arxontas2323 Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ καλησπερα, εχω τον siemens rdh100 , τον κλασσικο θερμοστατη για για φυσικο αεριο που λειτουργει με μπαταριες. έχετε να μου προτεινετε καποιον εξυπνο θερμοστατη που να μπαινει και στο google home; ιδανικα να ειναι και αυτος με μπαταριες γιατι δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τραβηξω ρευμα εκει. κόστος μέχρι 100€, και φθηνότερος να ειναι εννοειται πως ακομα καλυτερα.
lambros Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Gas sensor που θέλω να τον βάλω στο αμάξι και να δουλεύει standalone. Όταν ανοίγω κινητό hotspot να μπορώ να βλέπω μετρήσεις μέσω ίντερνετ. Γιατί το θέλω αυτό Στο αμάξι εχω βάλει υγραέριο και κάποια στιγμή μύριζε η καμπίνα υγραέριο μόνο όταν ανοίγεις το κλιματισμό. Ευτυχώς ζούμε το καταλαβαμε. Γι'αυτό θέλω να βάλω κάτι τέτοιο με το που ανάβει το αμάξι να δείχνει σε οθόνη και να σφυρίξει αν ξανά δημιουργηθεί πρόβλημα Αν μπορεί να μπει και στο home assistant εύκολα θα μου άρεσε. Δεν προτιμω tuya, δεν έχω κανένα tuya I just found this on AliExpress: €35.35 | Tuya 2.4G WiFi Gas Alarm Sensor Combustible Gas Detector Works With Smart Life APP Information Push For Home Alarm System https://a.aliexpress.com/_EvUupeW Επεξ/σία χθες στις 04:31 μμ από lambros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα