Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι όλοι τόσο γίδια όσο νομίζεις, οπότε όταν εμμέσως τους αποκαλείς γίδια...

Τι εννοείς;
  • Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Όλοι αυτοί είναι εκλογική πελατεία των δημοκρατικών που....."

Πλάκα έχεις. Μεταξύ μας τώρα που καταλαβαινόμαστε, ο πιο dismissive πεθαίνεις τρόπος σου σε οποιονδήποτε σου απάντησε μέχρι τώρα λέει περισσότερα απ' όσα θα ήθελα να ξέρω.

Carry on.

Άσχετο με το θέμα. Καλά ρε φίλε, άμα δεν χρησιμοποιήσεις έστω 1 (μία) αγγλική λέξη δεν αντέχεις; Και έχω δεί και το κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Αυτό τώρα τι είναι; Μαγκιά; Εξυπνάδα; Μοντερνισμός; Δεν το καταλαβαίνω.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα. Καλά ρε φίλε, άμα δεν χρησιμοποιήσεις έστω 1 (μία) αγγλική λέξη δεν αντέχεις; Και έχω δεί και το κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Αυτό τώρα τι είναι; Μαγκιά; Εξυπνάδα; Μοντερνισμός; Δεν το καταλαβαίνω.

Συνήθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Γούστο μου καπέλο μου είναι, νόμιζα πως είναι προφανές.

• Like 2
Δημοσ.

Γούστο μου καπέλο μου είναι, νόμιζα πως είναι προφανές.

Εννοείται. Απλώς μερικές φορές δεν βγαίνει νόημα απο αυτά που γράφεις. 

Συνήθεια.

Κακή. Γνώμη μου.

Δημοσ.

ξενομανια,τους φαινεται οτι δινουν εμφαση.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοείται. Απλώς μερικές φορές δεν βγαίνει νόημα απο αυτά που γράφεις.

Υπάρχει και η περίπτωση εσείς να μην καταλαβαίνετε τι γράφει.

ξενομανια,τους φαινεται οτι δινουν εμφαση.

Κάποιοι είμαστε bilingual, trilingual κτλ, κάποιοι ζούμε στο εξωτερικό, κάποιοι είμαστε γεννημένοι στο εξωτερικό, κάποιοι κάνουμε επαγγέλματα στα οποία κυριαρχούν τα αγγλικά και κάποιοι θέλουμε να δώσουμε νοήματα που δεν αποδίδονται από την ελληνική γλώσσα, αλλά από κάποια άλλη.

Δεν είναι ξενομανία :)

• Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον τα μηνύματά μας είναι γραμματικά και συντακτικά σωστά σε όποια γλώσσα ή γλώσσες κι αν τα γράφουμε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιοι είμαστε bilingual, trilingual κτλ, κάποιοι ζούμε στο εξωτερικό, κάποιοι είμαστε γεννημένοι στο εξωτερικό, κάποιοι κάνουμε επαγγέλματα στα οποία κυριαρχούν τα αγγλικά και κάποιοι θέλουμε να δώσουμε νοήματα που δεν αποδίδονται από την ελληνική γλώσσα, αλλά από κάποια άλλη.

μιλαμε για επιπεδο δλδ,οχι αστεια.

εισαστε και πολλοι απο οτι εχω  καταλαβει.

αλοιμονο σε εμας τους αμορφωτους βλαχους που δεν εχουν βγει απο το χωριο και με το ζορι αποδιδουν νοημα στα ελληνικα ( και αυτο οχι παντα ) .

• Like 3
Δημοσ.

Απλά γελάμε, θα μπορούσες να πεις καλύτερα οτι υπάρχει μια διαχέουσα μόδα στους νέους και προτιμούν να γράφουν έτσι. Όταν γράφεις σε κάποια γλώσσα καλό είναι να γράφεις όλες τις λέξεις στην ίδια γλώσσα. Εξαιρέσεις υπάρχουν αν μιλάμε μόνο για τεχνικούς/επιστημονικούς όρους και άλλες ορολογίες. Το οτι δεν έχω σχολιάσει βέβαια κάποιον επειδή πιάνω το νόημα δεν σημαίνει κάτι ούτε δικαιολογεί τον άλλον να γράφει συνεχώς έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

"Προβληματίζομαι που κάνεις χρήση Αγγλικών όρων" και κόσμος καλείται να απολογηθεί για το ειδεχθές έγκλημα.

"Ξεκινάω πρόταση με πεζά, γιατί έτσι" και δέν ανοίγει ρουθούνι.

Και όπως πάντα... γνώμη/άποψή μου > γνώμη/άποψή σου

Δημοσ.

Απλά γελάμε, θα μπορούσες να πεις καλύτερα οτι υπάρχει μια διαχέουσα μόδα στους νέους και προτιμούν να γράφουν έτσι. Όταν γράφεις σε κάποια γλώσσα καλό είναι να γράφεις όλες τις λέξεις στην ίδια γλώσσα. Εξαιρέσεις υπάρχουν αν μιλάμε μόνο για τεχνικούς/επιστημονικούς όρους και άλλες ορολογίες. Το οτι δεν έχω σχολιάσει βέβαια κάποιον επειδή πιάνω το νόημα δεν σημαίνει κάτι ούτε δικαιολογεί τον άλλον να γράφει συνεχώς έτσι.

Έτσι. Κανείς δεν είπε να λέμε πχ την CPU ΚΜΕ ή τo Loop βρόγχο. Αλλά αυτή η βλακεία όπου κάποιοι μιλάνε και πετάνε ένα "oh well", "shit" "nice" κλπ, είναι απο τις μεγαλύτερες ανοησίες που έχω συναντήσει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...