aristos12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 φίλος εχει τό πακέτο vodafone international ... τού ηρθε μήνυμα στό κινητό του ,οτι κέρδισε 850 euro σέ ψώνια από super market ... παίρνει τηλ. την vodafone γιά επιβεβαίωση τού λένε ναί ισχύει κ τού κλείνουν τό τηλ. αμέσως ... ψαναπήρε 5-6-7 φορές τη vodafone τά ιδια ,δέν προλάβαινε νά πεί 2 κουβέντες τού εκλειναν τό τηλ. στά μούτρα πού λέμε ...αποτέλεσμα χάλασε γύρω στά 10 ευρώ κ αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ... ωραία κομπίνα ...θά εστειλαν 100.000 μηνύματα κ θά πήραν 10 ευρώ από τόν κάθε ενδιαφερόμενο πού τούς επαιρνε πίσω γιά λεπτομέρειες... νά η κονόμα γιά τήν vodafone ... vodafone ακούς ? ? ? αυριο θά περάσει από κατάστημα vodafone ...νά δώ τί θά τού πούν ...ετσι από περιέργεια...
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Να μην επαιρνε τηλ Κανεις δεν χαριζει χρηματα Να του γινει μαθημα του φιλου σου..... 1
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ναι γιατί η Vodafone μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως θα μπει στη διαδικασία να κάνει μικρές αρπαχτές που εύκολα εντοπίζονται.... Προφανώς η απάτη είναι από αλλού... όπως τα phishing mail ... Δε σημαίνει ότι η paypal σε έκλεψε.. Απλά κάποιος έφτιαξε ένα μαιλ να μοιάζει σαν να είναι από αυτή την εταιρεία και κάποιος τη πάτησε. Έτσι και εδώ. Εντωμεταξύ κυκλοφορεί καιρό αυτή η απάτη και παρόμοιες, ποιος τις πιστεύει ακόμα. 1
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το έχω λάβει και εγώ, το διέγραψα απευθείας. Στο μήνυμα αναγράφεται τηλεφωνικος αριθμός που θα πρέπει να καλέσεις για τις λεπτομέρειες. Είναι απάτη.
l337 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 φίλος εχει τό πακέτο vodafone international ... τού ηρθε μήνυμα στό κινητό του ,οτι κέρδισε 850 euro σέ ψώνια από super market ... παίρνει τηλ. την vodafone γιά επιβεβαίωση τού λένε ναί ισχύει κ τού κλείνουν τό τηλ. αμέσως ... ψαναπήρε 5-6-7 φορές τη vodafone τά ιδια ,δέν προλάβαινε νά πεί 2 κουβέντες τού εκλειναν τό τηλ. στά μούτρα πού λέμε ...αποτέλεσμα χάλασε γύρω στά 10 ευρώ κ αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ... ωραία κομπίνα ...θά εστειλαν 100.000 μηνύματα κ θά πήραν 10 ευρώ από τόν κάθε ενδιαφερόμενο πού τούς επαιρνε πίσω γιά λεπτομέρειες... νά η κονόμα γιά τήν vodafone ... vodafone ακούς ? ? ? αυριο θά περάσει από κατάστημα vodafone ...νά δώ τί θά τού πούν ...ετσι από περιέργεια... Η vodafone (και ο κάθε isp) δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω phising μηνύματα που προσπαθούν να ψαρέψουν αφελείς (ηλίθιους) τελικούς χρήστες. Τα άλλα.. ασχολίαστα. 7
Haldol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 τού ηρθε μήνυμα στό κινητό του ,οτι κέρδισε 850 euro σέ ψώνια από super market ... παίρνει τηλ. την vodafone γιά επιβεβαίωση τού λένε ναί ισχύει κ τού κλείνουν τό τηλ. αμέσως ... Πήρε τηλέφωνο τη Vodafone (στο 13830) ή τον αριθμό που του έστειλε μήνυμα, που ξεκάθαρα ήταν απάτη;
momotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 ψαναπήρε 5-6-7 φορές τη vodafone Αristos12 και "φίλος" season 3 teaser. 1
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πάντως On a similar subject που λένε και στο χωριό μου... Υπάρχει μήπως και μια μίνι ευθύνη των εταιρειών ; Και η απορία μου έχει να κάνει με το εξής. Έβαλα πρόσφατα τηλέφωνο σταθερό σπίτι μου , καινούριο αριθμό που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ακόμα και δεν τον έχω δώσει πουθενά. Το ίδιο επίσης με ένα καινουριο αριθμό καρτκινητού και παρόλα αυτά δέχομαι τέτοιες κλήσεις τύπου κερδίσατε. Πως στο διάολο βρίσκουν αριθμούς που δεν έχουν ουσιαστικά χρησιμοποιηθεί ; Οκ έναν αριθμό που έχεις χρόνια τον έχεις χρησιμοποιήσει τον έχεις κατα καιρούς δώσει σε διαγωνισμούς , ιστοσελ'ιδες εγγραφ'ης κλπ οπότε υπάρχει εκεί έξω και ενδεχομένως κάποιοι δίνουν χρήματα και αγοράζουν λίστες με τα στοιχεία μας. Αλλά τον αχρησιμοποίητο ; Θεωρητικά μόνο η εταιρεία - πάροχος , μου τον γνωρίζει αυτόν τον αριμθμο Σκεφτείτε έβαλα wind και μέσα στις πρώτες μέρες έλαβα τηλέφωνο από τη Nova νομίζω σε αυτόν τον αριθμό για να πάω σε αυτούς... Και λέω μα καλά πήγε η Wind Και έδωσε τον αριθμό μου σε ανταγωνίστρια εταιρεία όταν δεν είμαι καλά καλά μια βδομάδα πελάτης ;
l337 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πως στο διάολο βρίσκουν αριθμούς που δεν έχουν ουσιαστικά χρησιμοποιηθεί ; Με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Καλούνε λίστες με συνεχόμενα νούμερα. Μόλις δούνε ότι ένα νούμερο "καλεί" αλλά δεν απαντιέται η κλήση, αυτό σημειώνεται και γίνεται επανάκληση. Οι πάροχοι δεν έχουν καμία σχέση.
aristos12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 δηλαδή ετσι απλά η vodafone ...δεν εχει καμμία ευθύνη ουτε διασφαλίζει απόρρητο αριθμού η (καί τό πιό σημαντικό ) οταν δίνουμε την ταυτότητά μας κ τήν βγάζουν φωτοτυπία ,μήπως κ μπορούν νά κάνουν κάποια μικρή η μεγάλη κομπίνα ? τό βράδυ θά μάθω ποιό νούμερο πήρε ο φίλος αν ηταν τό 13830 η κάποιο αλλο ... καλά κ πού εμαθαν τόν αριθμό τού φίλου μου οι ...απατεώνες ? μήπως στόν ιδιο χώρο πού γίνονται οι... κληρώσεις λότο κ τζόκερ ? μιλάμε γιά απλή καρτοκινητή σύνδεση διάρκειας 1 μηνός κ οχι μέ συμβόλαια διάρκειας μεγάλης κλπ
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγώ θέλω να βρω που δραστηριοποιούνται τέτοιες εταιρίες κ να πάω εκεί Ρουβικώνας style. 3
τότε τι κρίμα Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ θέλω να βρω που δραστηριοποιούνται τέτοιες εταιρίες κ να πάω εκεί Ρουβικώνας style. αδερφε ειπες μεγαλη κουβεντα αν οι φαν της ηριανας κανανε πού και πού κάνα ντου σε "πτωχευμενες εταιριες", αβατα ευπαθων ομαδων που σε μπουμπουνιζουνε επειδη περασες αποξω, και στις φυλακες αντι να υπογραφουνε μαζι διακυρηξεις με μπραβοειδη της νυχτας, τους φτυνανε στην μαπα, να δεις τι κόσμος θα τους υποστήριζε αλλά αυτα παθαινεις αμα δεν εχεις ευφάνταστο manager στρατηγικης πορειας (δεν εννοω την σόρος, λολ) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από τότε τι κρίμα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 δηλαδή ετσι απλά η vodafone ...δεν εχει καμμία ευθύνη ουτε διασφαλίζει απόρρητο αριθμού η (καί τό πιό σημαντικό ) οταν δίνουμε την ταυτότητά μας κ τήν βγάζουν φωτοτυπία ,μήπως κ μπορούν νά κάνουν κάποια μικρή η μεγάλη κομπίνα ? τό βράδυ θά μάθω ποιό νούμερο πήρε ο φίλος αν ηταν τό 13830 η κάποιο αλλο ... καλά κ πού εμαθαν τόν αριθμό τού φίλου μου οι ...απατεώνες ? μήπως στόν ιδιο χώρο πού γίνονται οι... κληρώσεις λότο κ τζόκερ ? μιλάμε γιά απλή καρτοκινητή σύνδεση διάρκειας 1 μηνός κ οχι μέ συμβόλαια διάρκειας μεγάλης κλπ Ο φίλος σου φταίει. Η Vodafone δεν ευθύνεται για τα νούμερα που καλεις και αν σου έβαζε φίλτρα και περιορισμούς, θα άνοιγες άλλο topic για να καταγγειλεις τη ... χούντα! Προφανώς επίσης και δεν κάλεσε τη Vodafone αλλά το τηλεφωνικό κέντρο κάποιας άλλης εταιρείας. Το νούμερο δεν το έδωσε η Vodafone. Πολλές φορές καλούν τυχαία νούμερα ή ο αριθμός του φίλου σου υπήρχε σε κάποια λίστα από κάποιον παλιότερο χρήστη (συχνά οι αριθμοί ανακυκλώνονται). Διαβάζοντας επίσης ολα όσα έγραψες, είμαι σίγουρος πως κακώς μπήκα στον κόπο και απάντησα. Αλλά όσο ζω ελπίζω... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις