jgeorgiou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 28 βαθμοί είναι εντός προδιαγραφών , τότε το σύστημα μάλλον είναι "στριμωγμένο" & "ζεστό" οπότε υπερθερμαινεται από χαμηλότερους βαθμούς . η cpu αυτή νομίζω είναι πανω από 100watts , οπότε θέλει καλή ψύκτρα & καλά αεριζόμενο κουτί , ποιο ακριβώς μοντέλο είναι?? Πλέον οι 8πυρηνοι RYZEN για να καταλάβεις έχουν μικρότερο TDP
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 28 βαθμοί είναι εντός προδιαγραφών , τότε το σύστημα μάλλον είναι "στριμωγμένο" & "ζεστό" οπότε υπερθερμαινεται από χαμηλότερους βαθμούς . η cpu αυτή νομίζω είναι πανω από 100watts , οπότε θέλει καλή ψύκτρα & καλά αεριζόμενο κουτί , ποιο ακριβώς μοντέλο είναι?? 65w τρωει. ο 4200+ ειναι
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Να τα βάλουμε λίγο σε τάξη. Εχει μπει ολοφρεσκια θερμοαγωγιμη (arctic mx-4) σε γραφικων, επεξεργαστη και southbridge amd athlon 64 x2 (coolermaster cm12v ψυκτρα) radeon hd 3650 μητρικη hp (ειναι hp το desktop) Ειτε ειμαι σε live cd ειτε μεσα σε windows, επεξεργαστης και γραφικων φτανουν 50-60 βαθμους περιπου. Αν μπω σε κανα απλο παιχνιδι σε low γραφικα, αεροπλανο μεσα! Ο επεξεργαστης πχ φτανει και 80 βαθμους! Τι μπορει να φταιει? Και μιλαμε για το παιχνιδι need for speed most wanted το παλιο Επισης δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. Τα ιδια. Επισης ολοι οι drivers καθαροι και ενημερωμενοι και ο σκληρος τεσταρισμενος με hd sentinel. Απλα αυτο δεν το εκανε πιο παλια Ττοφοδοτικό-drivers δεν έχουν καμία σχέση με τις θερμοκρασίες. Εβαλα παστα με την σωστη διαδικασια. Καθαρισμος με αλκοολ, μια σταγονα φακης, χωρις απλωμα κτλ κτλ. 10 χρονια φτιαχνω υπολογιστες. Το κουτι ειναι το αρχικο της hp το οποιο οκ ναι ειναι λιγο στριμωγμενα μεσα. Hp pavillion a6000 Δηλ. γιατί μέγεθος φακής μιλάμε? Αν είναι η κλασική φακούλα αυτή είναι μικρή και έβαλες μικρή ποσότητα πάστας. Θέλεις 2 φακές. 50 βαθμούς έχει ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών? Τι απλό παιχνιδάκι μιλάμε. Πόσο πηγαίνει το load? Όλα αυτά έχουν σημασία.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 τοση. 50-60 εχουν και τα 2 και επεξεργαστης και γραφικων σε idle. αναφερομαι για το nfs most wanted το παλιο του 2005 το οποιο το εχω τερμα low. παιζω και μετα απο καποια λεπτα αρχιζει να κανει βολτα το αεροπλανο μεσα. το fan του επεξεργαστη δινει πονο. κοιταω θερμοκρασιες επιτοπου και ο επεξεργαστης εχει φτασει 82 βαθμους και γραφικων 70κατι.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αυτό δεν είναι μέγεθος φακής. Είναι παραπάνω. Σε idle η κάρτα γραφικών έχεις αρκετούς. Ούτε λάπτοπ να ήταν. Και για τον επεξεργαστή σε idle επίσης πολλοί είναι. Είτε δεν πατά καλά η ψύκτρα είτε αυτή είναι για πέταμα.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κανενα ανεμιστηρα εχει το κουτι? Φυσημα με blower εχει πεσει η εχει σκονη?
countass Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Με ανοιχτό το καπάκι τι διαφορές έχεις;βάλε και τον ανεμιστήρα τον πτυσσόμενο που έχει ο φίλος στο ποστ πιο πάνω,να φυσάει στη μητρική απ τα 2 μέτρα και δες πάλι.Αν κάνει δουλειά,πες μου μήπως πάρω κι εγώ έναν με 10 ευρώ να τον έχω
Alexlooker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 ΛΟΙΠΟΝ, οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα για την ψυκτρα (σε αποδοση την κοβω πανω-κατω οσο η μαμα) σε Athlon x2 7750 τον χειμωνα σε full load τουs 80c τουs ειχε για πλακα.
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Λοιπον. Πρωτα απολα σας ευχαριστω. Δευτερον. Το κουτι το εχω κανει κρυσταλλο μεσα. Ουτε ιχνος σκονης δεν υπαρχει. Επισης, για καποιο λογο ενω εβαλα ςνταξει την ψυκτρα, δεν πατουσε τελειως καλα. Επισης, η παστα δεν ειχε απλωθει σε ολο το τσιπ. Επισης παλι, ενα fan παιρνει πισω για να βγαζει, δεν παιρνει μπροστα το κουτι. Τελος, η γραφικων ενταξει ειναι τελικα. Εψαξα στο internet. Μπηκα στο παιχνιδι και voila! Δεν μου εκανε πτησεις με το αεροπλανο. Σε idle τωρα ο επεξεργαστης παιζει 50 και η καρτα 47! Οποτε μια καλυτερη ψυκτρα και ειμαστε σενιοι. Επισης παρατηρησα την θερμοκρασια του δωματιου. Με το που εσβησα το aircondition, ανεβαιναν οι θερμοκρασιες στο pc 1
ChimairaX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ρε σείς.. Χθες με την ψύκτρα της υπογραφής μου με ανεμιστήρες στο 100%... (Τεσταρισμένο στο μεταξύ 2 χρόνια τώρα σχεδόν σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος 20-30 βαθμούς idle. Ανεμιστήρες 30-40% πάντα.) Χθες 3 το μεσημέρι όταν ο ήλιος βάραγε καρφί το πατζούρι μου. 41 ΒΑΘΜΟΥΣ IDLE!! Τρελάθηκα! Στο δωμάτιό μου δεν πλησίαζε άνθρωπος, δεν έχω ιδέα πόσους βαθμούς είχα μέσα στο δωμάτιο. Παράτησα το pc και το δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι. Η αερόψυξη δε νομίζω να κάνει θαύματα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ζεστό αέρα έχεις εισαγωγή; Ζεστό αέρα έχεις εξαγωγή. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψυχθεί το pc με τέτοια θερμοκρασία περιβάλλοντος. Απλή φυσική. Το ίδιο πράμα και για τον άνθρωπο, αν βάλει ανεμιστήρα σε δωμάτιο με υπερβολική ζέστη, καυτό αέρα θα ρίχνει. Και οι FX μας φημίζονται για τις ικανότητες barbeque που διαθέτουν.
toyo73 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ρε σείς.. Χθες με την ψύκτρα της υπογραφής μου με ανεμιστήρες στο 100%... (Τεσταρισμένο στο μεταξύ 2 χρόνια τώρα σχεδόν σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος 20-30 βαθμούς idle. Ανεμιστήρες 30-40% πάντα.) Χθες 3 το μεσημέρι όταν ο ήλιος βάραγε καρφί το πατζούρι μου. 41 ΒΑΘΜΟΥΣ IDLE!! Τρελάθηκα! Στο δωμάτιό μου δεν πλησίαζε άνθρωπος, δεν έχω ιδέα πόσους βαθμούς είχα μέσα στο δωμάτιο. Παράτησα το pc και το δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι. Η αερόψυξη δε νομίζω να κάνει θαύματα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ζεστό αέρα έχεις εισαγωγή; Ζεστό αέρα έχεις εξαγωγή. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψυχθεί το pc με τέτοια θερμοκρασία περιβάλλοντος. Απλή φυσική. Το ίδιο πράμα και για τον άνθρωπο, αν βάλει ανεμιστήρα σε δωμάτιο με υπερβολική ζέστη, καυτό αέρα θα ρίχνει. Και οι FX μας φημίζονται για τις ικανότητες barbeque που διαθέτουν. Σε δωματιο χωρις κλιματισμο με 32-35 βαθμους, τι να σου κανει το κακομοιρο.Ασε που εαν παιζεις χωρις κλιμα, το pc ανεβαζει και αλλο την θερμοκρασια και γινεται σαουνα ο χωρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα