Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η arctic είναι κορυφαία μάρκα , την έχω σε μεγάλη εκτίμηση, έχω κάτι ανεμιστήρες που .... φυσσάνε 8 χρόνια !

Αλλά η συγκεκριμένη , θα κάνει κάτι παραπάνω από μια εργοστασιακή intel ;;;

(δεν ξέρω, ρωτάω).

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ προτίμησα αυτήν

Εξαιρετικό review εδώ στα ελληνικά, από κόσκινο την πέρασε τη ψύκτρα!

Εξακολουθώ να μην το πιστεύω ότι ακόμα και σε small ffts prime95 δεν χρειάζεται να ανάψει καν ο ανεμιστήρας.  :shock:

Δημοσ.

Βασικά συμφέρει όσο περισσότερο undervolt γίνεται με μέχρι 4.7ghz. Κερδίζεις και εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετικές θερμοκρασίες που και με την πιο απλή ψυξτρα στα 10 ευρώ έχεις κάτω από 60 συν τα πολύ λιγότερα watt.

Ψυκτρα των 10ευρω για επεξεργαστες των 280+ευρω για overclock?Ρε φιλε σε παρακαλω πηγαινε γραψε σε κανενα αλλο θεμα,φτανει πια.

Στις τελευταιες σελιδες προσπαθεις με το ζορι να επιβαλεις στους αλλους

1)να μην αγορασουν καλη μητρικη γιατι δεν αξιζει

2)να μην αγορασουν αξιολογη ψυκτρα ,γιατι παλι δεν αξιζει(αφου μιλας συνεχεια για συγκεκριμενα ρολογια)

3)να μην δοκιμασουν τους επεξεργαστες που χρυσοπληρωσαν στο overclock

4)Οτι πανω απο 4.7 δεν αξιζει επειδη..το λες εσυ.

ΕΛεος πια. Σου εγινε πιο πισω και παρατηρηση απο αλλο συμφορουμιτη και εσυ εκει συνεχιζεις ....

Ασε τον καθενα να αγορασει οτι θελει(δεν ανεφερε κανεις πουθενα συγκεκριμενο budget)και να κλοκαρει οσο θελει.....

• Like 4
Δημοσ.

Τι συγκρίουμε ρε παιδιά τώρα? ι5 κλειδωμένους με ι7 ξεκλείδωτους και πως ψύχεται ο καθένας? και ποιος στον πλαννήτη θα πάρει ψύκτρα του δεκάρικου για α βάλει σε τι? σε σύστημα 1500 ευρώ? 

χαλαρώστε

edit: καλά τα λέει και ο fulgore ,με πρόλαβε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι συγκρίουμε ρε παιδιά τώρα? ι5 κλειδωμένους με ι7 ξεκλείδωτους και πως ψύχεται ο καθένας? και ποιος στον πλαννήτη θα πάρει ψύκτρα του δεκάρικου για α βάλει σε τι? σε σύστημα 1500 ευρώ? 

χαλαρώστε

edit: καλά τα λέει και ο fulgore ,με πρόλαβε.

Μα δεν ειναι οτι λεω εγω κατι σωστο και οι αλλοι λαθος(περαν απο την εν λογω περιπτωση).

Ειναι δυνατον να σου πω εγω τι μητρικη θα αγορασεις,ποσο overclock θα κανεις,τι ψυκτρα θα παρεις και παει λεγοντας οταν δεν εχεις αναφερει budget ή αν δεν ζητας γνωμες?

Ναι στα παιχνιδια μεχρι 4.8 ειναι μια χαρα κυριως επειδη τοσο πανε ανετα ολοι οι 8700k και 8600κ και μπορεις να πετυχεις και λογικα ρευματα αναλογα το τσιπακι. Πιο πολυ για να μην μπλεκεις με λοταριες κοινως οπως ισως οσους τους ενδιαφερει αποκλειστικα το oc.

Αλλα υπαρχει κοσμος που πχ αγοραζει καλη μητρικη και ψυκτρα επειδη του αρεσει εμφανησιακα ή για να αντεχει καλυτερα στο χρονο(το ιδιο και η ψυκτρα)δεν γινεται να επιβαλουμε στον καθενα τι θα αγορασει.

Δημοσ.
ΕΛεος πια. Σου εγινε πιο πισω και παρατηρηση απο αλλο συμφορουμιτη και εσυ εκει συνεχιζεις ....

Ασε τον καθενα να αγορασει οτι θελει(δεν ανεφερε κανεις πουθενα συγκεκριμενο budget)και να κλοκαρει οσο θελει.....

Δεν νομίζω ότι εμποδισε κάποιον να αγοράσει κάτι !

Μια γνώμη είπε.

Άλλοι ... παντού (όχι αλλού) προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους γνώμη , να πείσουν τους πάντες να αγοράσουν ... amd ...  και όσους δεν ... πείθονται τους βρίζουν ...

χωρίς να παίζει κανένα ban ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι εμποδισε κάποιον να αγοράσει κάτι !

Μια γνώμη είπε.

Το λεω 'μια γνωμη ειπε' ειναι οταν ανεφερε πρωτη φορα οτι δεν υπαρχει λογος για gaming συστημα να καιγεται καποιος για την διαφορα μεταξυ 4.8 και 5,κατι που ειναι και λογικο και το εχουν αναφερει και αλλοι φυσικα.

Το να το επαναλαμβανεις συνεχεια ομως δεν ειναι''μια γνωμη ειπε''.

Δημοσ.

Άλλοι ... παντού (όχι αλλού) προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους γνώμη , να πείσουν τους πάντες να αγοράσουν ... amd ...  και όσους δεν ... πείθονται τους βρίζουν ...

χωρίς να παίζει κανένα ban ...

Aυτό που κάνεις λέγετε Flame Baiting, Trolling και Off Topic.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παίδες λίγο προσοχή σε αυτά που γράφετε... ποιος 8700Κ θα είναι εντάξει στα 4.7 με την ψυκτρούλα των 10€; Μην πάμε από το ένα άκρο (ότι θα θέλει υδρόψυξη κτλ αλλιώς θα βράζει ακόμα και στοκ - σενάριο που ισχύει μόνο στα 5GHz+ με 1.3v+) στο άλλο... μια καλή ψύκτρα την χρειάζεται, ειδικά αν είναι επιθυμητό το overclock.

Μιλάμε για ξεκλείδωτο επεξεργαστή που από 4.3 πάει 5.0 σε όλους τους πυρήνες (κατά 80% σύμφωνα με binning από Silicon Lottery) και φυσικά τραβάει και το αντίστοιχο ρεύμα (βλ. από 100-120w μέχρι 200w+ με AVX2 σε ψηλά ρολόγια/τάσεις - με πλήρες φορτίο σε όλους τους πυρήνες-νήματα αυτό βέβαια, σενάριο σπάνιο αλλά όχι εξωπραγματικό).

Για τους κλειδωμένους, ειδικά αυτούς χωρίς HT (δλδ πλην 8700), εκεί ναι μια απλή ψύκτρα φτάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυκτρα των 10ευρω για επεξεργαστες των 280+ευρω για overclock?Ρε φιλε σε παρακαλω πηγαινε γραψε σε κανενα αλλο θεμα,φτανει πια.

Στις τελευταιες σελιδες προσπαθεις με το ζορι να επιβαλεις στους αλλους

1)να μην αγορασουν καλη μητρικη γιατι δεν αξιζει

2)να μην αγορασουν αξιολογη ψυκτρα ,γιατι παλι δεν αξιζει(αφου μιλας συνεχεια για συγκεκριμενα ρολογια)

3)να μην δοκιμασουν τους επεξεργαστες που χρυσοπληρωσαν στο overclock

4)Οτι πανω απο 4.7 δεν αξιζει επειδη..το λες εσυ.

Που είδες ότι προσπαθησα να επιβάλλω κάτι? Για το OC μίλησα που με undervolt ένας 8700k δεν χρειάζεται ούτε τρελά ρεύματα ούτε κορυφαία ψυκτρα για να δουλέψει stable για χρόνια. Δεν ισχύει το παραπάνω σενάριο? Για μητρική δεν μίλησα άλλωστε 250 ευρώ μητρική πήρα και 80 ευρώ υδροψυξη αλλά άλλο με τι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου σωστά και άλλο τι πήρα εφόσον δεν υπήρχε θέμα χρημάτων.

Δημοσ.

Αυτό εδώ έχει ... πλάκα !!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=baNmQA_V7Os

Τα ίδια ή και λίγο χειρότερα με ram στα 3200MHz σε σχέση με 2666 και 2133 ;;;

(στον i3 8100 βέβαια).

Στον i5 8400 αρχίζει να φαίνεται διαφορά

https://www.youtube.com/watch?v=cGqvDvklxf4

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις ασχοληθει και γνωριζεις με overclock και συγκεκριμενα με underclock και τα αναφερεις συνεχεια?

Εχω χρόνια να ασχοληθώ αλλά κάποτε είχα δοκιμάσει σε 2500k και and 860 και έμαθα κάποια πράγματα. Όπως και να έχει δεν τρέχει ο καθένας prime κτλ benchmarks ώστε να δει τα max temperature της cpu του. Διαβάζεις παράλογα πράγματα στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Όπως και να έχει δεν τρέχει ο καθένας prime κτλ benchmarks ώστε να δει τα max temperature της cpu του. Διαβάζεις παράλογα πράγματα στο ίντερνετ.

Το prime που κολλαει με αυτο που σε ρωτησα?

Εγραψε κανεις οτι ολοι πρεπει να τρεχουμε prime ή οτι ειναι κανενας κανονας αυτο?

Οσο για το τελευταιο που γραφεις ισχυει και για την περιπτωση σου.

Λες οτι ο 8700κ στα 4.7 τρεχει με χαμηλες θερμοκρασιες με ψυκτρα του 10ρικου.Το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα?

Το ειδες καπου και το αναφερεις?

Αφου και εσυ που ηθελες να τον αγορασεις για αναλογη χρηση για ποιο λογο δεν κοιταζες για ψυκτρα του 10ρικου και αφου ο ryzen ειναι δροσερος γιατι εδωσες για ψυκτρα 80ευρω?

Εν ολιγης γιατι προτεινεις κατι στους αλλους που δεν θα το εκανες ποτε για τον εαυτο σου?Στεκει αυτο το πραγμα?

μέχρι 4.7ghz με την πιο απλή ψυξτρα στα 10 ευρώ έχεις κάτω από 60 συν τα πολύ λιγότερα watt.

εγραψες ή δεν εγραψες αυτο το πραγμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...