mak_1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Και η δουλειά με το σεμινάριο της cisco είχε σχέση? Γιατί έφυγες ? Όχι άσχετη δουλειά.Απλά το μαγαζί έκλεισε και έμεινα χωρίς δουλειά.Απλά το έφερα ως παράδειγμα γιατί ο φίλος που άνοιξε το θέμα μιλάει για δουλειές που είναι άσχετες με αυτό που έχει σπουδάσει/θέλει να κάνει και το κακό με αυτές τις δουλειές είναι ότι πολλές φορές μας αποσπούν την προσοχή απο αυτό που θέλουμε πραγματικά να κάνουμε.
someangel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 mak_1987 καλά λες. Πράγματι, ανέφερα τα σεμινάρια μήπως και με βοηθήσουν να βρω κάποια δουλειά για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι τουλάχιστον, όσο θα ψάχνω στον κλάδο που με ενδιαφέρει πραγματικά.
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μετά τα... σεμινάρια καφετζή, θα σκάσουν μύτη και τα σεμινάρια ντελιβερά να μου το θυμηθείτε 3
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αν οι μπαριστες και οι Σεκιουριτάδες νομίζουν ότι είναι Χημικοί ή Μαθηματικοί δεν τους φταίει κανένας Ο Μπαρίστας έχει προοπτικές σε κανένα Coffee Island και οι Σεκιουριτι παλεύουν για 500€ τον μήνα ακόμα και με προϋπηρεσία. Στον τομέα του τουρισμού μπορεί να βρει δουλειά κάποιος με καλά χρήματα. Ο μαθηματικός και ο χημικός ως αναπληρωτές στο δημόσιο. Ολα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Αν σε μια χώρα υπάρχουν 300.000 γιατροί και 10.000 υδραυλικοί, μάλλον οι δεύτεροι θα είναι πιο περιζήτητοι. Το πτυχίο δεν παρέχει εγγυημένο μισθό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 2
Vapir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 δικέ μου μια απ τα ίδια , έψαχνα και εγώ κάτι εναλλακτικό , σκέφτηκα security και πέρα απ το internet όλοι όσοι ξέρω σεκιουριτάδες μου είπαν μακριά κ αλάργα. Τώρα την ψάχνω με τις καλλιέργειες ρίγανης και ίσως βιομηχανικής/φαρμακευτικής κάνναβης μιας και έγιναν νόμιμες. Αν είναι να χαλάσω χρόνο κ χρήμα για σεμινάρια τουλάχιστον να έχουν κάποια ουσία
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Στον τομέα του τουρισμού μπορεί να βρει δουλειά κάποιος με καλά χρήματα. Αν όντως πεις ότι θα το κυνηγήσεις και τρυπώσεις σε κανένα 5στερο τότε σίγουρα τα λεφτά είναι πολύ καλά. Το κανείς σεμινάρια για να σε πάρουν σε καφετέριες είναι απλά χάσιμο χρόνου.
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το νοημα οτι στα 5στερα τα λεφτα για καφετζη ειναι πολυ καλα... Πρεπει να ψαρωνει κοσμος τελικα απο το φαινεσθαι και την χλιδη αυτων των ξενοδοχειων, δεν εξηγειται αλλιως οτι καποιοι εχουν μεινει με την εντυπωση καλων ωρομισθιων σε τετοιους χωρους εργασιας. Ειδικα σε τετοιες θεσεις που μπορουν να τις καλυψουν και μεταναστες με πολυ χαμηλα (και ενιοτε μαυρα) ωρομισθια..
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δε μιλάμε για καφετζή αλλά για κάποιον που εκτός από παραγωγή καφέ ξέρει να σερβίρει και το οποιοδήποτε ποτό/coctail....
Lanike71 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Θα το ξαναγράψω γιατί βλέπω πολλούς οπαδούς της ...Βραζιλίας : Αν στο πίσω μέρος του μυαλού, δεν υπάρχει κάπου χώρος για ιδιόκτητη επιχείρηση, μακριά. Θα το μετανιώσετε.
bilya Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το νοημα οτι στα 5στερα τα λεφτα για καφετζη ειναι πολυ καλα... Πρεπει να ψαρωνει κοσμος τελικα απο το φαινεσθαι και την χλιδη αυτων των ξενοδοχειων, δεν εξηγειται αλλιως οτι καποιοι εχουν μεινει με την εντυπωση καλων ωρομισθιων σε τετοιους χωρους εργασιας. Ειδικα σε τετοιες θεσεις που μπορουν να τις καλυψουν και μεταναστες με πολυ χαμηλα (και ενιοτε μαυρα) ωρομισθια.. ακριβώς αυτό. Απλά ενα 5στερο ξενοδοχείο έχει ευκαιρίες εξέλιξης (supervisor,manager κτλπ). Συμβουλή σε 5στερο πας αν θες να κάνεις καριέρα. Αλλιώς μακρυά μιας οι απαιτήσεις ειναι τεράστιες κ τα λεφτά ιδια με αλλού.
web_assasin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σεμιναρια για να ψηνεις και να κουνας καφε; Που ζουμε; Το βλεπω ερχεται: Σεμιναρια σφουγγαρισματος... Εσυ που ζεις? Πρωτη φορα το ακους αυτο? Η μηπως νομιζεις οτι το μονο που κανουν οι μπαριστα ειναι να χτυπανε φραπε?
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγω που ζω ή εσυ που μου ποσταρεις ενα βιντεο γεματο καγκουριλικια νομιζοντας οτι η δουλεια του barista ειναι να κανει τον κλοουν; Εδω και δεκαετιες, 1000δες ατομα γιναν μπαρμαν και μπαργουμαν με επιτυχια, κοκτειλς ακομα και καγκουριλικια... Aντι να περιμενουν ως το 2017 για να πανε σε σεμιναρια barista... 1
web_assasin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το εχασες το νοημα,αλλα δεν πειραζει,φτανει που εισαι καλο παιδι. Μαλλον δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε,οποτε δε θα σου απαντησω γιατι πραγματικα ειναι πολλα για να στα εξηγησω.
fylatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγω που ζω ή εσυ που μου ποσταρεις ενα βιντεο γεματο καγκουριλικια νομιζοντας οτι η δουλεια του barista ειναι να κανει τον κλοουν; Εδω και δεκαετιες, 1000δες ατομα γιναν μπαρμαν και μπαργουμαν με επιτυχια, κοκτειλς ακομα και καγκουριλικια... Aντι να περιμενουν ως το 2017 για να πανε σε σεμιναρια barista... Ανάποδα
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το νοημα οτι στα 5στερα τα λεφτα για καφετζη ειναι πολυ καλα... Πρεπει να ψαρωνει κοσμος τελικα απο το φαινεσθαι και την χλιδη αυτων των ξενοδοχειων, δεν εξηγειται αλλιως οτι καποιοι εχουν μεινει με την εντυπωση καλων ωρομισθιων σε τετοιους χωρους εργασιας. Ειδικα σε τετοιες θεσεις που μπορουν να τις καλυψουν και μεταναστες με πολυ χαμηλα (και ενιοτε μαυρα) ωρομισθια.. Δεν λέμε ότι παίρνουν τρελά χρήματα. Λέμε ότι υπάρχει κάποια ζήτηση λόγω τουρισμού, σε αντίθεση με άλλες δουλειές που έχουν πεθάνει τελείως. Προφανώς και οι πιο πολλές θέσεις είναι για εμφανίσιμους νέους/νέες ενώ η εξέλιξη μετά από κάποια χρόνια δυσκολεύει. Σίγουρα δεν θα δεις εύκολα 50χρόνο να δουλεύει barista. Ούτε όμως θα δεις πολλούς 50χρονους να γράφουν χαμαλο-κώδικα σε προγραμματισμό ή να δουλεύουν ως τεχνικοί υπολογιστών ή σε δουλειά αποθηκάριου κλπ. Από κάπου αρχίζεις πάντα για να εξελιχθείς. Δεν δουλεύουν όλοι οι πτυχιούχοι σε επιστημονικά και ερευνητικά πόστα (αναφέρθηκαν μαθηματικοί-χημικοί κλπ). Το πτυχίο είναι απλά μια βάση. Μπορεί να σε κάνει καθηγητή ή να σου δώσει μια δουλειά γραφείου. Το σεμινάριο μπαρίστα μπορεί να είναι άχρηστο σε κάποιον που δουλεύει χρόνια... μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον που δεν έχει εμπειρία και θέλει να μάθει 2-3 πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα