Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν το email που εχει βγαλει καποιος στο πανεπιστημιο  Αθηνών οσο ειναι φοιτητης σβηνεται με την αποφοιτηση; Ρωτησα μια υπευθυνη πραγματικα κατι ασυναρτησιες μου ειπε, ρωτησα τη γραμματεια μου ειπαν δεν ξερουν.. μηπως ξερει κανεις εδω; Γιατι αν ειναι να το σβηνουν δεν εχει νοημα να εχεις μια διευθυνση που θα σβηστει συντομα.. θα σε χασουν ολοι οσοι ειχες επαφη μεσω αυτου του mail χωρια οτι μπορεις να χασεις καποια σημαντικα email.

Δημοσ.

ειχα ρωτησει και εγω και μου ειπαν πως σβηνεται αλλωστε αυτο το εχεις για να ενημερωνεσαι και να επικοινωνεις ευκολα με τους καθηγητες και την γραμματεια

δεν το εχεις σαν βασικο email, τουλαχιστον εγω

Δημοσ.

ειχα ρωτησει και εγω και μου ειπαν πως σβηνεται αλλωστε αυτο το εχεις για να ενημερωνεσαι και να επικοινωνεις ευκολα με τους καθηγητες και την γραμματεια

δεν το εχεις σαν βασικο email, τουλαχιστον εγω

και εγω για καθηγητες το θέλω και επειδη κανω μια ερευνα και σκοπευω να κανω κι αλλες θα ηθελα να εχω ενα σοβαρο mail και οχι gmail αλλα αν ειναι να τους χασω ολους αυτους καλυτερα να μην ασχοληθω ποτε με αυτο το mail..

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει είναι η σοβαρότητα της έρευνάς σου και όχι ότι το e-mail σου δεν είναι από κάποιο πανεπιστήμιο. Όταν και αν με το καλό γίνεις καθηγητής ή τέλος πάντων δουλεύεις σε κάποιο πανεπιστήμιο, τότε θα πάρεις και e-mail από εκεί. Πάντως κι εγώ αυτό ξέρω, όταν τελειώσεις με τη σχολή το mail σβήνεται, όπως και θα έπρεπε άλλωστε.

• Like 2
Δημοσ.

Όλα τα institutional emails εννοείται πως σβήνονται με την αποφοίτηση κάποιου από το πανεπιστημιακο ίδρυμα, εξάλλου με τα συγκεκριμένα emails έχεις και κάποια παραπάνω προνόμοια σε κάποιες περιπτώσεις, αποφοίτηση σημαίνει και τερματισμός συνεργασίας με το πανεπιστήμιο οπότε και διαγραφή του e-mail.

• Like 1
Δημοσ.

Σβήνεται και αν εισαι μεταπτυχιακός και αν εισαι διδάκτορας του πανεπιστημίου; 
@Kercyn προφανως να ναι σοβαρή η έρευνα, αλλα όταν στελνεις mail πχ σε ενα ερευνητικο κεντρο του εξωτερικου θα κανεις καλυτερη εντυπωση με το να χεις @med.uoa.gr παρά hotmail..

Δημοσ.

$10 κοστίζει να αγοράσεις ένα domain και συνήθως σου δίνουν 5 διευθύνσεις email.

Πχ κατοχυρώνει www.mylastname.com στην google και σου δίνει ημέηλς: οτιναναι@mylastname.com

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

@Kercyn προφανως να ναι σοβαρή η έρευνα, αλλα όταν στελνεις mail πχ σε ενα ερευνητικο κεντρο του εξωτερικου θα κανεις καλυτερη εντυπωση με το να χεις @med.uoa.gr παρά hotmail..

Το όλο νόημα που θέλω να περάσω είναι ότι αν η έρευνα είναι σοβαρή και σωστή κλπ, δε νομίζω ο άλλος να κάτσει και να πει "καλή η έρευνα, αλλά έχει gmail ρε παιδί μου".

• Like 4
Δημοσ.

Όλα τα institutional emails εννοείται πως σβήνονται με την αποφοίτηση κάποιου από το πανεπιστημιακο ίδρυμα.

Δεν ισχυει σε ορισμενα πανεπιστημια του εξωτερικου, εχω ακομα email εν ενεργεια.

Αν και συμφωνω η καλυτερη λυση ειναι custom email αν ντε και καλα θελεις επισημο email.

Just for the record ομως, υπαρχουν διευθυνταδες και καθηγηταδες εκει εξω που συνεννοουνται με yahoo/hotmail/gmail, μην αγχωνεστε.

Δημοσ.

Just for the record ομως, υπαρχουν διευθυνταδες και καθηγηταδες εκει εξω που συνεννοουνται με yahoo/hotmail/gmail, μην αγχωνεστε.

Ναι σύμφωνοι. Απλά αν είσαι ερευνητής το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις register σε ιστοσελίδες όπως researchgate ή να έχεις πρόσβαση σε ορισμένα journals.

Όταν τελειώσεις μεταπτυχιακό/διδακτορικό σβήνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως το σοβαρο email κρινεται περισσοτερο απο το username σου παρα απο το domain. Δηλαδη δεν θα στειλεις για δουλεια απο "[email protected]", εξυπακουεται. Κατα τα αλλα νομιζω δεν ειναι τοσο σημαντικο ζητημα. 

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω πως το σοβαρο email κρινεται περισσοτερο απο το username σου παρα απο το domain. Δηλαδη δεν θα στειλεις για δουλεια απο "[email protected]", εξυπακουεται. Κατα τα αλλα νομιζω δεν ειναι τοσο σημαντικο ζητημα. 

Αν είναι γαύρος ο εργοδότης παίζει να έχεις και αβάντα όμως :P

Κατά τα άλλα, μου έλεγε πρόσφατα ένας εργοδότης για την ξεφτίλα με διάφορα emails νέων που του στέλνουν βιογραφικά και του έστειλαν από ένα email που ήτανε katerinaki_sweεty@ μπλαμπλα.com. Γελάσαμε και λίγο.

Δημοσ.

Με 20 ευρω για δυο χρονια αγορζαεις δικο σου domain και με αλλα τοσα ή λιγο παραπανω φιλοξενια του απο εταιρεια που ασχολειται με αυτα και εισαι ησυχος .

Εχω φτιαξει 6-7 emαil με καταληξη το δικο μου domain.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα το δικο μου λειτουργει κανονικα μετα απο 2 χρονια αποφοιτησης..

μολις το τσεκαρα..

πανεπιστημιο κρητης..

Δημοσ.

και εγω για καθηγητες το θέλω και επειδη κανω μια ερευνα και σκοπευω να κανω κι αλλες θα ηθελα να εχω ενα σοβαρο mail και οχι gmail αλλα αν ειναι να τους χασω ολους αυτους καλυτερα να μην ασχοληθω ποτε με αυτο το mail..

Αν κάνεις έρευνα για τη σχολή σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές του δικτύου και να ζητήσεις παράταση σε τυχόν αυτόματη λήξη.

Μετά το πέρας της έρευνας, αν δεν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα, μη βασιστείς ότι θα το έχεις για πάντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...