίλος δέχθηκε να δώσει κάρτα, αλλά από την άλλη εγώ δεν έχω να ταΐσω κάποιον πέρα από τον εαυτό μου.

Στο εν λόγω περιστατικό δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία ούτε για παιδιά και σκυλιά ούτε τίποτε άλλο. Ανέφεραν κάποιοι πριν οτι σε κάποιες περιπτώσεις πηγαίνει ο υπάλληλος κάνει ανάληψη τα χρήματα και τα δίνει πίσω, άντε σε εκείνες τις περιπτώσεις να το δεχτώ. Εδώ μιλάμε οτι ο άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση με το pin σου και να κάνει οτι θέλει στον λογαριασμό σου, ακόμα δεν ξέρεις τι κουμάσι είναι ο εργοδότης και κάθεται και ζητάει pin απ' τους εργαζομένους, αν είναι ας τους πει να κάνουν ανάληψη και να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα (που και πάλι πολύ κακώς το λένε) αλλά εδώ μιλάμε για άλλο επιπεδο πλέον, αν μεθαύριο εξαφανιστούν παραπάνω χρήματα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή έχεις μπλεξίματα και μπελάδες να δω ποιος θα φταίει.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε οτι ο άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση με το pin σου και να κάνει οτι θέλει στον λογαριασμό σου, ακόμα δεν ξέρεις τι κουμάσι είναι ο εργοδότης και κάθεται και ζητάει pin απ' τους εργαζομένους, αν είναι ας τους πει να κάνουν ανάληψη και να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα (που και πάλι πολύ κακώς το λένε) αλλά εδώ μιλάμε για άλλο επιπεδο πλέον, αν μεθαύριο εξαφανιστούν παραπάνω χρήματα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή έχεις μπλεξίματα και μπελάδες να δω ποιος θα φταίει.

αδυνατώ να το πιστέψω αυτό με την κάρτα και το ebanking.

αλλά αυτό λύνεται εύκολα. τα δίνεις και μόλις λείψει € κάνεις μήνυση για κλοπή. θα βρεθεί αμέσως. φροντίζεις μετά να πάρει και διάσταση το θέμα...

περιμένω τον πρώτο ΜΑΛΑΚΑ που θα μου πει ότι τα λέω αυτά επειδή είμαι βολεμένος και δεν έχω ανάγκες και στόματα να θρέψω.

(μου το έχουν πει δηλαδή)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...