Tenshi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Κανονικά θα έπρεπε να τρολλάρω δίχως αύριο,άλλα συμπάσχω γιατί κόπηκα και εγώ. Ήταν μια βροχερή μέρα.Ψαρωμένος όπως ήμουν,πήγα απο τους πρώτους.Για την ακρίβεια,δέν είχαν έρθει ούτε οι εξεταστές,οπότε βλέποντας τον random τύπο που έρχεται απο τις 8 παρά το πρωί,συμπέραναν ότι είμαι και εγώ εξεταστής. -Καφεδάκι θα πάρετε;Και ένα κρουασάν;Είναι πολύ ωραία...μου λέει μια κοπελιά Πωπω,άλλος κόσμος το CPE σε σχέση με το FCE λέω απο μέσα μου. -Σας ευχαριστώ πολύ και απλώνω το ξερό μου. -Καιιιι,πόσο καιρό εργάζεστε σάν εξεταστής;;;; -Μιάμ...ξέρετε...μιάμ....εγώ...μιάμ...για να δώσω ήρθά...μιάμ και σλούρπ. -Τιιιιιιι;!Δέν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο του ξενοδοχείου απο τώραααααα και κλασικά πήρα πούλο. Κάτι η αναμονή έξω στο κρύο,κάτι οι βρεγμένες κάλτσες,κάτι ο διπλός καφές, η κύστη άρχισε να πρήζεται...να πρήζεται...να πρήζεται. Κλώτσησα και την ευκαιρία να πάω μετά την έκθεση,οπότε έμεινα εγώ VS το listening VS την φούσκαμ... Για να μήν τα πολυλογώ,σηκώθηκα στην μέση της κασέτας,έριξα το πιο επικό κατούρημα της ζωής μου και απλά κόπηκα,γιατί οι απαντήσεις μου ήταν τελείως στην τύχη. Ξαναέδωσα μετά απο μερικούς μήνες και το πήρα με honors. Ηθικό δίδαγμα: Προσέχετε που πατάτε στον δόμο Μήν πατε πολύ νωρίς Μήν πίνετε πολύ καφέ Αν πάτε πολύ νωρίς και σας προφέρουν κάτι,βγάλτε τον σκασμό ή απαντήστε μονολεκτικά σε ότι σας ρωτάνε. 12
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ηθικό δίδαγμα: Κι άμα δεν μπορείς γίνε εξεταστής. Θα έχεις τα τυχερά σου (Κρουασάν και δεν είμαι καλά) 1
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ότι ας πούμε έκανες φροντιστήριο τόσα χρόνια για να πας να αγοράσεις το Prof; Πήγαινε ξαναδώσε δεν έγινε και τίποτα...
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 το ξερω καλη μου απλως επδ ειναι στο Listening κ στην εκθεση η χαμηλη μ βαθμολογια δεν νομιζω να αλλαξει κτ .... γτ στο listening ειναι στανταρ οι απαντησεις και αν το στειλω για αναβαθμολογιση μαλλον θα χασω τα λεφτα μ τζαμπα Αμα εγραφες και στο proficiency σε γραμμικη Β , βρηκαμε το λογο που κοπηκες... Για να μην το ταλαιπωρουμε. Επειδη εχεις κοπει στο listening που στην βαθμολογηση δεν εμπιπτουν τα υποκειμενικα κριτηρια του εξεταστη (οπως πχ στα προφορικα ή το writing), και για αναβαθμολογηση να πας δεν θα σε περασουν, εκτος αν κανουν τα στραβα ματια και σου χαρισουν μοναδες. Σε καθε περιτπωση αυτο που θες με την αναβαθμολογηση ειναι να σου χαριστουν κι οχι να αναβαθμολογησουν το γραπτο σου. Διοτι αν κανουν το δευτερο, παλι θα κοπεις. Πηγαινε ξαναδωσε. 3
Jiakometi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 του michigan το MSU ειναι μεγαλη απατη γτ δεν συμψηφιζονται κ την πατησα για 2 μοναδες κ μια φιλη μ για 1 αστα ... Φαντάζομαι το 2 ή 1 μονάδα το εννοείς όπως στα παρακάτω: Για 1 λεπτό έκλεισε το gate και έχασα το αεροπλάνο. Για 1 νούμερο (27555 αντί 26555) δεν κέρδισα τον πρώτο λαχνό του Εθνικού Λαχείου (5.000.000€) Ήταν 2 άτομα στο μπαρ και επέλεξα τον/την λάθος σύντροφο, αντί για τον άλλον/άλλη. (1 στα 2). Τα παραπάνω δεν αντιμετωπίζονται με εκ των υστέρων γνωριμίες. Συμβαίνει. Ξαναπροσπάθησε.
mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 γιατι υπαρχει περιπτωση να κανουν τα στραβα ματια κ να μ χαρισουν 2 μοναδες ? και αντε στην εκθεση μπορει κ να γινεται ... αλλα και στο listening ? δεν παιρνουν απο σκανερ ? τι παιρνουν εκει περα ..? θελω να πω δεν ειναι κτ το υποκειμενικο λετε να το προσπαθησω ? κ ας χασω 50 ευρω ?
Baator Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ήμαρτον ρε, τι το ψειρίζεις τόσο, και η κουτσή Μαρία έχει το Michigan, κάτσε διάβασε έναν μήνα και πάνε ξαναδώσε. Ξανά και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις που δεν έχουν εξαρχής νόημα, να βάλω δικηγόρο, να παώ για επαναβαθμολόγηση, μα είναι το listening όμως... Δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε Αγγλικά, πως να γίνει να πάρουμε κούτρα ένα πτυχίο που εξαρχής είναι πανεύκολο να το πάρεις και να λέμε και καλά ότι μάθαμε Αγγλικά. Είχαμε του Cambridge που ήθελε και λίγο διάβασμα, μετά πήρανε χαμπάρι για το Michigan που πας πίνεις έναν καφέ και το παίρνεις και ξαφνικά όλοι δηλώνουν ότι έχουν Proficiency, αλλά όχι, ούτε καν αυτό να μην το παλέψουμε λίγο, να βάλουμε δικηγόρο για να το πάρουμε έτσι. Και μετά I speak very best England. 6
g_alkis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 γιατι υπαρχει περιπτωση να κανουν τα στραβα ματια κ να μ χαρισουν 2 μοναδες ? και αντε στην εκθεση μπορει κ να γινεται ... αλλα και στο listening ? δεν παιρνουν απο σκανερ ? τι παιρνουν εκει περα ..? θελω να πω δεν ειναι κτ το υποκειμενικο λετε να το προσπαθησω ? κ ας χασω 50 ευρω ? Ισχυρισου οτι αλλαξαν την απαντηση σου για να κοπεις
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 γιατι υπαρχει περιπτωση να κανουν τα στραβα ματια κ να μ χαρισουν 2 μοναδες ? και αντε στην εκθεση μπορει κ να γινεται ... αλλα και στο listening ? δεν παιρνουν απο σκανερ ? τι παιρνουν εκει περα ..? θελω να πω δεν ειναι κτ το υποκειμενικο λετε να το προσπαθησω ? κ ας χασω 50 ευρω ? Τα στραβά μάτια δεν θα τα κάνουν, είναι συγκεκριμένη διαδικασία πιστοποίησης ικανότητας ξένης γλώσσας με σκοπό την απόρριψη όσων βρίσκονται κάτω απο κάποιο επίπεδο (δηλαδή εσένα). Μη σε πιάνει πανικός, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου, θα προετοιμαστεις καλύτερα, θα ξαναδώσεις και θα το πάρεις. Φρόντισε να επικεντρωθείς στα σημεία που προφανώς χρειάζεται (συγκέντρωση σε αυτό που ακούς, ηρεμία). Βιάζεσαι τόσο πολύ να απαντήσεις που ρεπεις προς στενογραφια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 ξερετε αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να βοηθησει φροντιστηριο ή κτ τελος παντων ? γτ ακουγα παλια οτι υπαρχουν φροντιστηρια αγγλικων που τα πουλανε αλλα δεν ρωτουσα κ ετσι δεν ξερω (κ δεν θελω να ρωτησω τους ιδους) Να πεις σε οποιον στο είπε αυτό οτι είναι βλάκας. Το μόνο που υπάρχει και συμβαίνει είναι οτι αρκετά φροντιστήρια κατευθύνουν και συμβουλεύουν όσους πηγαίνουν να ρωτήσουν ή να μάθουν πληροφορίες να δώσουνε για πιστοποιητικά από cambridge/michigan και οχι τα υπόλοιπα. Πωλήσεις πιστοποιητικών κτλ είναι απλά παπάτζες. Ακόμα και να υπάρχουνε τέτοιες περιπτώσεις, θα είναι πλαστά τα πιστοποιητικά. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 ακουγα παλια οτι υπαρχουν φροντιστηρια αγγλικων που τα πουλανε Ώπα αυτό μου διέφυγε, τι θες να πεις Βίρνα; Mίλα γιατί αυτή δείχνει σοβαρή καταγγελία. 1
defacer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 αν ηξερε καποιος θα με σωζε γτ ειναι κριμα για 2 μοναδες να ξαναδωσω βλεπετε ηταν ατυχη στιγμη Προφανώς δεν έμαθες αυτό που έπρεπε από το κόψιμο, και έτσι που το πας δε θα μάθεις αυτό που πρέπει ούτε από το πέρασμα. "Άτυχη στιγμή" indeed. 2
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ζήτα αναβαθμολόγηση, δεν έχεις κάτι να χάσεις. Μπορεί να σου χαριστούν και να το πάρεις. Εγώ είχα πάει τελείως χύμα να το δώσω. Κανονικά έδινα για lower αλλά είπα, δε γαμιέται ας δώσω και για το proficiency μπας και το πάρω και ξεμπερδεύω. Πάλι καλά που βλέπω πολλές ταινίες και με βοήθησαν και τα πείρα και τα δύο. Απλά θα ήταν μαλακία για τον άλλο τύπο στο speaking αν δεν ήξερα γιατί μπορεί να τον έκοβαν.
Demetra_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δωσε 3 πτυχια επιπεδου Γ2, ε ολο κ καποιο θα σου κατσει. Εξαλλου μια βιομηχανια παραγωγης πτυχιων ειμαστε εχεις απειρες επιλογες να διαλεξεις. Κανονικα το οριο του MSU CELP ειναι 70% ε για να πιασεις 58 δεν ησουν κ διανοια...αναλογισου τα λαθη σου στρωσε το κεφαλι σου κ ξαναδωσε. Κλαιν μαιν ον δε λαιν.
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 καλησπερα παιδια αυτες τις μερες εχω μεγαλη στεναχωρια γτ εδωσα το proficiency και κοπηκα για 2 μοναδες στο listening ενω ημουν καλη στα υπολοιπαα ! και τωρα δεν ξερω αν εχω ελπιδες να το στειλω για αναβαθμολογιση ή οχι ... ξερετε αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να βοηθησει φροντιστηριο ή κτ τελος παντων ? γτ ακουγα παλια οτι υπαρχουν φροντιστηρια αγγλικων που τα πουλανε αλλα δεν ρωτουσα κ ετσι δεν ξερω (κ δεν θελω να ρωτησω τους ιδους) αν ηξερε καποιος θα με σωζε γτ ειναι κριμα για 2 μοναδες να ξαναδωσω βλεπετε ηταν ατυχη στιγμη ευχαριστω Δεν υπάρχουν, ούτε υπήρχαν φροντιστήρια που πουλάνε proficiency. Δεν είναι σαλάμι. Ναι, μπορείς να ζητήσεις αναβαθμολόγηση, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, καθώς δεν μου έχει τύχει ποτέ μέχρι σήμερα να δω αλλαγή προς το καλύτερο σε αναβαθμολόγηση. Αν θέλεις πανεύκολο C2, δίνεις LRN και έχεις τραγικά περισσότερες πιθανότητες να περάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις