ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γύρω στις 10 Μαιου βρήκα ένα κουτάβι απέναντι από το σπίτι μου σε ένα χωράφι να κλαίει. Κατέβηκα κάτω και αφού υπήρξε λιγη εμπιστοσύνη την μάζεψα για λίγες μέρες. Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να την δώσω αλλά είμαι και εγώ περίεργος γιατί υπάρχει ένα δέσιμο πλέον, δεν θέλω να την δώσω στον φιλοζωικό εδώ γιατί θα την στείλει στο εξωτερικό επείδη έχει παρτίδες με Ελβετία, μου την ζήτησε ένας που είχε 5 τσοπανόσκυλα αλλά φοβήθηκα μην την πειράξουν και πολλά άλλα Με λίγα λόγια η Τρούφα έχει φτάσει 13-14 κιλά είναι 3 μηνών περίπου και μας έχει αναστατώσει από τότε που πήρε τα πάνω της. Βόλτα δεν θέλει να βγει, θέλει να τρώει συνέχεια, πίνει νερό συνέχεια, πειράζει συνέχεια την δικιά μου, αν την αφήσω μόνη της και δεν με βλέπει αρχίζει το κλάμα. Κοιμάται στο δωμάτιο μου γιατί αν την αφήσω στο σαλόνι κλαίει, χέζει και κατουράει συνέχεια τις περισσότερες φορές εκτός πάνας. Το θέμα είναι ότι σε διαμέρισμα δεν κάνει, από την άλλη δεν θέλω να την δώσω κάπου που θα κινδυνεύσει, οι γνωστοί μου εδώ έχουν 4 και 5 σκυλιά ο καθένας . Το θέμα είναι ότι θέλω να την δώσω κάπου και το προτιμότερο είναι κάπου κοντά εδώ στον Πύργο όπου μπορώ πχ να πάω να την δω. Αν ειναι και λιγο πιο μακρυά δεν πειράζει. Δεν ξέρω τι ράτσα ειναι αλλά έχει λιγο από τσοπανη μέσα. Αποτι έψαξα πρέπει να ειναι ημίαιμο ποιμενικό. Και σε groups στο facebook την έβαλα αλλά τίποτα 2
fotodv7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πάντως δεν της κάνεις και την καλύτερη διαφήμιση για υιοθεσία... 11
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ψαζεψε το κοκκαλακι σου και ετοιμασου για Ελβετια σκυλακι 1
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ο τίτλος είναι παραπλανητικός αφού πραγματικά ούτε "προσπαθείς" ούτε "μάταια". Απλά θέλεις με τους δικούς σου όρους. Για τους οποίους προσωπικά ίσως και να συμφωνούσα αν είχαν σαν γνώμονα το καλύτερο για το ζώο. Αλλά έχεις γνώμονα το βολικότερο για σένα (επισκεψιμότητα). Για την ιστορία ιδανικότερη/ασφαλέστερη λύση από το να πάει στην Ελβετία δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες που ανέφερες 2
CrazyTown Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατι εχουν ζητηση τα σκυλια στην Ελβετια; Τα τρωνε; 2
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 αν την αφήσω στο σαλόνι κλαίει, χέζει και κατουράει συνέχεια τις περισσότερες φορές εκτός πάνας. Bλέπω να την ''παντρεύεσαι''... δεν θέλω να την δώσω στον φιλοζωικό εδώ γιατί θα την στείλει στο εξωτερικό επείδη έχει παρτίδες με Ελβετία Ασε το σκυλί να πάει να ζήσει σε μια ευρωπαϊκή χώρα ρε 3
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Υπάρχει αρκετή δραστηριότητα για μεταφορές σκυλιών/γατιών σε χώρες της βόρειας ευρώπης. Αυτό ξεκίνησε και συνεχίζεται από τουρίστες/επισκέπτες της χώρας μας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους αναφορικά με τα κατοικίδια και βλέποντάς τα πολλές φορές υποσιτισμένα, κακοποιημένα, κλπ προσπαθούν μέσω συλλόγων να τους βρουν κάποιον να τα υιοθετήσει 3
Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 εγώ πάλι λέω να πάει Ελβετία , το έχεις ανεκπαίδευτο και αν μεγαλώσει κ άλλο με τέτοια χούγια δε θα μπορείς να το δώσεις πουθενά , κανένας δε θα πάρει ενήλικο σκύλο με τόσες κακές συνήθειες όταν μπορεί να πάρει κουτάβι και να το μάθει σωστά απο την αρχή. Τα μεγάλα δεν εκπαιδεύονται τόσο εύκολα εκτός αν είσαι εκπαιδευτής .Αυτό το "να μπορώ να πάω να τη δω" το ξεχνάς όταν μιλάμε για ξένους , αν βρεις κάποιο γνωστό/φίλο οκ , αλλα κανένας δε θα ήθελε να έχει κάθε τρεις κ λίγο επισκέψεις απο κάποιον ξένο. Γιατι εχουν ζητηση τα σκυλια στην Ελβετια; Τα τρωνε; γιατι εκεί δεν έχουν πληθώρα αδέσποτα όπως εδώ , τα σκυλιά τους δεν γεννάνε ανεξέλεγκτα οπότε τους παίρνει να υιοθετήσουν απο αλλού 5
Getta Robo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα με την εγκατάλειψη κατοικίδιων σε ολη την Ελλαδα. Παρατανε εδω και χρονια μεχρι και σκυλους μεσης ηλικιας, οχι μονο κουταβια και ηλικιωμενους. Και επειδη ο νομος απαγορευει την υοθεσια πανω απο δυο σκυλια η γατες για μια οικογενεια, τα πραγματα γινοντε ακομα δυσκολοτερα. Απο το να ξανακαταλληξει η μικρη στο δρομο, καλυτερα ας δωθει για υοθεσια στο εξωτερικο. Ειναι πολυ σοβαροι εκει με τετοια ζητηματα. Σε αντιθεση με εδω. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σωστά όλα αυτά που λέτε αλλά έχω θέμα και εγώ ειδικά με το δέσιμο και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το να καταλήξει στον δρόμο δεν υπάρχει σαν σκέψη. Όσο δύσκολα και αν είμαστε, όσο μπελάς και αν είναι το σωστό μεγάλωμα ενός σκύλου, δεν υπάρχει καν η πιθανότητα να την παω στα βουνα και να την εγκαταλείψω. Ήταν να την παρει μια κοπέλα , τελικά δεν την πήρε. Ήταν να την παρει μια άλλη κοπέλα, τα ίδια
web_assasin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 πανε στην ελβετια ομως? η μηπως ειναι κατι σαν κατι <<φαρμες>> που θα τρεχουν στα λιβαδια?
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εννοείται ότι είναι δύσκολο να βρεις να τη χαρίσεις! Είναι τόσα πολλά τα αδέσποτα και όχι μόνο που χαρίζονται!
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Απο το να ξανακαταλληξει η μικρη στο δρομο, καλυτερα ας δωθει για υοθεσια στο εξωτερικο. Ειναι πολυ σοβαροι εκει με τετοια ζητηματα. Και πώς θα πηγαίνει να τη βλέπει; /off Zio ζεις; 1
Getta Robo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Και πώς θα πηγαίνει να τη βλέπει; /off Zio ζεις; Καλο πραγμα η αισιοδοξια, αλλα δεδομενου το τι γινεται εκει στις γυρω περιοχες, δεν θα ειχα πολλες ελπιδες να δωθει προς υοθεσια κοντα του. Θα το ειχαν κανει ηδη με τα χιλιαδες αδεσποτα οπου παρατανε καθε χρονο οι "συνανθρωποι" μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα