Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πραγματικη απορια ειναι γιατι δεν το ειχε σφραγισει τοσα χρονια το υγειονομικο.

κανεις δεν ενδιαφερθηκε να κανει τον κοπο φαινεται...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανοιξε βλεπω λεει υπο νεα διευθυνση.

Αραγε θα κρατήσουν τις τοσο χαμηλες τιμες που ειχε;

Αχ τι μνημες! Ολα τα φοιτητικα χρονια, μετα απο βολτα στα Εξαρχεια παμε Τηνιακο για μεζεδακια κ μπυρα.

ΕΛΠΙΖΩ να εχουν κρατησει με το χυμα κοκκινο κρασακι

εξαιρετικη νερομπογια για βαψιμο τοιχων

Δημοσ.

Ειναι ανοιχτο λεμε!

(Και οπως ειδα στις φωτο απο το λινκ της προηγούμενης σελιδας, φαινεται να εχουν αλλαξει και τραπεζακια/καρεκλες. Μακαρι να βελτιωσαν και την καθαριοτητα.)

Δημοσ.

Το Τηνιακό δεν είναι και δε θα είναι ποτέ το ίδιο όπως τότε, που το δούλευαν τα μπαρμπάδια που σε έγραφαν κανονικά και περίμενες ακόμα και πάνω από μισή ώρα για να έρθουν να σε ρωτήσουν αγενέστατα τι θέλεις να πάρεις.

Τότε που τα μπουκάλια μπίρας ακροβατούσαν στα τραπέζια και κανείς δεν έμπαινε στη διαδικασία να τα μαζέψει, αντ' αυτού συνέχιζαν να ακουμπάνε κι άλλα με αποτέλεσμα να πέφτουν τα ακριανά και να σπάνε.

Τότε που το προπολεμικό κατεψυγμένο τυροπιτάκι σε πήγαινε αίμα.

Τότε που το καραφάκι ούζο είχε 4€.

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

Σε δραχμές πληρώναμε, τι €;;;;
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ το πρόλαβα στα τελευταία του πριν αρχίσει να χαλάει, και ήταν τα πρώτα χρόνια του ευρώ.

Όταν είχαμε δραχμές ήμουν έφηβος ακόμα.

Δημοσ.

Καλο ηταν που έκλεισε αυτή η υγειονομική ντροπή με τις απαράδεχτες τουαλέτες....

Θυμαμαι την πρωτη φορα που πηγα, καπου αρχες 2000. Οταν ειδα την τουαλετα, θυμηθηκα την σκηνη απο το Desperado. Και στο δημοτικο μας λεγανε πως οτι γινεται στις ταινιες ειναι ψεματα..

https://youtu.be/7AQ7Lv6ekR8

• Like 1
Δημοσ.

Εγω νομιζα το καταστημα με τα επιπλα...

:shock:  :shock:

Χαχαχαχα και εγώ το ίδιο.... και λέω καλά τόσο ενδιαφέρον πια για επιπλαδικο που έκλεισε ; :-)

Δημοσ.

Επανέρχομαι ,επισκέφθηκα το Τηνιακό πρόσφατα. Η μπύρα έφτασε στα 2€. Οι έξω καρέκλες και τραπέζια αντικαταστάθηκαν με καινούρια. Η ποικιλία σε εμφάνιση έμοιαζε στην παλιά αλλά ήταν πιο μικρή και πιο πρόχειρη στα 4,5€. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι πλέον πριν πας εκεί πέρνα από κανένα σουβλατζίδικο να φας καλά και συνέχισε Τηνιακό για μπυρόνια και μόνο.

Αν και σκέφτομαι να του δώσω άλλη μια ευκαιρία αργότερα.

Δημοσ.

Εγώ την έβγαζα στου Τέλη στην αρχή της Ευριπίδου. Δυο τρεις μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα πάνω σε τηγανητές πατάτες με ένα χιλιάρικο. Άραγε είναι ακόμη ανοιχτός;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γινόταν στο Τηνιακό τα τελευταία χρόνια αλλά έχω να πάω από τότε που η μπύρα κόστιζε 100 δρχ, η "ποικιλία" (δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω σε αυτή) κάπου τα διπλάσια, ο ιδιοκτήτης που σε "έγραφε" γενικότερα, το τραπέζι που ορισμένες φορές (αν όχι συχνότερα) ήταν μπίχλα και φυσικά οι ξανθιές (*) που περιτριγύριζαν το τραπέζι.

Θα μου πεις τώρα γιατί πηγαίναν κάποιοι; Γιατί πουλούσε τις μπύρες όσο σχεδόν τις έπαιρνες από το περίπτερο. Οπότε όσοι δεν είχαν χρήματα να πάνε να κάτσουν κάπου και ήταν να πάνε να τις πιούνε σε ένα παγκάκι, πηγαίναν από εκεί. Επίσης ήταν και στέκι για ορισμένους μετά από πορείες κλπ.

(*)

κατσαρίδες

Δημοσ.

προβλήματα που έχει ο κόσμος.....

το κάναμε θέμα που έκλεισε (τελικά όχι) ένα μαγαζάκι. συμφορά που μας βρήκε.

Δημοσ.

προβλήματα που έχει ο κόσμος.....

το κάναμε θέμα που έκλεισε (τελικά όχι) ένα μαγαζάκι. συμφορά που μας βρήκε.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ δεν ήθελα να κλείσει (ασχέτως αν έκλεισε τελικά ή όχι) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...