Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστησα και 'γω ή μάλλον στήνω ακόμα σιγά σιγά γιατί έκανα format. Τον έχω πάει στα 5Ghz με τις ρυθμίσεις του Γερμανού, απλά αντί για 1.35V έχω δώσει 1.32V

Δημοσ.

Καποια games τρεχουν με avx οπότε πρακτικά στα 4.7 θα σου δουλεύει τότε με τα settings του Γερμανου, το τεσταρα στο csgo και οντως επεφτε στα 4.7. Δεν ξερω αν υπαρχει καπου μια λιστα με avx supported games για να ξερεις αν θα σε επηρεάσει πρακτικα βεβαία, νομίζω και το destiny 2 εχει αλλα δεν ειμαι σίγουρος.

Εγω 0 το εχω προς το παρόν για καλό και για κακό(και γιατι παιζω και csgo), αλλα 4.9 ειμαι ακομα δεν δοκίμασα ξανα για 5αρι.. :P

Δημοσ.

Με 0 είναι που δεν πέφτεις. Far Cry Primal 8700K@5Ghz ίδια FPS ακριβώς με τον [email protected] σε 1440P και σε 1080P. Να κλείσω το HT μήπως και γίνει κάτι ή να πέσω σε 720P ; :P

Όπου στην τερμάτιζε (97-99%) την gtx 1070 ο 3570Κ στο έκαστοτε παιχνίδι μην περιμένεις να δεις διαφορές αξιοσημείωτες με τον 8700Κ.....Καλορίζικο το cpu και καλά κλόκια.... B)

• Like 4
Δημοσ.

Προφανώς και δεν θα δω διαφορά στα παιχνίδια που είχα 99% GPU usage πριν, αλλά είχε 99% η 1070 στο Primal@1080P με τον 3570K ; Περίεργο μου 'ρχεται..Τέλος πάντων..Το συγκριτικό θα το κάνω με τον 8700K όπως έρχεται out of the box(Ούτε καν το MCE). Thanks bro :)

Δημοσ.

Προφανώς και δεν θα δω διαφορά στα παιχνίδια που είχα 99% GPU usage πριν, αλλά είχε 99% η 1070 στο Primal@1080P με τον 3570K ; Περίεργο μου 'ρχεται..Τέλος πάντων..Το συγκριτικό θα το κάνω με τον 8700K όπως έρχεται out of the box(Ούτε καν το MCE). Thanks bro :)

Τσέκαρε και τα min fps και πες μας (όχι μόνο τα avg).....

Δημοσ.

Αρα μαλλον συμφερει καλυτερα ενας 3570Κ? :P

Που΄ναι ο Dr.73  να αφηνιασει! Και σε 1080p? Χιχιχιχι

Αρα με ivy και πανω με μια καλη καρτα εισαι ετοιμος! :-)

Ας ξκινησει η σταυρωση μου σε....5...4...3...2...1...τωρααααα!!! :-D

• Like 3
Δημοσ.

Με 0 είναι που δεν πέφτεις. Far Cry Primal [email protected] ίδια FPS ακριβώς με τον [email protected] σε 1440P και σε 1080P. Να κλείσω το HT μήπως και γίνει κάτι ή να πέσω σε 720P ; :P

Δεν εννοώ στα παιχνίδια. Σε επεξεργασία Video για παράδειγμα. Αν χάνει σε κάποιο άλλο σενάριο το CPU.

Χθες όταν τελείωσα το Build με το δεύτερο σύστημα και την 1080Ti, έστειλα email στην Asrock. Ελπίζω να βγάλουν BIOS Update και να το διορθώσουν.

Hello again Asrock!

I have a huge update about the problem.

I bought the same Hardware (platform) as mine for a second PC build with similar configuration.

Second PC Build:

CPU: 8700K

Mobo: Asrock Fatality Gaming K6 Z370

RAM: G.Skill TridentZ 3400MHz 2x8GB = 16GB (F4-3400C16D-16GTZ)

VGA: EVGA GTX 1080Ti FTW3

M2_1: Samsung 960 EVO 500GB

Sata3_3: Seagate 3TB

Corsair H105

PSU: Corsair RMx650

Phanteks Eclipse P400S

With EVGA GTX 1080Ti FTW3, the system POSTs every time with Fast Boot with the latest BIOS (1.20).

When I swap my VGA (Palit GTX 1060 Super JetStream 6GB) to the new system I get the same error code (97) and no POST with BIOS 1.10 and 1.20.

Now I think we solved the mystery.

Are you going to release a NEW BIOS version about this?

Thank you!

Η τελευταία μου συνομιλία μου με την Asrock:

Πριν η Asrock μου είχε στείλει:

Οι προηγούμενες συνομιλίες δεν έχουν τόση σημασία αφού οι δύο τελευταίες περιέχουν όλες τις δοκιμές μιας και τις έκανα ξανά με περισσότερη προσοχή και επίσης έκανα ακόμα περισσότερες δοκιμές.

Δημοσ.

Απαράδεκτη η Asrock εφόσον είναι γενικό το παραπάνω πρόβλημα. Και δεν βλέπω να βγάζουν και νέο firmware έχεις πόσες μέρες παιδεύεσαι. Τελικά όπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι λένε.

Δημοσ.

Απαράδεκτη η Asrock εφόσον είναι γενικό το παραπάνω πρόβλημα. Και δεν βλέπω να βγάζουν και νέο firmware έχεις πόσες μέρες παιδεύεσαι. Τελικά όπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι λένε.

Συμβαίνει μόνο με την Palit Super Jetstream 1060. Ίσως να συμβαίνει και με άλλες. Αυτοί δοκίμασαν με Zotac 1060 xωρίς πρόβλημα.

Αν δεν το φτιάξουν, θα κάνω RMA τη μητρική ενημερώνοντας τους πρώτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...