Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα (ρούχα,παπούτσια κλπ) μέσω κάποιας σελίδας και δεν ξέρω αν αξίζουν σε σχέση με τα μεταφορικά.Διάβασα ότι είναι 1.5 ευρώ μεταφορικά όταν είναι ελαφρύ το δέμα(μου έχουν πει ότι τα ελαφριά δέματα καλύτερα να τα δηλώσω σαν επιστολή).Έχω μπερδευτεί όμως σε σχέση με την αντικαταβολή.Πρέπει να πληρώσω εγώ τέλος αντικαταβολής,αν πάρει ο αγοραστής το δέμα από το ταχυδρομείο ή η αντικαταβολή ισχύει μόνο αν παραλάβει το δέμα στο σπίτι του;Επίσης,αν έχει κάποιος εμπειρία σε πωλήσεις μέσω ιντερνετ,μπορεί  να μου πει αν έχει πουλήσει κάτι με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό;Μιλάω για μικρά ποσά

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην αντικαταβολή θα βάλεις να πληρώσει ο παραλήπτης την τιμή πώλησης+έξοδα αντικαταβολής+έξοδα αποστολής. Πριν την αποστολή πληρώνεις ο ίδιος τα δύο τελευταία στο τσχυδρομείο.

Τα ρούχα και ιδίως τα παπούτσια, αποκλείεται να μπορέσεις να τα στείλεις ως επιστολές. Για να είσαι σίγουρος, πήγαινε ένα δυο δέματα στο ταχυδρομείο και ρώτησε πόσο κοστίζουν. Παίζει ρόλο και ο όγκος.

Για κατάθεση σε λογαριασμό εκ των προτέρων είναι δύσκολο να σε ενπιστευτεί ο άλλος, ιδίως αν δεν έχεις πολλές αξιολογήσεις.

Και η αντικαταβολή είναι ρίσκο γιατί μπορεί να μην παραλάβει ο άλλος τίποτα και να πληρώσεις τα έξοδα από την τσέπη σου.

Δημοσ.

Πως θα πουλήσεις αυτά που λες μέσω οποίας πλατφόρμας, το κόστος αποστολής και τα έξοδα τα πληρώνεις όταν στέλνεις το δέμα, συστημένο με 1,5 ευρώ απλα δεν υπάρχει, αντικαταβολή και συστημένο πάνε μαζί.

Δημοσ.

2,30€ πρέπει να είναι το κόστος της αντικαταβολής (της υπηρεσίας) συν τα έξοδα αποστολής. Ανάλογα τι θα κανονίσετε με τον αγοραστή μπορείς να βάλεις τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στο ποσό της αντικαταβολής, σε αυτά που θα πληρώσει για να παραλάβει το δέμα δηλαδή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...