Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 αλλα επειδη βρισκεσε Ελλαδα θα προσαρμοστεις με τα εδω δεδομενα.ξερεις ποσοι ξενοι με δυτικο επιπεδο εχουν ονειρο ζωης και παρακαλανε να ερθουν Ελλαδα να κανουν κανενα μπανιο το καλοκαιρι?και πραγματικη αγενεια,νευρα θα δεις στις μεγαλυτερες ηλικιες. Είναι φυσικο να έχουν περισσότερα νεύρα οι μεγαλύτεροι, έχουν περισσότερες ευθυνες και προβλήματα. Μπορεί να τα προκάλεσαν οι ίδιοι αλλά το γεγονός παραμένει. Για την αγένεια συμφωνώ, αλλά ήρθαν απο τα χωριά τους πριν απο δεκαετίες χωρίς να έχουν αστικη κουλτούρα. Τα πιτσιρίκια γεννήθηκαν εδώ, δεν έχουν δικαιολογία. Αν κάποιος ξένος έχει όνειρο να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα μπορεί να το πραγματοποιησει με πολύ λιγα χρήματα, καθώς είμαστε μια απο τις φθηνότερες χώρες (με ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών). Όσο για μένα προτείνεις να προσαρμοστω στο οτι να ναι δε βαριέσαι χαλαρα του πασοκικου 80 ενω όλοι οι φίλοι μου είναι μετανάστες ή άνεργοι και η χώρα είναι στον πάτο; Ο Καρανικας είσαι; Και λες τους άλλους γέρους ύστερα. Οι Δυτικές χώρες έχουν πολλά επίπεδα που μάλλον δεν τα πρόσεξες ή δεν είχες το χρόνο. Αναφέρομαι σε όσους είναι εργατικοι, τίμιοι και προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή τους και των γύρω τους άσχετα αν είναι φτωχοί ή πλούσιοι. Και ξέρω πόλλους. Αν κάποιος τώρα γουστάρει να κάνει ότι του καπνίσει και να μ@λ@κιζεται σε κάθε ευκαιρία ας μην κατηγορεί τους άλλους όταν έχει τα γνωστά αποτελέσματα.
rus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μπούρδες. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Το ήξερα όμως οτι το πήγαινες εκεί και σε άφησα. Δεν ξέρω γιατί πράγμα είναι γεννημένοι. Είδα όμως απο κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Τα projects είναι εργοστάσιο παραγωγής προβλημάτων και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί οι ένοικοι έχουν συνθηκολογησει με τα σκατα στα οποία βρίσκονται. Δεν το πηγα καπου, τα λογια σου επανελαβα. "USA. Είναι κυρίως μαύροι και ισπανοφωνοι στα projects" Αν τωρα τα παιρνεις πισω είναι μια συνετη κινηση.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει στο εξης; Όσο περισσότερο τα βρίσκεις έτοιμα, τόσο λιγότερο τα εκτιμάς. Ο παππούς έλεγε του πατέρα, παιδάκι μου έλα να σκάψεις πρώτα και να μαζέψεις τις ελιές και μετά αν θες κάτσε διάβασε και πήγαινε σχολείο. Ο πατέρας έλεγε του γιού (εμένα) δηλ. παιδάκι μου τόσα μπορώ να διαθέσω για να φας, να ντυθείς, να διασκεδάσεις και να μορφωθείς , κάνε τα κουμάντα σου. Ό γιος (εγώ δηλ.) λέει στο παιδί του σήμερα, παιδάκι μου τι αλλο θέλεις ; κάνα iPhone , κάνα gt; . Ισως ο κύκλος κλείνει και τα εγγόνια μας να γυρίσουν στην αρχή. 5
skiabox Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο τέλος έτσι όπως πάει ο Καρανίκας θα μπει και στο λεξικό πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δεν το πηγα καπου, τα λογια σου επανελαβα. "USA. Είναι κυρίως μαύροι και ισπανοφωνοι στα projects" Αν τωρα τα παιρνεις πισω είναι μια συνετη κινηση. Ναι αυτό είπα και δεν το παίρνω πίσω. Είναι μια απλή στατιστική διαπίστωση. Εσύ το βλέπεις αλλιώς για να ικανοποιήσεις την ιδεοληψία σου.
rus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ναι αυτό είπα και δεν το παίρνω πίσω. Είναι μια απλή στατιστική διαπίστωση. Εσύ το βλέπεις αλλιώς για να ικανοποιήσεις την ιδεοληψία σου. Δεν εχω καμμια ιδεοληψια, εσυ εχεις ρατσισμο. Και μαλιστα του δινεις και... πολιτικη χροια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο τέλος έτσι όπως πάει ο Καρανίκας θα μπει και στο λεξικό πάντως. Εδώ μπήκε στο πορτοφόλι μας και στου Μαξίμου ως ειδικός σύμβουλος (θεέ μου), στο λεξικό δεν θα μπει; Δεν εχω καμμια ιδεοληψια, εσυ εχεις ρατσισμο. Και μαλιστα του δινεις και... πολιτικη χροια. Δεν υπάρχει ρατσισμός. Όποιος και να ήταν στη θέση τους, οποιασδήποτε προέλευσης, προεβαινε σε μια σειρά πράξεων Α θα κατέληγε σε ένα αποτέλεσμα Β στο οποίο αναφέρθηκα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δε ξέρω επίσης σε ποια πολιτική χροιά συγκεκριμένα αναφερεσαι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 ΧΑ ΧΑ νομίζεις οτι αυτό είναι αγένεια.Δεν έχεις δεί τίποτα.Ελα στο Ρέθυμνο ή και σε άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας και πάρε ένα λεωφορείο που αναχωρεί από κέντρο της πόλης και πάει σε χωριά.Μπαίνουν μέσα όλοι οι βοσκοί νταήδες.Εχω δεί περιστατικό να είναι ένας νεαρός νταής-βοσκός-γομάρι μέσα και να πιάνει από το κεφάλι ένα γυμνασιόπαιδο αδύνατο και να το βαράει στο τζάμι του λεωφορείου με απίστευτη δύναμη(χωρίς να του χει κάνει απολύτως τίποτα το παιδι-απλά δεν του άρεσε η φάτσα του),ο οδηγός του λεωφορείο όχι μόνο δεν σταμάτησε το λεωφορείο αλλά αδιαφόρησε τελείως(όπως κι όλοι οι άλλοι επιβάτες). Αυτά τα ψηλοπράματα δεν είναι τίποτα. Εγώ βρισκόμουν σε ένα λεωφορείο που πήγαινε προς Άγιο Όρος. Στο λεωφορείο όλο νεαροί και νεαρές χωρίς μπλούζες με τατουάζ, άλλοι ήταν πανκς, οι γυναίκες ντυμένες σαν ξέκολα, απορούσα τι θέλαν να κάνουν όλοι αυτοί στο Άγιο Όρος, γυναίκες δεν περνάνε έτσι κι αλλιώς εκεί, ρώτησα έναν σε κάποια φάση τι προσπαθούν να κάνουν, μου λένε πάμε να κάνουμε γυμνισμό και παρτούζες, υπάρχει ειδικό μοναστήρι που δέχεται άτομα στα κρυφά πηγαίνουμε και διασκεδάζουμε ξέφρενα. Ξαφνικά έρχεται ένας άνθρωπος στην μέση του δρόμου και πηγαίνει μπροστά στο λεωφορείο, ο οδηγός σταματάει απότομα και ρίχνει καντήλια στον άνθρωπο, λέει ο άνθρωπος καλά καλά άνοιξε τώρα την πόρτα τέκνον μου, ο οδηγός ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα ένας μοναχός, βλέπει τον κόσμο χωρίς να πει κάτι και μετά λέει "όλοι εσείς είστε δούλοι του σατανά δεν μπορείτε να έρθετε στο Άγιο Όρος θα πάτε στην κόλαση". Βγαίνει έξω και εξαφανίζεται, ο οδηγός χωρίς να πει κουβέντα κλείνει την πόρτα στρίβει και επιστρέφει, όλοι του έριχναν καντήλια και τον έκραζαν που έφευγε, ο οδηγός δεν άκουσε κανέναν και επέστρεψε πίσω.
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αυτά τα ψηλοπράματα δεν είναι τίποτα. Εγώ βρισκόμουν σε ένα λεωφορείο που πήγαινε προς Άγιο Όρος. Στο λεωφορείο όλο νεαροί και νεαρές χωρίς μπλούζες με τατουάζ, άλλοι ήταν πανκς, οι γυναίκες ντυμένες σαν ξέκολα, απορούσα τι θέλαν να κάνουν όλοι αυτοί στο Άγιο Όρος, γυναίκες δεν περνάνε έτσι κι αλλιώς εκεί, ρώτησα έναν σε κάποια φάση τι προσπαθούν να κάνουν, μου λένε πάμε να κάνουμε γυμνισμό και παρτούζες, υπάρχει ειδικό μοναστήρι που δέχεται άτομα στα κρυφά πηγαίνουμε και διασκεδάζουμε ξέφρενα. Ξαφνικά έρχεται ένας άνθρωπος στην μέση του δρόμου και πηγαίνει μπροστά στο λεωφορείο, ο οδηγός σταματάει απότομα και ρίχνει καντήλια στον άνθρωπο, λέει ο άνθρωπος καλά καλά άνοιξε τώρα την πόρτα τέκνον μου, ο οδηγός ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα ένας μοναχός, βλέπει τον κόσμο χωρίς να πει κάτι και μετά λέει "όλοι εσείς είστε δούλοι του σατανά δεν μπορείτε να έρθετε στο Άγιο Όρος θα πάτε στην κόλαση". Βγαίνει έξω και εξαφανίζεται, ο οδηγός χωρίς να πει κουβέντα κλείνει την πόρτα στρίβει και επιστρέφει, όλοι του έριχναν καντήλια και τον έκραζαν που έφευγε, ο οδηγός δεν άκουσε κανέναν και επέστρεψε πίσω. Καλός χριστιανός πάνω απ' όλα.
randomcat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 οι γυναίκες ντυμένες σαν ξέκολα, απορούσα τι θέλαν να κάνουν όλοι αυτοί στο Άγιο Όρος, γυναίκες δεν περνάνε έτσι κι αλλιώς εκεί, ρώτησα έναν σε κάποια φάση τι προσπαθούν να κάνουν, μου λένε πάμε να κάνουμε γυμνισμό και παρτούζες, υπάρχει ειδικό μοναστήρι που δέχεται άτομα στα κρυφά πηγαίνουμε και διασκεδάζουμε ξέφρενα. Παρακαλώ τον TS να συγκεντρώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στο πρώτο post. 2
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εδώ μπήκε στο πορτοφόλι μας και στου Μαξίμου ως ειδικός σύμβουλος (θεέ μου), στο λεξικό δεν θα μπει; Δεν υπάρχει ρατσισμός. Όποιος και να ήταν στη θέση τους, οποιασδήποτε προέλευσης, προεβαινε σε μια σειρά πράξεων Α θα κατέληγε σε ένα αποτέλεσμα Β στο οποίο αναφέρθηκα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δε ξέρω επίσης σε ποια πολιτική χροιά συγκεκριμένα αναφερεσαι. "Όλοι αυτοί είναι εκλογική πελατεία των δημοκρατικών που....." Πλάκα έχεις. Μεταξύ μας τώρα που καταλαβαινόμαστε, ο πιο dismissive πεθαίνεις τρόπος σου σε οποιονδήποτε σου απάντησε μέχρι τώρα λέει περισσότερα απ' όσα θα ήθελα να ξέρω. Carry on.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 "Όλοι αυτοί είναι εκλογική πελατεία των δημοκρατικών που....." Πλάκα έχεις. Μεταξύ μας τώρα που καταλαβαινόμαστε, ο πιο dismissive πεθαίνεις τρόπος σου σε οποιονδήποτε σου απάντησε μέχρι τώρα λέει περισσότερα απ' όσα θα ήθελα να ξέρω. Carry on. Το οτι κάποιοι απο αυτους που απαντούν επιλεγουν να ασχολούνται με τον τρόπο μου και όχι με το περιεχόμενο όσων λέω είναι αυτο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη συζήτηση. Δεν υπάρχω για να ικανοποιω τον εγωισμό του καθενός ούτε για να δείχνω αέναη κατανόηση σε προεφηβικες ευαισθησίες. Γνώμες ανταλλάσουμε, τίποτε προσωπικό. Δε φταίω εγώ αν κάποιος έχει δυσανεξία σε όσους διαφωνούν μαζί του.
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το οτι κάποιοι απο αυτους που απαντούν επιλεγουν να ασχολούνται με τον τρόπο μου και όχι με το περιεχόμενο όσων λέω είναι αυτο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη συζήτηση. Δεν υπάρχω για να ικανοποιω τον εγωισμό του καθενός ούτε για να δείχνω αέναη κατανόηση σε προεφηβικες ευαισθησίες. Γνώμες ανταλλάσουμε, τίποτε προσωπικό. Δε φταίω εγώ αν κάποιος έχει δυσανεξία σε όσους διαφωνούν μαζί του. Δεν αναφέρομαι σ' αυτούς. Είναι τελείως άλλη κουβέντα που δε χρειάζεται να κάνουμε, εγω ο ίδιος είμαι γνωστός εδωγύρω για το τρόπος vs περιεχόμενο οπότε δε μιλάω γι' αυτό, μεγάλα παιδιά είμαστε ο καθένας μας έχει να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις στα λεγόμενά του ο ίδιος. Απλά έχε υπόψη ότι το indiscriminate no prisoners όταν εφαρμόζεται σε πολύ κόσμο τον οποίο δεν ξέρεις και γενικά δε μπορείς να ξέρεις από τρεις γραμμές θα οδηγήσει σε λάθη, και εδώ τυχαίνει να γνωρίζω πως ήδη έχει οδηγήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δεν αναφέρομαι σ' αυτούς. Είναι τελείως άλλη κουβέντα που δε χρειάζεται να κάνουμε, εγω ο ίδιος είμαι γνωστός εδωγύρω για το τρόπος vs περιεχόμενο οπότε δε μιλάω γι' αυτό, μεγάλα παιδιά είμαστε ο καθένας μας έχει να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις στα λεγόμενά του ο ίδιος. Απλά έχε υπόψη ότι το indiscriminate no prisoners όταν εφαρμόζεται σε πολύ κόσμο τον οποίο δεν ξέρεις και γενικά δε μπορείς να ξέρεις από τρεις γραμμές θα οδηγήσει σε λάθη, και εδώ τυχαίνει να γνωρίζω πως ήδη έχει οδηγήσει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς.
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς. Δεν είναι όλοι τόσο γίδια όσο νομίζεις, οπότε όταν εμμέσως τους αποκαλείς γίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις