Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
vUrKINr.jpg

Εδώ και κάποια χρόνια έχω ξεκινήσει να μελετώ αρχαία συγγράμματα εξετάζοντας ορθολογιστικά και χωρίς πάθη τα όσα διαβάζω σε αυτά χρησιμοποιόντας γνώσεις της σύγχρονης επιστήμης και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, προκειμένου να δω αν υπάρχουν αποδείξεις ή έστω ενδείξεις για την επικύρωσή τους.

Ένα από τα ζητήματα αυτά είναι και η ύπαρξη της Ατλαντίδας, και η μελέτη μου πάνω σε αυτό το ζήτημα απέφερε καρπούς, καθότι ακολουθόντας τα βήματα του Πλάτωνα και με τη χρήση της υπηρεσίας Google Maps, κατάφερα να εντοπίσω το μοναδικό γεωλογικό σχηματισμό της Ατλαντίδας όπως τη περιγράφει ο Πλάτωνας, ο οποίος σχηματισμός όχι μόνο διαθέτει την ίδια μορφολογία - σχήμα, αλλά και τα ίδια φυσικά μεγέθη, και βρίσκεται φυσικά εντός του γενικού χώρου στον οποίο ο Πλάτωνας τοποθέτησε την Ατλαντίδα, οδηγόντας στο συμπέρασμα πως όταν ο Πλάτωνας περιέγραφε την Ατλαντίδα περιέγραφε κάτι υπαρκτό.

Αποφάσισα να παρουσιάσω τη μελέτη μου σε ένα εικονογραφημένο με χάρτες και αεροφωτογραφίες PDF το οποίο διανέμω δωρεάν, και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

Οποιαδήποτε κριτική ή διαφωνία, δεκτή και συζητήσιμη.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 2
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το λινκ δεν δουλευει αλλα το εχω δει και σε αλλα φορουμ αυτο που λες και στο γιουτουμπε..

http://www.unexplained-mysteries.com/forum/topic/124435-atlantis-found-by-me-in-the-sahara/

εγω πιστευω οτι ειναι εκει απλα εχει πεσει καποιος μετεωριτης.η ατλαντιδα ειναι αλλου το ειχε πει ο edgar cayce που και αυτον πιστευω οχι εσενα συγγνωμη

https://www.edgarcayce.org/the-readings/ancient-mysteries/atlantis/

Δημοσ.

Το λινκ δεν δουλευει αλλα το εχω δει και σε αλλα φορουμ αυτο που λες και στο γιουτουμπε..

http://www.unexplained-mysteries.com/forum/topic/124435-atlantis-found-by-me-in-the-sahara/

εγω πιστευω οτι ειναι εκει απλα εχει πεσει καποιος μετεωριτης.η ατλαντιδα ειναι αλλου το ειχε πει ο edgar cayce που και αυτον πιστευω οχι εσενα συγγνωμη

https://www.edgarcayce.org/the-readings/ancient-mysteries/atlantis/

Το έφτιαξα το link. Το πατάω και μια χαρά δουλεύει.  :huh:

Κοίτα, οι ενδείξεις για αυτό το σημείο που δείχνω είναι πολλές και βαριές, αλλιώς πίστεψέ με δεν θα έμπαινα στο κόπο να γράψω αυτό το βιβλίο.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεθεί ένας γεωλογικός σχηματισμός με το ίδιο ακριβώς σχήμα και μέγεθος σε δεύτερο σημείο της Γης ? Διότι στο βιβλίο ελέγχω τα πάντα όχι μόνο το σχήμα με τα δαχτυλίδια, αλλά αναζήτησα και το βουνό βόρεια της πόλης, τη πεδιάδα μήκους 3000 σταδίων νότια της πόλης όπου καλλιεργούσαν τα τρόφιμά τους... Και μετρώντας τις αποστάσεις αυτές στο Google Maps βρίσκει κανείς πράγματι και το βουνό και τη πεδιάδα στις ίδιες αποστάσεις και τα ίδια μεγέθη που δίνει ο Πλάτωνας.

Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που προκύπτουν από το συγκεκριμένο μέρος στη Μαυριτανία και επαληθεύουν τις περιγραφές του Πλάτωνα, που πραγματικά άμα υπήρξε ποτέ πολιτισμός της Ατλαντίδας, νομίζω πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι αυτή στην οποία κατοικούσε.

Αν ήταν μόνο τα δαχτυλίδια θα μπορούσε να πει κανείς ότι "έτυχε". Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, καθώς υπάρχει και το βουνό στα βόρεια, και η πεδιάδα στα νότια.

Δημοσ.

To "μάτι της Σαχάρα", γεωλογικός σχηματισμός χιλιετιών, ειναι η χαμένη Ατλαντίδα? Eγω το ξέρω ως γεωλογικό φαινόμενο το οποίο είναι άξιο μελέτης και έχει τρομερό ενδιαφέρον διοτι σπάει και τη μονοτονία σε μια θάλασσα άμμου. 

Αlithinos για στειλε λιγο και το κειμενο του Πλάτωνα (το αυθεντικό εφόσον το έχεις, το αρχαίο, όχι μεταφράσεις) να δουμε τι ακριβως υποστηρίζει ο φιλόσοφος.

Δημοσ.

To "μάτι της Σαχάρα", γεωλογικός σχηματισμός χιλιετιών, ειναι η χαμένη Ατλαντίδα? Eγω το ξέρω ως γεωλογικό φαινόμενο το οποίο είναι άξιο μελέτης και έχει τρομερό ενδιαφέρον διοτι σπάει και τη μονοτονία σε μια θάλασσα άμμου. 

Αlithinos για στειλε λιγο και το κειμενο του Πλάτωνα (το αυθεντικό εφόσον το έχεις, το αρχαίο, όχι μεταφράσεις) να δουμε τι ακριβως υποστηρίζει ο φιλόσοφος.

Μα ναι, γεωλογικό φαινόμενο, δεν είπε κανείς ότι δεν δημιουργήθηκε το ανάγλυφο στη γη από γεωλογικά φαινόμενα. Αλλά τα σχήματα που σχημάτισαν έχουν το σχήμα και μέγεθος που αναφέρει ο Πλάτωνας, και βρίσκονται εντός του γενικού γεωγραφικού πλαισίου δυτικά των Ηράκλειων Στηλών, και ανατολικά της Αμερικής.

Τα κείμενα είναι τα βιβλία Τίμαιος και Κριτίας. Πραγματικά βιβλία, από χαρτί. Θες να κάτσω να τα αντιγράψω 100+ σελίδες στον υπολογιστή ; Δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο δυστυχώς.

Αργότερα όμως, αφού πάω στο φούρνο να πάρω ψωμί, μπορώ να σου αναφέρω συγκεκριμένα την αρίθμηση κάποιων στίχων από τα βιβλία στα οποία περιγράφει τα σχήματα και τα μεγέθη.

• Like 2
Δημοσ.

παραθετω ενα δημοσιευμα ιστοσελιδας που, εφοσον αληθευει, ενισχυει τη θεωρια για την πολη της ατλαντιδας στο ματι της αφρικης:

a South African research couple (who wants to remain anonymous) informed Klaus Dona (art curator & archeologist) about “The Eye Of Africa” which has several circle formations. The South African research couple thinks that this is one of the Atlantis cities. Studying the pictures & dvd reel the couple sent him, Mr. Dona asked a friend if he could scan the area, to their surprise his friend found many anomalies. On the higher circles there were destroyed buildings under the earth. Going further inside the circle, bone material and partly precious metals were found. The Atlantic Ocean is 140 Kilometers away from the“The Eye Of Africa”. There are millions of shells in the desert leading to the circle. They think that there must have been a connection with the Atlantic Ocean and “The Eye of Africa”.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κείμενα είναι τα βιβλία Τίμαιος και Κριτίας. Πραγματικά βιβλία, από χαρτί. Θες να κάτσω να τα αντιγράψω 100+ σελίδες στον υπολογιστή ; Δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο δυστυχώς.

η αρχαία ελληνική γραμματεία υπάρχει στο internet πάνω από 20 χρόνια..

Δημοσ.

Χμμ...Το διαβασα το βιβλιο σου λιγο βιαστικα βεβαια αλλα νομιζω δεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα η μαλλον τρολερνεις.Αρχικα μονο εχω να πω οτι ο κριτιας λεει πως η μεγαλυτερη ταφρος ειχε πλατος 3 σταδια και σε αυτο το μερος που λες εσυ εχουν τα δαχτυλιδια τουλαχιστον το τριπλασιο πλατος.Δηλαδη οι ακτογραμμες τα υψωματα κλπ σιγουρα μπορει να εχουν αλλαξει μετα απο τοσα χρονια αλλα αυτος ο σχηματισμος δεν γινεται να εχει μεγαλωσει 

Δημοσ.

παραθετω ενα δημοσιευμα ιστοσελιδας που, εφοσον αληθευει, ενισχυει τη θεωρια για την πολη της ατλαντιδας στο ματι της αφρικης:

a South African research couple (who wants to remain anonymous) informed Klaus Dona (art curator & archeologist) about “The Eye Of Africa” which has several circle formations. The South African research couple thinks that this is one of the Atlantis cities. Studying the pictures & dvd reel the couple sent him, Mr. Dona asked a friend if he could scan the area, to their surprise his friend found many anomalies. On the higher circles there were destroyed buildings under the earth. Going further inside the circle, bone material and partly precious metals were found. The Atlantic Ocean is 140 Kilometers away from the“The Eye Of Africa”. There are millions of shells in the desert leading to the circle. They think that there must have been a connection with the Atlantic Ocean and “The Eye of Africa”.

Ενδιαφέρον. Μήπως έχεις πηγή για αυτή τη μαρτυρία ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...