livefreeordie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 ενταξει καταλαβα! οι μισες απαντησεις καθονται και μου τη λενε επειδη δεν εχω "πτυχιο", διοτι τα "πτυχια" τα παιρνεις μονο απο τριτοβαθμια εκπαιδευση (ασχετα που οπως προανεφερα και το ιδιο το υπ. παιδειας στην ιστοσελιδα του, καθως και το εθνικο πλαισιο προσοντων, το αναγνωριζουν ως πτυχιο επιπεδου 4) αντι να μου απαντησουν στο ερωτημα μου! bilya δε θυμαμαι να ειπα πουθενα "εχω πτυχιο πληροφορικης", αντιθετως, εγραψα (δυο φορες κιολας) πως εχω πτυχιο ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑ.Λ. τα αγγλικα, παρ'ολο που εχω μονο το lower (michigan), τα μιλαω με ιδιαιτερη ευκολια ευχαριστω επισης οσους με συμβουλεψαν! πτυχιο επιπεδου 4= απολυτηριο λυκειου. οτι ονομασια κι αν εχει. αυτην ειναι η αξια του κι αυτο και το νοημα του. κανεις δεν σου την λεει που δεν εχεις πτυχιο αλλα οτι αυτο που εχεις δεν ειναι πτυχιο αλλα ουσιαστικα ενα απολυτηριο με εξειδικευση.
DrNick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου; Χρειάζεται χαμηλό σχετικά κεφάλαιο. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Θα κράξουν αρκετοί αλλά μπορείς να κάνεις μια αρχή από μια επιχείρηση σχετική με την τεχνολογία, το αντικείμενό σου δηλαδή. Πχ πλαίσιο, public, Γερμανός, vodafone κλπ που συχνά πυκνά ζητάνε και παίρνουν κόσμο. Αν το κατέχεις μπορείς να το κυνηγήσεις και μόνος σου ανεπίσημα στην αρχή (και όχι μόνο ίσως...) κάνοντας επισκευές, αναβαθμίσεις κλπ σε φίλους και συγγενείς. Άλλες λύσεις που αναφέρθηκαν ήδη είναι ο τουρισμός, αν και για φέτος είναι κάπως αργά και μετά τα κλασσικά διανομές, delivery, service, τηλεφωνικά κέντρα κλπ. Γενικά ξέρεις να κάνεις κάτι; Σου αρέσει κάτι; Καλή τύχη όπως και να'χει! Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου; Χρειάζεται χαμηλό σχετικά κεφάλαιο. Για κάτι σοβαρό δεν είναι και χαμηλό το κεφάλαιο που χρειάζεται, χώρια που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος! 1
kr0m Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου; Χρειάζεται χαμηλό σχετικά κεφάλαιο. οχι δεν το εχω σκεφτει! θα μπορουσες παρακαλω να μου δωσεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες; θα το ψαξω βεβαιως το θεμα! Θα κράξουν αρκετοί αλλά μπορείς να κάνεις μια αρχή από μια επιχείρηση σχετική με την τεχνολογία, το αντικείμενό σου δηλαδή. Πχ πλαίσιο, public, Γερμανός, vodafone κλπ που συχνά πυκνά ζητάνε και παίρνουν κόσμο. Αν το κατέχεις μπορείς να το κυνηγήσεις και μόνος σου ανεπίσημα στην αρχή (και όχι μόνο ίσως...) κάνοντας επισκευές, αναβαθμίσεις κλπ σε φίλους και συγγενείς. Άλλες λύσεις που αναφέρθηκαν ήδη είναι ο τουρισμός, αν και για φέτος είναι κάπως αργά και μετά τα κλασσικά διανομές, delivery, service, τηλεφωνικά κέντρα κλπ. Γενικά ξέρεις να κάνεις κάτι; Σου αρέσει κάτι; Καλή τύχη όπως και να'χει! Για κάτι σοβαρό δεν είναι και χαμηλό το κεφάλαιο που χρειάζεται, χώρια που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος! ανεπισημα, εχω βοηθησει μερικες φορες τα καλοκαιρια σε ενα βιβλιοπωλειο ενος συγγενη μου. δεν μου αρεσει κατι συγκεκριμενο, μαθαινω γρηγορα, ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση και συνεπης στις ωρες μου! ευχαριστω για τις προτασεις σου!! 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όσο για το θέμα με το πτυχίο, εσύ και στο βιογραφικό σου αλλά και προφορικά να το διευκρινίζεις για να είσαι οκ
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 τι επιχειρηση να ανοιξει το παιδι ρε εδω δε θα ξερει ουτε το κολητηρι τι ειναι
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 τι επιχειρηση να ανοιξει το παιδι ρε εδω δε θα ξερει ουτε το κολητηρι τι ειναι Δεν πειράζει θα τα μάθει στην πορεία κι αυτά. Εξάλλου, πως θα ζήσει το κράτος; 1
SnapShot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 18 χρονών κάνεις οποιαδήποτε δουλειά που θα σε βγάλει έξω από το σπίτι, θα σε λιπάνει με εμπειρίες και γνωριμίες για να προχωρήσεις παραπέρα. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιο νέο επαγγελματικά άτομο είναι να μην μπαίνει στην αγορά εργασίας, να περνούν τα χρόνια στην απραξία περιμένοντας την καλή θέση και να απαξιώνεται στα μάτια κάθε μελλοντικού εργοδότη. Να το πω με παράδειγμα. Εμένα αν μου ερχόταν ένα άτομο 25-26 ετών απόφοιτος λυκείου που δεν έχει ούτε μισό ένσημο, δεν θα τον έπαιρνα ποτέ γιατί ή θα είναι απλά χασομέρης ή ζαβός 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εμένα αν μου ερχόταν ένα άτομο 25-26 ετών απόφοιτος λυκείου που δεν έχει ούτε μισό ένσημο, δεν θα τον έπαιρνα ποτέ γιατί ή θα είναι απλά χασομέρης ή ζαβός Ναι ενώ αν πάρεις τον 18αρη θα είναι turbo, θα ξελασπώσει την επιχείρησή σου που χρωστάει της Μιχαλούς και θα την πάει στα ουράνια.
SnapShot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ναι ενώ αν πάρεις τον 18αρη θα είναι turbo, θα ξελασπώσει την επιχείρησή σου που χρωστάει της Μιχαλούς και θα την πάει στα ουράνια. αρες μάρες κουκουνάρες πουθενά δεν έγραψα όσα υποτίθεται απαντάς μάλλον αναγνώρισες τον εαυτό σου σε αυτό που έγραψα παραπάνω και γιαυτό τσίτωσες 1
randomcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εμένα αν μου ερχόταν ένα άτομο 25-26 ετών απόφοιτος λυκείου που δεν έχει ούτε μισό ένσημο, δεν θα τον έπαιρνα ποτέ γιατί ή θα είναι απλά χασομέρης ή ζαβός Αν δεν έχει ούτε μισό ένσημο αλλά δουλεύει από τα 18 του;
SnapShot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αν δεν έχει ούτε μισό ένσημο αλλά δουλεύει από τα 18 του; αν αποδεικνύεται
randomcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αν αποδεικνύεται Τι εστί απόδειξη σε αυτήν την περίπτωση;
sitiros22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτο το επαγγελμα ειναι πλεον στα ''αζητητα'' οπως και η οικοδομη κλπ οσους ηξερα ειτε χαρτζιλικι εισπραττουν απο συγγενη μεχρι και σημερα ειτε ασχοληθηκαν με κατι ασχετο απο αυτο και φυσικα μεσω γνωστου και εκεινο
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κοίταξε σε κανένα τηλεφωνικό κέντρο, όχι πωλήσεων. Κοίτα σε κανένα ραδιοταξί, τίποτα alpha bank, aegean, στην icap (αλλα νομιζω είναι 4 ή 6 ώρες). Γενικά αν έχεις και γνώσεις ταχυδακτυλογραφησης και αγγλικών είναι αρκετά εύκολο να βρεις θέση. Δεν είναι κάτι σίγουρο όμως (ανάλογα και την εταιρία, εγώ είμαι εδώ και 2 χρόνια σε τηλεφωνικό) αλλά και τα ωράρια είναι περίεργα. Θα συμφωνησω για αρχη και ευχομαι να είναι μονο η αρχη .Στειλε email σε εταιριες που...παρεχουν υπαλληλους (νοικιαζουν) και ισως βρεις κατι .Τα λεφτα δεν θα είναι πολλα αλλα θα πληρωνεσαι στην ωρα σου και με ενσημα κανονικα . Για παράδειγμα teleperformance , mellon κλπ Να ζητήσεις εξυπηρετηση σε εισερχομενες κλισεις (help desk) γιατι οι εξερχόμενες είναι πολύ ψυχοφθόρες εκτος και αν ...αντεχει το στομαχι σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα