rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αυτό που γίνεται με τους συμβασιούχος χρόνια τώρα προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως...αφού ξέρεις ότι η σύμβασή σου έχει ημερομηνία λήξης, αντί να πεις κι ευχαριστώ που στην ανανεώσανε έστω μία, δύο, τρεις φορές αντί να πάρουν κάποιον άλλον ζητάς να σε κάνουν και μόνιμο; Δε το ζητανε ετσι στο κουτουρου, τους υποσχεσθηκαν να τους μονιμοποιησουν, γιαυτο μπηκαν, όχι για ενα απλο 8μηνο. Για να εξασφαλιστουν εφ ορου ζωης. Λενε ότι τιο μισο Δημοσιο ετσι εχει διοριστεί, με προεκλογικες προσληψεις, αρχικα συμβασιουχων μετα μονιμοποιηθεντων.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γιατι υπαρχει πεινα και αυτο το εκμεταλευονται δημαρχοι-κυβερνησεις.Πολλοι συμβασιουχοι καλυπτουν παγιες και διαρκεις αναγκες και παλαιοτερα υπηρχε νομοσχεδιο για την μετατροπη των συμβασιουχων σε αοριστου χρονου. Αυτο που πρεπει να ρωτας κανονικα ειναι,γιατι υπαρχουν συμβασιουχοι και οχι μονιμοι εργαζομενοι σε τοσο νευραλγικους τομεις οπως ειναι η καθαριοτητα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή όχι η μονιμότητα. Σε μένα κάνει λίγο βόλεμα αυτό το να ξεκινάς συμβασιούχος με ημερομηνία λήξης και στην πορεία να γίνεσαι μόνιμος. Ίσως θα ήταν καλύτερα να δουλέψει και κάποιος άλλος. Δε το ζητανε ετσι στο κουτουρου, τους υποσχεσθηκαν να τους μονιμοποιησουν, γιαυτο μπηκαν, όχι για ενα απλο 8μηνο. Για να εξασφαλιστουν εφ ορου ζωης. Λενε ότι τιο μισο Δημοσιο ετσι εχει διοριστεί, με προεκλογικες προσληψεις, αρχικα συμβασιουχων μετα μονιμοποιηθεντων. Το υποσχέθηκαν επίσημα εννοείς ή ανεπίσημα;
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το υποσχέθηκαν επίσημα εννοείς ή ανεπίσημα; Δεν υπαρχει επισημη υποσχεση. Τα ρουσφέτια οπως ξερεις είναι ανεπίσημα 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μολις τελειωσουν σχολανε! Οποτε κοιτανε να τελειωσουν γρηγορα. Οι υπολοιποι συνάδελφοι τους στο δημο εχουν κανονικο ωραριο/οχταωρο. Γιαυτο και ολοι επιδιωκουν να πανε σκουπιδιαρα... μην επιμενεις ο πατερας μου ηταν στην καθαριοτητα 6 ωρες και 40 λεπτα δουλευε
angelponiros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ωράριο είναι 6 ώρες & 30 λεπτά στα βαρεα και ανθυγιεινα στην καθαριότητα όχι στα γραφεία. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιους δήμους σε άλλους οχι, αν τελειώσεις τον τομέα στην σκουπιδιάρα σχολας. Αλλά όταν εισαι σε απορριμματοφώρο βρέχει χιονίζει συνεχίζεις κανονικά ενώ οι σκούπες οχι
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 μην επιμενεις ο πατερας μου ηταν στην καθαριοτητα 6 ωρες και 40 λεπτα δουλευε Eμενα ειναι ο κολλητος μου. Κανενας στη σκουπιδιαρα δε δουλευει 6 ωρες και 40 λεπτα. 4 ωρες max το πρωι στη σκoυπιδιαρα και ξεμπερδευουν. Το ωράριο είναι 6 ώρες & 30 λεπτά στα βαρεα και ανθυγιεινα στην καθαριότητα όχι στα γραφεία. Kαι ποιο ειναι το ωραριο γιαυτους που ειναι στη καθαριοτητα μεν αλλα όχι στη σκουπιδιαρα, δηλαδή κανουν άλλες εργασιες?
angelponiros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ωραριο θεωρητικά πάντα, ξεκινάει στις 6 το πρωί και τελειώνει 12.30 για οδοκαθαριστές και λοιπές εργασίες οπως μάζεμα μπάζα, κλαδιά πράσινο κτλ.
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Eμενα ειναι ο κολλητος μου. Κανενας στη σκουπιδιαρα δε δουλευει 6 ωρες και 40 λεπτα. 4 ωρες max το πρωι στη σκoυπιδιαρα και ξεμπερδευουν. Kαι ποιο ειναι το ωραριο γιαυτους που ειναι στη καθαριοτητα μεν αλλα όχι στη σκουπιδιαρα, δηλαδή κανουν άλλες εργασιες? Επειδή και εγώ ξέρω δεν είναι αυτό το ωράριο ή την κοπανανε ή τους διώχνει ο προϊστάμενος γιατί δεν έχει άλλες δουλειές. Το ωράριο για όλους τούς εργάτες είτε σκουπίδια είτε τεχνικές υπηρεσίες κλπ είναι 6 ώρες και 40 λεπτά
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το ωραριο θεωρητικά πάντα, ξεκινάει στις 6 το πρωί και τελειώνει 12.30 για οδοκαθαριστές και λοιπές εργασίες οπως μάζεμα μπάζα, κλαδιά πράσινο κτλ. Το ωράριο για όλους τούς εργάτες είτε σκουπίδια είτε τεχνικές υπηρεσίες κλπ είναι 6 ώρες και 40 λεπτά Ποιες 6 το πρωι, και στις 4 ακουω τη σκουπιδιαρα στη γειτονια μου, λοιπον θα ρωτησω το κολλητο μου μολις τον δω και θα σας πω ακριβως τι ισχυει (από τοτε που παντρευτηκε ψιλοχαθηκαμε...)
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ποιες 6 το πρωι, και στις 4 ακουω τη σκουπιδιαρα στη γειτονια μου, λοιπον θα ρωτησω το κολλητο μου μολις τον δω και θα σας πω ακριβως τι ισχυει (από τοτε που παντρευτηκε ψιλοχαθηκαμε...) 6 ειναι η 1η πρωινη φυσικα εχει και το βραδυ βαρδια
παπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αυτό που γίνεται με τους συμβασιούχος χρόνια τώρα προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως...αφού ξέρεις ότι η σύμβασή σου έχει ημερομηνία λήξης, αντί να πεις κι ευχαριστώ που στην ανανεώσανε έστω μία, δύο, τρεις φορές αντί να πάρουν κάποιον άλλον ζητάς να σε κάνουν και μόνιμο; Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τους εχουν σε ορισμενου χρονου.
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 6 ειναι η 1η πρωινη φυσικα εχει και το βραδυ βαρδια Aυτοι που δουλευουν 4 τα χαραματα θεωρούνται βραδυνη βαρδια? Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τους εχουν σε ορισμενου χρονου. Γιατι οι αοριστου ουσιαστικα είναι μονιμοι.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τους εχουν σε ορισμενου χρονου. Άλλο αυτό, για ορισμένου πήγανε από την αρχή όμως.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Aυτοι που δουλευουν 4 τα χαραματα θεωρούνται βραδυνη βαρδια? Γιατι οι αοριστου ουσιαστικα είναι μονιμοι. ε ναι που το παραλογο γενικα μετα τις 10 ειναι βραδινη οχι ακριβως μπορουν να απολυθουν αλλα ειναι πολυ δυσκολο ενω οι μονιμοι οχι, βασικα οσοι ειναι αοριστου το κανουν λογο μισθου τουλαχιστον παλιοτερα παιρνουν πιο πολλα αλλα εχουν λιγοτερη συνταξη και εφαπαξ, θημαμαι ο πατερας μου ειχε παρει σαν αοριστου 1000 ευρω συνταξη και 10000 εφαπαξ και ενας γνωτος μονιμος με τα ιδια χρονια 1470 συνταξη και 30000 εφαπαξ Άλλο αυτό, για ορισμένου πήγανε από την αρχή όμως. αοριστου γινεσαι μετα απο καποιος συνεχόμενες συμβασεις παλιοτερα τωρα εχει αλλαξει ο νομος φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως πχ η δεη που ειχα κανει μεσω ασεπ σε επαιρνε αοριστου και μετα απο 2 χρονια αν ησουν οκ γινοσουν μονιμος 1
DrLo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Οι κάδοι στη γειτονιά μου παραμένουν στο ίδιο χαλί btw Υπερωρίες δεν έκαναν σίγουρα, τη μέρα δεν είδα απορριματοφόρο. Αν στο δήμο σου μάζεψαν τα σκουπίδια τόσο γρήγορα χωρίς υπερωρίες σημαίνει απλά ότι έχετε υπεραριθμους και σπατάλη πορων Τα ρουσφέτια οπως ξερεις είναι ανεπίσημα Παλιά αυτά. Τώρα είναι επίσημα και τα ανακοινώνει και ο πρωθυπουργός με καμάρι και δε τρέχει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα