Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αφού έκλεισε, εδώ και πολύ καιρό ,το τηνιακό υπάρχει κάτι αντίστοιχο για όλες τις ώρες, για κάθε εποχή και για κάθε κατηγορία ανθρώπων;

Δημοσ.

Φίλε νομίζω ξαναλειτουργεί!! Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είμαι Ελλάδα αλλα δεν θέλω να πιστέψω ότι έκλεισε για πάντα..

Δημοσ.

Φίλε νομίζω ξαναλειτουργεί!! Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είμαι Ελλάδα αλλα δεν θέλω να πιστέψω ότι έκλεισε για πάντα..

http://www.tinostoday.gr/2017/06/blog-post_379.html

https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF/208031509229160

ΥΓ: Μήπως αυτό το ''κλείνουμε'' ήταν διαφημιστικό τρικ;; Είχε την ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο;;

Δημοσ.

Το οτι άνοιξε πάλι δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είναι ένα αρκετά καλό στέκι ειδικά για καλοκαίρι.

Δημοσ.

Ανοιξε βλεπω λεει υπο νεα διευθυνση.

Αραγε θα κρατήσουν τις τοσο χαμηλες τιμες που ειχε;

Αχ τι μνημες! Ολα τα φοιτητικα χρονια, μετα απο βολτα στα Εξαρχεια παμε Τηνιακο για μεζεδακια κ μπυρα.

Δημοσ.

Το Τηνιακό δεν είναι και δε θα είναι ποτέ το ίδιο όπως τότε, που το δούλευαν τα μπαρμπάδια που σε έγραφαν κανονικά και περίμενες ακόμα και πάνω από μισή ώρα για να έρθουν να σε ρωτήσουν αγενέστατα τι θέλεις να πάρεις.

Τότε που τα μπουκάλια μπίρας ακροβατούσαν στα τραπέζια και κανείς δεν έμπαινε στη διαδικασία να τα μαζέψει, αντ' αυτού συνέχιζαν να ακουμπάνε κι άλλα με αποτέλεσμα να πέφτουν τα ακριανά και να σπάνε.

Τότε που το προπολεμικό κατεψυγμένο τυροπιτάκι σε πήγαινε αίμα.

Τότε που το καραφάκι ούζο είχε 4€.

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

• Like 4
Δημοσ.

Το σερβις ηταν παντα πιο αργο και απ'τον θανατο. Και η καθαριοτητα των τραπεζιων ανυπαρκτη. Η ποικιλια ηταν ισα για να σου κοψει την πεινα και οχι για γαστρονομικες απολαυσεις.

Αλλα δεν μας ένοιαζε τοτε. Ολοι περνουσαν καλα. Το θεμα ηταν η παρεα, καθως το Τηνιακο ηταν το meeting point της νεολαιας αλλα και των παλιων ροκαδων.

• Like 5
Δημοσ.

Την "ποικιλία" πρέπει να είχε επιμεληθεί κάποιος τεράστιος σεφ. Κεφτές με 1% κρέας και το υπόλοιπο 99 ψίχα. Φετάκια ψωμιού με τυρί!!!;;;. Αλλά όπως προείπαμε μετρούσε η φάση και η παρέα. Όλα τα λεφτά ήταν και τα κλασικά τραπεζοκαθίσματα που αν έκανες το λάθος και τα κουνούσες ελάχιστα, γινόταν χαμός.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι πολλές φορές που οι μπαρμπαδες φώναζαν όταν έπεφταν τα μπουκάλια κι όταν τους έπεφταν από τον δίσκο τους, κάναμε πλάκα και χειροκροτουσαμε όλοι!

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια είχε χαλάσει από άποψη κόσμου και τις τιμές τις είχε ψιλοανεβάσει.

Δημοσ.

Κι αφού έχει τόση ζήτηση γιατί κλείνει; Κορόιδα είναι;

Η πραγματικη απορια ειναι γιατι δεν το ειχε σφραγισει τοσα χρονια το υγειονομικο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...