Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας γιατί να πουληθούν;

Για να μπορεσει ο φουκαρας να παρει γαλα στο παιδι του, τοσο δυσκολο είναι να το σκεφτεις και μονος σου?

Στηριξε το συνανθρωπο σου και τη πατριδα, όχι φούσκες.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μπορεσει ο φουκαρας να παρει γαλα στο παιδι του, τοσο δυσκολο είναι να το σκεφτεις και μονος σου?

Στηριξε το συνανθρωπο σου και τη πατριδα, όχι φούσκες.

ποντιος ετσι ; Τα λεφτα που δινει ο καθε ενας στην εκκλησια πανε σε φτωχους !!! 

Εχεις δει ποτε τι γινεται καθε πρωι και μεσημερι στις εκκλησιες ; κανε μια βολτα μεγαλε και ασε τον υπολογιστη.

ΕΡΓΟ κανουν ΟΛΟΙ εκει μεσα για 800 ευρω *( οι παπαδες παιρνουν και 500 μερικοι)

Δημοσ.

Έλα ρε, δηλαδή όταν φαληρίσω θα απευθυνθώ στην εκκλησία;

οταν θα πεινασεις πραγματικα που θα πας ; για πε ;

Δημοσ.

ποντιος ετσι ; Τα λεφτα που δινει ο καθε ενας στην εκκλησια πανε σε φτωχους !!! 

Εχεις δει ποτε τι γινεται καθε πρωι και μεσημερι στις εκκλησιες ; κανε μια βολτα μεγαλε και ασε τον υπολογιστη.

Oπως ειπα η εκκλησια δε δινει από τα δικα της, το μεσαζοντα κανει.

Συνεχεια μεγαλωνει τη περιουσια της αφου κληρονομει αφελείς πιστους. 

Στερεοελλαδιτης είμαι. Προσπαθησε να μη βριζεις τον συνομιλητή σου, ακούγεσαι προβληματικος.

• Like 2
Δημοσ.

Oπως ειπα η εκκλησια δε δινει από τα δικα της, το μεσαζοντα κανει.

Συνεχεια μεγαλωνει τη περιουσια της αφου κληρονομει αφελείς πιστους. 

Στερεοελλαδιτης είμαι. Προσπαθησε να μη βριζεις τον συνομιλητή σου, ακούγεσαι προβληματικος.

Δεν σε εβρισα καν!  Λοιπον αν εχεις @@ρια κανε και εσυ τον μεσαζον και θα ερχομαι να τρωω καθε ημερα σε εσενα,τι  λες ;

Δημοσ.

Δεν σε εβρισα καν!  Λοιπον αν εχεις @@ρια κανε και εσυ τον μεσαζον και θα ερχομαι να τρωω καθε ημερα σε εσενα,τι  λες ;

Nαι καθολου. Αν είμαι δημοσιος υπαλληλος και τα παιρνω απο τους μεν για να τα δινω στους δε, ναι, γιατι όχι?

Ας αρχεσαι κάθε μερα  στο χωρο εργασιας μου να τρως(και να μου φιλας και το χερι :lol:)

• Like 2
Δημοσ.

Nαι καθολου. Αν είμαι δημοσιος υπαλληλος και τα παιρνω απο τους μεν για να τα δινω στους δε, ναι, γιατι όχι?

Ας αρχεσαι κάθε μερα  στο χωρο εργασιας μου να τρως.

Δεν παει ετσι , Οι Εκκλησιες ταιζουν καθημερινα Χιλιαδες ατομα , ψαξτο .

Δημοσ.

Δεν παει ετσι , Οι Εκκλησιες ταιζουν καθημερινα Χιλιαδες ατομα , ψαξτο .

Tο ξερω. Αλλα από που τα παιρνουν τα τροφιμα? Από ΑΒ και λοιπους ευεργετες.

• Like 1
Δημοσ.

Tο ξερω. Αλλα από που τα παιρνουν τα τροφιμα? Από ΑΒ και λοιπους ευεργετες.

Από εμένα και εσένα... Και από σούπερ φυσικά, για να πάνε όμως από το σούπερ έως την εκκλησία και να γίνουν φαγητό ποιος τα κάνει; εθελοντές οι οποίοι δίνουν χρόνο από την ζωή τους... Και οι κυρίες που μαγειρεύουν; το ίδιο, δεν πληρώνονται, απλά τρώνε και αυτές. Φίλε αυτό που κάνουν αυτοί μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς. Ακόμα και ο ΑΒ κ οι άλλοι που δίνουν δεν τα βρίσκουν στο δρόμο τα πληρώνουν,υποψιν οι πλούσιοι είναι πιο σφιχτοι από τον απλό κόσμο.

Δημοσ.

Καταρχην να πω οτι δεν ειμαι εκκλησιας. Γιατι σας πειραζει τοσο να δωσετε 100€ για την εκκλησια για τα εξοδα που θα κανει, φωτισμος, θερμανδη ή ψυξη, προετοιμασια, μετα στο τελος της βαφτισης να μαζεψει τα σκουπιδια που θα αφησουν οι καλεσμενοι σας κτλπ.? Ενω δεν σας ενοχλει το οτι θα δωσετε κανενα 500αρικο για το στολισμο με μπαλονια και κορδελες, τον στολισμενο παγκο για τις περιτεχνες μπομπονιερες και τα παστακια κτλπ κτλπ κτλπ? Επισης ποσα κατασταρικα θα δωσει ο μπαμπας να παρει ενα καλο ρουχο και ιδαιτερα η μανα και η νονα του μωρου που θα πρεπει να πανε με τουαλετα γιατι δεν γινεται να τους δει ο κοσμος με τα φορεμενα ρουχα και θα πρεπει να ξεχωριζουν και να κανουν εντυπωση για να δειξουνε οτι δεν ειναι τυχαιοι και ξεβρακωτοι. Κατοπιν βεβαια θα πανε και σε μια ταβερνα για φαγητο τουλαχιστον με καποιους συγγενεις και φιλους οπου κανενα 500αρικο θα το φανε και εκει.

Αλλα το προβλημα και το κολλημα μας ειναι στο 100αρικο για την εκκλησια οπου ειδικα στις μερες μας μεγαλο μερος παει για φιλανθρωποιες και κυριως για σισιτια. Αμα ομως ο παπας σας πει οτι απαγορευεται ο στολισμος κτλπ επανασταση θα κανεται.

Μαλλον το προβλημα ειναι οτι με ολα τα αλλα εξοδα που κανουμε ανεβαζουμε το δηθεν status quo μας και ικανοποιουμε την ματαιοδοξια μας ενω το κατοσταρικο για την εκκλησια δεν φαινεται, αν ο παπας ελεγε οτι στο κατοστορικο περιλαμβανεται και ριψη βεγκαλικων δεν θα υπηρχε αντίρρηση.

Συν την αλλης η ονομοδοσια του παιδιου για το κρατος εχει γινει, η βαφτιση ειναι εθιμοτυπικό γεγονος οποτε αν δεν θελεται δεν κανεται την βαφτιση , δεν ειναι υποχρεωτικο, το παιδι ονομα θα εχει. Γιατι το παλαιπωρητε τοσο το ζητημα?

ΥΓ Το 100€ για μπουκαλι στα μπουζουκια για τη παολα και τον ρεμο την θωρειτε καλη ειδικα αμα κατσεις πρωτο τραπεζι αλλα το 100€ που θα παει για ενα πιατο φαγητο σε κανενα άστεγο και πεινασμενο σας πειραζει.

• Like 3
Δημοσ.

Από εμένα και εσένα... Και από σούπερ φυσικά, για να πάνε όμως από το σούπερ έως την εκκλησία και να γίνουν φαγητό ποιος τα κάνει; εθελοντές οι οποίοι δίνουν χρόνο από την ζωή τους... Και οι κυρίες που μαγειρεύουν; το ίδιο, δεν πληρώνονται, απλά τρώνε και αυτές. Φίλε αυτό που κάνουν αυτοί μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς. Ακόμα και ο ΑΒ κ οι άλλοι που δίνουν δεν τα βρίσκουν στο δρόμο τα πληρώνουν,υποψιν οι πλούσιοι είναι πιο σφιχτοι από τον απλό κόσμο.

Αυτους που λες ολοι τους χειροκροταμε. Το θεμα ειναι γιατι η εκκλησια δεν εκποιεί την περιουσια της και από κει  να κανει φιλανθρωπιες.

ΥΓ Το 100€ για μπουκαλι στα μπουζουκια για τη παολα και τον ρεμο την θωρειτε καλη ειδικα αμα κατσεις πρωτο τραπεζι αλλα το 100€ που θα παει για ενα πιατο φαγητο σε κανενα άστεγο και πεινασμενο σας πειραζει.

Ξερεις πολλους βιοπαλαιστες που κυνηγανε το ευρω με το τουφεκι, να πηγαινουν στη Παολας για 100ε το μπουκαλι?

• Like 2
Δημοσ.

Κομπλεξισμός στο μεγαλείο του το thread. Ειλικρινά δε περίμενα να δω υποστήριξη στο παπαδαριό που ζητάει ταρίφες και τα σχετικά. Βάπτιση χωρίς στολισμούς κι ένα 50 ευρώ αν θες στο παπα για το γαμώτο. Τα έξοδα για το φωτισμό της εκκλησίας μια χαρά προβλέπονται στους προυπολογισμούς. Αφήστε τα κωλομεγλυφάτα. Λέτε για λεφτά για να μη σας πούνε γύφτους. Για τη μόστρα όλα, χεστήκατε για τα λειτουργικά έξοδα...

Δημοσ.

Αυτους που λες ολοι τους χειροκροταμε. Το θεμα ειναι γιατι η εκκλησια δεν εκποιεί την περιουσια της και από κει  να κανει φιλανθρωπιες.

Ξερεις πολλους βιοπαλαιστες που κυνηγανε το ευρω με το τουφεκι, να πηγαινουν στη Παολας για 100ε το μπουκαλι?

Ναι δυστυχως ξερω ... αυτο μπορεις να το ανακαλυψεις και εσυ αν πας καμμια βολτα απο εκει .. νομιζεις δηλαδη οτι στα μπουζουκια πανε μονο βιομηχανοι εφοπλιστες και μεγαλεμποροι... Αυτοι δεν πανε σε τετοια μερη... οταν θελουν να τους ακουσουν τους φωναζουν να παιξουν πριβε στην επαυλη τους.

Δημοσ.

Κομπλεξισμός στο μεγαλείο του το thread. Ειλικρινά δε περίμενα να δω υποστήριξη στο παπαδαριό που ζητάει ταρίφες και τα σχετικά. Βάπτιση χωρίς στολισμούς κι ένα 50 ευρώ αν θες στο παπα για το γαμώτο. Τα έξοδα για το φωτισμό της εκκλησίας μια χαρά προβλέπονται στους προυπολογισμούς. Αφήστε τα κωλομεγλυφάτα. Λέτε για λεφτά για να μη σας πούνε γύφτους. Για τη μόστρα όλα, χεστήκατε για τα λειτουργικά έξοδα...

Ρέ φίλε νιώθεις; ποιος υποστηρίζει τους παπάδες; Στους φτωχούς πάνε τα λεφτά που δίνεις παρτο χαμπάρι, σου κόβει και απόδειξη δεν είναι μπουζούκια εκεί έλεος.

Ή κάθε εκκλησία κάθε μήνα κάνει έναν τζίρο, το 80% πάει σε φαγητό και βοήθεια προς τους φτωχούς, αληθινά φτωχούς όχι χαζομάρες. Τόσο πολύ δεν θες να βοηθας;

Αν δεις έναν γερο στο φανάρι δεν θα πάρεις έστω μια φορά χαρτομάντιλα; δεν νιώθεις την ανάγκη εφόσον έχεις να δώσεις στον φτωχό; όχι για την εκκλησία για εσένα ρε παιδι μου άσε την εκκλησία.

Ή εκκλησία θα βοηθάει πάντα να το θυμάσαι,είτε δώσουμε εμείς είτε δεν δώσει ο ΑΒ η εκκλησια θα βρει λεφτά γιατί έχει.

Αυτους που λες ολοι τους χειροκροταμε. Το θεμα ειναι γιατι η εκκλησια δεν εκποιεί την περιουσια της και από κει να κανει φιλανθρωπιες.

Άκου μια και καλή.. Αν η εκκλησια πουλήσει τα πάντα σε περίπτωση πολέμου τι θα κάνεις; η εκκλησια πρέπει να έχει λεφτά γιατί μην ξεχνάς ο αντίχριστος έρχεται, άλλοι θα βάλουν το σημάδι, άλλοι οχι.. Αυτοί που δεν θα το βάλουν τι θα φάνε;

Είναι πολλά που δεν ξέρεις...

Ήδη έχει αρχίσει απλά καθόμαστε σε μια οθόνη και περιμένουμε να συμβεί, άλλοι μισώντας τους παπάδες και άλλοι μισώντας τον δημιουργό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...