Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το Mac OS, αλλά πόση συγκίνηση θα πρέπει να περιμένει κάποιος από αναβάθμιση όπου πάμε από 10.3.2 σε 10.3.3; Εγώ, τουλάχιστον, φαντάζομαι ότι μιλάμε για διορθώσεις και καλύψεις κενών ασφαλείας. Τίποτε άλλο. Λογικό μου φαίνεται αυτό, παρά το να αναμένω ριζοσπαστικές αλλαγές και καινούρια features. Οι αλλαγές έχονται σε μεγαλύτερες αναβαθμίσεις (πχ Ios 11).

Δημοσ.

Οταν μπαινουν τετοια σημαντικα features σε καποια αναβαθμιση απαιτειται πολυ προσοχη, αμετρητες ωρες τεστινγκ και τολμη (#courage που λεει μια ψυχη).

Υπομονη χρειαζεται και πιστευω με το επομενο update θα εχετε και νεα wallpares. :)

αν οχι με το επομενο με το μεθεπομενο.Ισως χρειαστει και αλλαγη συσκευης βεβαια,μπορει να λαγκαρει με τετοια αναβαθμιση.

Δημοσ.

Το "θεματάκι" που πολλοί εχουμε φάει φλασιά και για να συνδεθει σε δεδομένα θέλει επανεκκινησεις ή στην καλύτερη λειτουργία πτήσης (αλλιώς φορτίζει για πάντα και ας δειχνει οτι εχει συνδεθεί), ποτέ να φανταστω?

Δημοσ.

πάντως είχε βγει η φήμη ότι θα είχαν νέα wallpaper, η οποία δεν επαληθεύτηκε

αν θέλεις τα βρίσκεις διαθέσιμα σαν φωτογραφίες με ένα google search και τα περνάς "χεράτα"

Δημοσ.

H Apple χρησιμοποιεί το Semantic Versioning, δηλαδή [Major].[Minor].[Patch].[build]. Το Build είναι για εσωτερική χρήση και δε φαίνεται στις επίσημες εκδόσεις. Άρα, όταν από 10.3.2 πάμε σε 10.3.3, μιλάμε μόνο για patches και όχι αλλαγές.

• Like 3
Δημοσ.

H Apple χρησιμοποιεί το Semantic Versioning, δηλαδή [Major].[Minor].[Patch].[build]. Το Build είναι για εσωτερική χρήση και δε φαίνεται στις επίσημες εκδόσεις. Άρα, όταν από 10.3.2 πάμε σε 10.3.3, μιλάμε μόνο για patches και όχι αλλαγές.

ολοι το χρησιμοποιουν απλα βρισκεται κρυμενο πισω απο παχιους τιτλους και marketing.px windows 10 creators update (10.0.15063.483 αν δεν κανω λάθος)

ΥΓ.Η εκδοση 9 .χ.χ.χ. πηδηχτηκε...γιατι ηταν αποτυχια οι 7& 8.

• Like 3
Δημοσ.

Σε ipad air 2, είμαι ακόμα με ios 9. Να τολμήσω την εγκατάσταση της έκδοσης ios 10 ή θα γίνει αφόρητα βαρύ και αργό το tablet, όπως με το ipad mini 2;

Δημοσ.

Το "θεματάκι" που πολλοί εχουμε φάει φλασιά και για να συνδεθει σε δεδομένα θέλει επανεκκινησεις ή στην καλύτερη λειτουργία πτήσης (αλλιώς φορτίζει για πάντα και ας δειχνει οτι εχει συνδεθεί), ποτέ να φανταστω?

Επιτέλους και άλλος που έχει αυτό το πρόβλημα! Μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Εγώ έχω Cosmote και iPhone 6s και όταν ήμουν σε χώρο με wifi (πχ σπίτι) και μετά έβγαινα στον δρόμο, ενώ έδειχνε 4g, πολλές φορές δεν άνοιγε καμιά σελίδα και έχανα όλες τις ειδοποιήσεις, και έπρεπε να το βάλω σε λειτουργία πτήσης για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης. Παλιά μου το έκανε σπάνια αυτό, αλλά τον τελευταίο καιρό το κάνει συνέχεια (μάλλον μετά την εγκατάσταση της 10.3.2, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω με σιγουριά).

Έκανα reset network settings αρκετές φορές, χωρίς αποτέλεσμα. Όταν κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν πως δεν έχει πρόβλημα η σύνδεση και να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το 4g. Εδώ και καμιά εβδομάδα το έχω σε 3g και δεν μου το έχει ξανακάνει.

Εσύ ποιον πάροχο έχεις; Ξέρεις αν το πρόβλημα είναι μόνο με την Cosmote ή και με άλλους πάροχους;

Έχεις βάλει την 10.3.3 και το πρόβλημα επιμένει? Εγώ δεν την έχω βάλει ακόμα και δεν έχω δει αν θα έχω πάλι το πρόβλημα με το 4g.

Δημοσ.

Αυτό ειναι καθαρά πρόβλημα cosmote το έχει πολύς κόσμος ανεξάρτητα από συσκευή και λειτουργικό .

Δημοσ.

Σε iPhone SE δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα αν και μου είχε τύχει 2-3 φορές πριν τα τελευταία 2 updates.

Δημοσ.

Αυτό ειναι καθαρά πρόβλημα cosmote το έχει πολύς κόσμος ανεξάρτητα από συσκευή και λειτουργικό .

Απλώς παλιά δεν μου το έκανε, ενώ τους τελευταίους 1μισι με 2 μήνες θα έλεγα, μου το κάνει συνέχεια. Για αυτό σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι θέμα iOS και ρωτάω αν το πρόβλημα το έχουν και άλλοι με vodafone ή wind.

Δημοσ.

Εσύ ποιον πάροχο έχεις; Ξέρεις αν το πρόβλημα είναι μόνο με την Cosmote ή και με άλλους πάροχους;

ΓΚοσμοτέ...

Πέρσυ το καλοκαίρι που ήμουν διακοπές στην Ελλάδα, το πάθαινα συνέχεια. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.

Όταν επέστρεψα, με άλλη φυσικά εταιρία, το ίδιο τηλέφωνο, την ίδια έκδοση λειτουργικού, το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Και ήμουν με περιαγωγή, δηλαδή την ίδια SIM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...