Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κερδίσεις απλα δεν μπαίνουν pc components σε power saving state

Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα.

Εαν το αφήνεις σε power save/normal κατεβάζει ρολόγια για να σωσει ρευμα σε λιγοτερο demanding tasks. Καποιοι δεν το θέλουν αυτο, αλλα οπως εξηγει και η λεξη φυσικα και γλυτώνεις ρευμα. Εγω δεν το αφηνω ας πούμε αλλιως φτιαχνω ενα power efficient profile και τελειώνει η δούλεια ή αφήνεις τα c states

• Like 1
Δημοσ.

Να προσέχετε με την WiFi έκδοση. Μπορεί να σας έρθει η απλή.

Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη...

Δημοσ.

Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη...

περιμένω και εγώ να μου έρθει από multicopter.gr την ac έχω παραγγείλει ελπίζω να μη μου έρθει η άλλη

πως γίνετε όμως την απλή να την έχουν ποιο ακριβά στο σκρουτζ :blink:

Δημοσ.

Λίγη περισσότερη βοήθεια. Έτσι εχουν

Εγω παρολο π εχω στο control panel high performance στον  7700K πεφτουν κανονικα τα ρολογια σε idle. Απο 4.8 π ειμαι πεφτουν μεχρι κ στα 800mHz αρα δεν νομιζω να ειναι αυτο που δεν σου ριχνει τα ρολογια. Και τα c states τα εχω ολα στο auto οπως κ εσυ στη φωτο που ανεβασες. Επισης εχω ενεργοποιημενο το voltage optimization π εσυ το εχεις disabled.

Δημοσ.

περιμένω και εγώ να μου έρθει από multicopter.gr την ac έχω παραγγείλει ελπίζω να μη μου έρθει η άλλη

πως γίνετε όμως την απλή να την έχουν ποιο ακριβά στο σκρουτζ :blink:

Ε γιατί τα καταστήματα που την έχουν φτηνά εχουν καμία 10αρια μέρες αναμονή για διαθεσιμότητα. Εγώ πάντως πήρα την απλη killer γιατί έρχονται όλα σήμερα και αύριο και θέλω να στήσω το Σάββατο xD

• Like 1
Δημοσ.

Ε γιατί τα καταστήματα που την έχουν φτηνά εχουν καμία 10αρια μέρες αναμονή για διαθεσιμότητα. Εγώ πάντως πήρα την απλη killer γιατί έρχονται όλα σήμερα και αύριο και θέλω να στήσω το Σάββατο xD

ωραιος φιλε, εμενα 24 θα ερθει ο επεξεργαστης απο eshop, και σε 5-6 μερες λογικα θα παραλαβω την μητρικη και τις μνημες

μονο την ψυκτρα θα εχω αυριο :-D

Δημοσ.

ωραιος φιλε, εμενα 24 θα ερθει ο επεξεργαστης απο eshop, και σε 5-6 μερες λογικα θα παραλαβω την μητρικη και τις μνημες

μονο την ψυκτρα θα εχω αυριο :-D

Πια ψυχτρα θα βάλεις? Έλεγα για την dark pro 3 αλλά στο κουτί μου ίσα ίσα αν χωρέσει οπότε πήγα σε cryorig h7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...